• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

24.02.2022

19:36

UKRAJINSKA KRIZA POKAZALA SVE! S jedne strane politikanti koji misle samo na sebe, s druge državnik kome je Srbija najvažnija!

instagram/buducnostsrbijeav

Politika

UKRAJINSKA KRIZA POKAZALA SVE! S jedne strane politikanti koji misle samo na sebe, s druge državnik kome je Srbija najvažnija!

Podeli vest

Rat u Ukrajini raskrinkao je suštinu onoga što se danas u Srbiji pretenciozno naziva opozicija. Pogledajte samo kako su gotovo sve političke stranke - i one đilasovske, hejterske i one druge tzv. “patriotske” požurile da objave svoj stav o Ukrajini, “ruskoj agresiji”, uvođenju sankcija…

Oni koji ne znaju ni kolika je danas cena gasa na berzama, oni koji ne znaju gotovo ništa o ekonomiji, diplomatiji, oni koji se “pouzdano informišu” po Tviteru, Fejsbuku i Instagramu, oni dakle sigurno znaju šta Srbija danas treba da uradi, kome da uvede sankcije, koga da osudi, koga da podrži, šta je najbolje, a šta najgore, ko je jedini u pravu, a ko je za sve kriv. Taj pretenciozno glupavi politikantski igrokaz ima za cilj samo njihovu ličnu promociju i sračunat je samo na to da za sebe prikupe bedne, jeftine poene. U predizbornoj kampanji ili ambasadama, sasvim svejedno. I ti i takvi upravo zato unapred “pouzdano znaju” da će predsednik Aleksandar Vučić biti kriv šta god da uradi. Šta god da kaže, kakvu god odluku da donese, on će “sasvim sigurno” biti kriv, najavljuju “geniji” iz vaskolike opozicije.


A on, predsednik, jedini ćuti. Na kraju, on je jedini koji je rekao i odlučio da ne treba žuriti, da je ukrajinska, a zapravo globalna kriza toliko velika i sudbonosna - ne za Srbiju, nego za čitav svet - da je za odluku o njoj potrebno vremena, da nam valja dobro razmisliti i ne jednom ili tri puta, nego trista puta izmeriti, pre nego što presečemo. 


I kakva god odluka da bude, šta god da predsednik Aleksandar Vučić i Vlada Srbije sutra objave kao zvaničan državni stav, zvaničnu politiku, nemojte imati nikakve sumnje - biće to najbolja moguća odluka. Za nas, za našu decu, za naše unuke.

 

Dragan J. Vučićević, glavni i odgovorni urednik Informera


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Rade R

pre 2 godine

Ima naš predsednik Vučić izdajnika i ološa i u neposrednoj blizini! Nisu jedino ovi iz opozicije idioti! Šormaz! Pljuje li pljuje na TV kurir-u!

ratko

pre 2 godine

nemoj da vam je palo na pamet da uvidite Rusiji sankcije ionako ste se obrukali za Belorusiju ,jel imate m sad da vidim ili ce te biti p....i stati na stranu majmuna koji su nas bombardovali ali je onda kraj ove vlade

Botovi komentiraju za parizer

pre 2 godine

Smrdija ce platiti zbog podrzavanja hitlera putina vucic i svi vi cete trunuti u zatvoru. Fašista vucic bi sjedio na dvije sjedalice na kraju nece ni na jednoj hhahahah

MrKamenjarac

pre 2 godine

....SAMO NEUTRALNA SRBIJA MOZE DA SPASI SEBI GLAVU....

Mile

pre 2 godine

Predsednik mudro ćuti za razliku od bolesnika koji ne ćute nego nešto govore hezveze

Marija

pre 2 godine

Današnja opozicija, dok je bila na vlasti je u potpunosti prenebregla volju naroda, zato su i otišli sa vlasti kao izdajnici, a i ovima danas je bolje da se uzmu upamet dok je vreme ili i njih čeka ista sudbina.

Izbori 2024

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija