• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

21.02.2022

19:32

PRIZNANJE TZV. KOSOVA I ULAZAK U NATO! Evo šta je politika Zdravka Ponoša i njegovih savetnika! (VIDEO)

Printscreen

Politika

PRIZNANJE TZV. KOSOVA I ULAZAK U NATO! Evo šta je politika Zdravka Ponoša i njegovih savetnika! (VIDEO)

Podeli vest

Bivši načelnik generalštaba Zdravko Ponoš, kojeg je tadašnji predsednik Boris Tadić smenio zbog ugrožavanja nacionalne bezbednosti, ne odustaje od NATO uprkos vojnoj neutralnosti Srbije

- Rekao sam da svaka nova generacija ima pravo na preispitivanje i donošenje odluka za to vreme, možda tada neće biti NATO, biće nešto drugo. Vremena se menjaju, države nisu večite, granice nisu večite - rekao je Đilasov general.

Ponoš se odmah latio posla i pre raspisivanja predsedničkih izbora imenovao svoje savetnike.

- Ja sam već najavio da ću formirati predsednički savet i to već u kampanji da bih pokazao kako ću tome pristupiti za oblasti koje nisu moja uža kompetencija, i oblast prava i oblast zdravstva i oblast prosvete i kulture i takve stvari, tako da sam se danas praktično dogovorio sa Srđanom Dragojevićem i Sinišom Kovačevićem da oni budu u toj ekipi savetničkoj - rekao je Ponoš.

A po ugledu na šefa, novopečeni Ponošev savetnik, Srđan Dragojević, nije gubio vreme, odmah bje otkrio plan:

- Kosovo pokloniti građanima Kosova uz 100 evra doplate po čoveku, to je politika. I da završimo sa sviranjem k... Hoćemo u NATO i EU, samo to je politika realnosti - objavio je Ponošev savetnik Srđan Dragojević.

Šta je po Ponošu i njegovim savetnicima "politika normalnosti" možete videti ovde:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Fikus

pre 2 godine

Gledam ove izjave Ponoša i njegovih savetnika i ne mogu da se otmem utisku da oni zapravo rade PROTIV Đilasa a ne za njega jer ovakve izjave će bar 75% građana Srbije istog trenutka okrenuti na stranu Vučića i SNS. Tako će i da prođu na izborima ...

Miro

pre 2 godine

Nije čitav ovaj Ponoš. Zaista , neko će ga namlatiti. Koliko porodica žrtava Nato pakta ima.

Zoran

pre 2 godine

A, ovamo napadaju A. Vučića da će da izda Kosovo!?

Vesna

pre 2 godine

- Kosovo pokloniti građanima Kosova uz 100 evra doplate po čoveku, to je politika. I da završimo sa sviranjem k... Hoćemo u NATO i EU, samo to je politika realnosti - objavio je Ponošev savetnik Srđan Dragojević. - Mozete gradjanima Kosova pokloniti samo ono sto je vase a Kosovo i Metohija su srpski oltar a oltar se ne poklanja. Vi ste prolupali i zreli ste za ozbiljnu psihijatrijsku analizu. Ili su vam cavke popile mozak, mozda su vam djavoli uvezali dusu ali, vi ste zreli za Lazu.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija