• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

02.02.2022

14:48

ĐURIĆ: ĐILAS I NJEGOV KARTEL SU UJEDINJENI U NAMERI DA UPROPASTE SRBIJU

SNS

Politika

ĐURIĆ: ĐILAS I NJEGOV KARTEL SU UJEDINJENI U NAMERI DA UPROPASTE SRBIJU

Podeli vest

Danas je tajkunski trio za propast Srbije: Tepić, Ponoš i Janković izveo još jedan teatralan nastup, pun lažnih obećanja i obmana, podsmevali su se i jeftino potcenjivali građane Srbije, izjavila je Nevena Đurić, potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke

Njeno saopštenje vam prenosimo u celosti:

"Gadno su se prevarili ako misle da se narodom može manipulisati!

Znamo odlično oko čega i koga su ujedinjeni, šta im je cilj, i kakvu nam Srbiju nude!

Ujedinjeni rade za Đilasa!

Ujedinjeni su u nameri da upropaste Srbiju, da je gurnu u ambis, a da sebe što bolje obezbede.

Ujedinjeni u želji da se dokopaju vlasti jer im je to jedini način da dođu do još para, da trpaju novac građana Srbije u svoje nikada dovoljno pune džepove i račune u privatnim firmama.

Znamo kako bi Srbija i naš narod izgledao da su tajkuni u prilici da se o njemu staraju! Sećamo se kako je naša država tavorila, grcala i čamila dok su ovakve prodane duše "bujale i cvetale", i o svom narodu sve najstrašnije i najodvratnije govorili. I dan danas rade isto. Ne zna se ko je od kog kandidata "crnji" i za Srbiju i srpski narod pogubniji!

Marinika koja je predlagala rezoluciju kojom se Srbi targetiraju kao genocidan narod, koja se ne stidi da pomene plate, a u vreme njenog gazde su bile duplo manje nego danas, koja ima obraza da pomene zdravstvo koje je bilo ruinirano; Ponoš koji je urnisao vojsku Srbije kada je bio načelnik Generalštaba i onako kako nam je vojsku ostavio nakon odlaska sa funkcije, u istom stanju bi nam sada i državu ostavio, ili Janković koji čak i ne zna šta bi i kako radio kao prvi čovek glavnog grada, jer ne zna koliko je kadar, ali zna da bi premeštao i rušio urađeno, i usput vređao žene. 

Tajkunska ekipa čija se "dela" i dalje pamte po zlu, a na koje narod jasno i nedvosmisleno odgovara!

Odgovara podrškom koju pruža Aleksandaru Vučiću i Srpskoj naprednoj stranci, i koja je svaki put sve čvršća i ubedljivija! Jer narod želi Srbiju koja će da se bori za svoju budućnost i budućnost svog naroda uvek i na svakom mestu, a ne Srbiju koju nam tajkuni nude - poniženu, bez stava i vizije, spremnu za izvinjenje svakoj ambasadi koja to zatraži!Ministarstvo kulture i informisanja najoštrije osuđuje onemogućavanje medijima na srpskom jeziku da izveštavaju sa konferencije za novinare premijera privremenih institucija samouprave u Prištini sa zvaničnicima EU i SAD Miroslavom Lajčakom i Gabrijelom Eskobarom i podseća da je to samo jedno u nizu kršenja prava srpskog naroda na slobodu govora.

Ovakvim postupcima ugrožava se sloboda medija i pravo na informisanje koje je zagarantovano međunarodnim konvencijama. Istovremeno postupkom privremenih institucija samouprave sprečava se pravo srpskog naroda na prostoru Kosova i Metohije na istinito, potpuno i blagovremeno informisanje i potvrđuje težak i diskriminisani položaj novinara i medija na srpskom jeziku na Kosovu i Metohiji.

Apelujemo na međunarodne organizacije i institucije, posebno u oblasti zaštite slobode izražavanja i prava novinara, da osude ovakve zabrinjavajuće incidente i založe se da se svim medijskim radnicima omogući da nesmetano rade i obavaljaju svoj posao".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vlada

pre 2 godine

Nikada više žuti tajkuni neće biti na vlasti, jer je narod dosta propatio dok su oni bili na čelu države. Ne ponovila se ta vremena...

Grada

pre 2 godine

Ništa gore nego kad neko umisli da je neko i nešto a ustvari je niko i ništa. Pravi primer za to je opozicija.

Milena

pre 2 godine

Dvoličnost kod opozicije je evidentna. Jedno rade, drugo misle, treće kažu...

TAJKUNSKO – LOPOVSKI BIVŠI REŽIM ŽELI NA VLAST KRAĐOM I PREVAROM!
Politika

TAJKUNSKO – LOPOVSKI BIVŠI REŽIM ŽELI NA VLAST KRAĐOM I PREVAROM!

Tajkunsko – lopovski bivši režim potvrdio je danas ono što je Srbiji odavno poznato: da se na izborima nikakvom rezultatu uopšte ne nada. U suprotnom – ne bi za vodeća lica u svojoj kampanji izabrali ljude za koje ni sami nemaju nameru da glasaju. A kad uz fanfare "promovišu" baš one koji su u istraživanjima - koja su sami sproveli – dobili najniže ocene, priznaju nam upravo to: da na glasove i ne računaju uopšte. Znaju dobro i sami da narod ne može očima da ih gleda. Zato planiraju da na vlast zajašu drugim putem: krađom, prevarom, lažima, ulicom – još jednim nasiljem i rušenjem, a naravno po cenu tuđih glava i preko leđa tuđe dece. Drugačije kukavice i unesrećitelji Srbije ne umeju da ponude – ništa. Ali baš to narod neće da im dozvoli, saopštio je Vladimir Orlić, potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke

02.02.2022

14:21

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija