• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

04.02.2022

09:01

ĐILAS I NJEGOVI NAJBLIŽI SARADNICI NE KRIJU NERVOZU! U čemu to grešimo kad se Vučić uopšte ne bavi nama, već samo radi svoj posao?!

Politika

ĐILAS I NJEGOVI NAJBLIŽI SARADNICI NE KRIJU NERVOZU! U čemu to grešimo kad se Vučić uopšte ne bavi nama, već samo radi svoj posao?!

Podeli vest

Svedoci smo da su prethodnih nedelja Draganu Đilasu, Mariniki Tepić i njihovim kandidatima puna usta Aleksandra Vučića. Kritikuju i napadaju bukvalno sve što je predsednik Srbije uradio za svoj narod

Smetaju im autoputevi za čiju izgradnju se izborio Vučić, smeta im spomenik Stefanu Nemanji i kažu da treba spomenik koji je u Beogradu podignut na Vučićevu inicijativu srušiti. Smeta im što mladi dobijaju novačana sredstva od države, pa opet zbog toga napadaju Vučića i da ne nabrajmo, spisak se svakodnevno uvećava.

Foto: Starsportphoto

Aleksandar Vučić i Novak Đoković

Poslednji primer je od juče kada su napali Novaka Đokovića koji je zatražio sastanak i susreo se s predsednikom Srbije, što je jedna sasvim normalna stvar u svakoj zemlji da se vrhunski sportisti i ambasadori svoje zemlje susreću sa liderima država. 

S druge strane, predsednik Srbije ni jednom jedin rečju proteklih dana nije pomenuo ni Dragana Đilasa, ni Mariniku Tepić, niti bilo koga iz tog dela opozicije. Čovek radi svoj posao, bori se za svoju državu, osim porodične tragedije, koja mu se ovih dana dogodila, sve svoje vreme koje ima posvetio je kao i do sada brizi za Srbiju i sve njene građane.

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Dragan Đilas

Danas i sutra očekuju ga važni međunarodni razgovori, uključujući susret sa kineskim predsednikom, pre toga je poslednje sate provedene u Beogradu posvetio borbi za naš narod na Kosovu i Metohiji, u planu je da posle povratka u zemlju nastavi da bodri našu vladu u potrazi za novim investitorima koji će zaposliti još naših grđana… To je ono čime se Vučić bavi, kao da su izbori tek u dalekoj budućnosti.

Foto: ATA Images

Marinika Tepić

I to je ono što je iznerviraolo Dragana Đilasa i Mariniku Tepić. Svojim najbližim sadadnicima su se poverili i jadaju se da ne znaju šta je to što rde pogrešno i da li su odabrali prave kandidate kad ih Vučić uopšte ne pominje. Pitaju se da li ga nedovoljno jako napadaju, da li nije dovoljno prljavo kad im Vučić ne odgovara. Ne shvatajući da za Vučića politika nije rat i rušenje, već mir i građenje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Una

pre 2 godine

Ne bavi se nebitnim likovima koji su samo na rečima jaki a ovako ih nigde nema.

Brane

pre 2 godine

Taktika koja će ih totalno unervoziti i polako pokrenuti sukobe unutar koalicije.Pitanje dana je kada će Jeremić puknuti i povući se iz kampanje svestan da je na brodu koji tone.

Tara

pre 2 godine

Pa niko normalan se ne bi bavio ovim ološšima i ljudskom mediokritetu koji pljuje i najgnisnije moguće vredja sopstveni narod!

Jovanka

pre 2 godine

Đilas i Marinika se bave Vučicem i njegov porodicom jel svoje nemaju!

Danica

pre 2 godine

Нема председник потребе да их спомиње јер нису вредни тога. Он само ради добро свој посао, и то одлично.

Mila

pre 2 godine

Ma Djilas i njegova bagra neznaju vise nista ni da sakriju.Svi vec znaju kakvi su.

Daka

pre 2 godine

Neka krenu da se i oni bave politikom i ostave Vucica. Mozda budu interesantniji.

Rade R

pre 2 godine

Ništa vi đilasovci ne radite pogrešno, sve što radite je upravo ono što trebate i morate da radite, bavite se "politikom" da bi kroz politiku zaštitili sve ono što je vaš gazda pokrao! I vi sami znate da ste totalno nebitni i da ste pročitani od građana! Dok ste bili "bitni", od 2000 pa do negde 2014, vi ste pokazali ko ste i šta ste! To je svako video i zna, pa i Boško, ali mu to nije smetalo da u jednom momentu bude i otvoreno uz Đilasa", e a sada bi i taj isti boškić da opere ruke od vas, ali ne ide to baš tako! Jer ni Dunav ni Sava ne mogu da operu crn obraz, koji vi izgleda uopšte i nemate, kao i taj isti boškić što ga nema!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija