• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Objektiv

25.02.2022

19:58

CELA RUSIJA PRIČA O VUČIĆEVOJ ODLUCI! Stav Srbije o sankcijama odjeknuo širom Ruske Federacije munjevitom brzinom

printscreen

Politika

CELA RUSIJA PRIČA O VUČIĆEVOJ ODLUCI! Stav Srbije o sankcijama odjeknuo širom Ruske Federacije munjevitom brzinom

Podeli vest

Ruska javnost sa oduševljenjem je primila vesti o stavu Srbije povodom uvođenja sankcija Rusiji, a o kojima bruje gotovo svi mediji Ruske Federacije

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se javnosti iz Palate Srbija povodom situacije o Ukrajini, a kada je saopštio da uvođenja sankcija Rusiji neće biti, to je odjeknulo širom te zemlje. Ovom obraćanju vodeći mediji Ruske Federacije posvetili su veliku važnost.

Još dok je predsednik Republike Srbije govorio, kao hitna vest u Rusiji je objavljna odluka koju je Aleksanar Vučić saopštio.

“Vučić: Srbija neće uvoditi sankcije protiv Rusije”, naslov je koji je objavila agencija TASS, dodajući: “Srbija neće uvoditi sankcije Rusiji, a pritom će do daljnjeg prekinuti vojnu saradnju sa svim stranama u aktuelnom sukobu”.

Agencija je potom navela da će se vest uskoro dopuniti, a isto je učinila i “Izvestija”, koja je u dužoj verziji svoje informacije iz Srbije, takođe plasirano na naslovnoj stranici svog portala, istakla sledeće:

Srbija neće uvoditi sankcije protiv Rusije povodom vojne operacije u Donbasu – to je u petak, 25. februara, saopštio predsednik države Aleksandar Vučić.

Pritom, srpski lider je istakao da njegova zemlja uvažava teritorijalnu celovitost svih država, pa i Ukrajine.

Srbija poštuje teritorijalni integritet svih zemlja, pa i Ukrajine – rekao je on, dodajući “Istovremeno, Srbija je protiv sankcija bilo kojoj državi, pa i Rusiji”.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Penzionerj

pre 2 godine

Naravno da nećemo uvesti omražene sankcije bratskoj Rusiji. Ima džukela i plaćenih idiota poput Darka Trifunović i njemu sličnih. Takve treba na robiju jer su protiv Srbskog Naroda i Države.

Miro USA

pre 2 godine

Sa Vama druze predsednice moze da se ponosi R. Srbija. Smatram da ste pored Kineskog Predsednika Se Ge Pinga i Vladimira Vladimirovica, najjaci predsednik na planeti. Po politici miroljubive koegzistencije, DOMACINSKOM vodjenju ekonomije i svih ostalih pitanja vezanih za buducnost zemlje. Zelim Vam da i ubuduce budete Predsednik i Domacin R. Srbije. Isto zelim i ostalim republikama ex Yugoslavije da imaju slicnog domacina - predsednika i eto mira u bivsoj YU. Hvala.

Sladjana

pre 2 godine

Drugaciju odluku nismo ni ocekivali!!! Ne podrzavam rat ali Rusija je Rusija!!

NIKOLALONDONKRAJINA

pre 2 godine

.....prekinuti vojnu saradnju sa svim stranama u sukobu . Da li tu spadaju i Amerika Engleska Njemacka ....

Bojan

pre 2 godine

Au, brate, koliko informer laze. Ajde, onu budalu "vlasnika" mogu da razumem, on je tezak debil. Al kako vas, radnike i urednike nije sramota da radite za ovak "portal"? Ja bi se ispovracao! Znam da necete objaviti, zato i pisem, smorio sam se, pa eto malo. Osoba koja bude ovo citala, au brate robija za koga radis! Mene bi bilo sramota. Hahah. Robija!

Ja

pre 2 godine

A sta to ima Srbija da sankcionise haha pa nema hljeba da se jede smjesni ste naj vaznije da su osudili agresiju fasista Putina

Jeca

pre 2 godine

Vucic je odlican drzavnik koji zna sta treba da radi. On je za primer.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Vidovdan je najveći srpski zavet! Njegoš je prikazao njegovo lice i naličje kroz svoja najznačajnija dela!
Live TV

Vidovdan je najveći srpski zavet! Njegoš je prikazao njegovo lice i naličje kroz svoja najznačajnija dela!

Sutra je Vidovdan i ljudi kažu da svako od nas treba da ima svoj Kosovski boj i svoj Vidovdan, odnosno da svako od nas treba da se opredeli za svoj sistem vrednosti. Po mišljenju Makrovića, Vidovdan je naša osveštana bol. Kosovo i Vidovdan nisu cela naša istorija, ali jesu središte te istorije. Na ovu temu u emisiji "Info veče" govorio je pravoslavni publicista Vladimir Dimitrijević.

27.06.2024

22:30

Čak i da Rusija okupira celu Ukrajinu, rat se neće završiti! Dve velike sile bore se za lične interese i ni jedna neće popustiti!
Live TV

Čak i da Rusija okupira celu Ukrajinu, rat se neće završiti! Dve velike sile bore se za lične interese i ni jedna neće popustiti!

Mnogi analitičari prognoziraju da će naredna polovina godine biti malo mirnija od prve. Ipak, nagoveštavaju se nova ratna žarišta u svetu. O ratovima i geopolitici u emisiji "Rat uživo" govorili su Marko Matić iz Centra za odgovorne medije i prof. dr Dragan Škobalj, ekspert za energetiku. Uživo u program, putem vajber uključenja javio se i ratni reporter i novinar Igor Damjanović, kao i novinar Dejan Jelača.

27.06.2024

19:44

Kako su prodali Miloševića Hagu? Njegov čuveni govor na Gazimestanu okupio je dva miliona Srba! (VIDEO)
Live TV

Kako su prodali Miloševića Hagu? Njegov čuveni govor na Gazimestanu okupio je dva miliona Srba! (VIDEO)

Ako se vratimo u 1989. godinu, setićemo se Miloševićevog govora na Gazimestanu. Neke rečenice izvučene su iz konteksta i tako su korišćene kao navodni dokazi protiv njega na sudu u Hagu. Takođe na Vidovdan predsednik Milošević izručen je Hagu. Da li je sve to moralo i u čemu je simbolika Vidovdana kroz celu srpsku istoriju govorili su u "Info danu" Drušan Proroković i Zoran Anđelković.

27.06.2024

18:03

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Da li se krstite kada prođete pored crkve?
Srbija

Da li se krstite kada prođete pored crkve?

Primetili ste sigurno i videli mnoge da se prolazeći pored crkve, bilo pešice, bilo nekim prevoznim sredstvom, prekrste. Možda i vi to često radite, a ne znate da li postupate ispravno ili je pak reč o sujeverju.

26.06.2024

15:17