• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

26.02.2022

09:46

PALMA: NIKADA NEĆEMO ODUSTATI OD SRPSKOG KOLA, SRPSKE PRAVOSLAVNE VERE I OD KOSOVA I METOHIJE

Informer

Politika

PALMA: NIKADA NEĆEMO ODUSTATI OD SRPSKOG KOLA, SRPSKE PRAVOSLAVNE VERE I OD KOSOVA I METOHIJE

Podeli vest

Koaliciija SPS – Jedinstvena Srbija – Zeleni Srbije, odnosno lista za parlamentarne izbore „Ivica Dačić – premijer Srbije“, počela je svoju kampanju na teritoriji grada Jagodine konvencijom u najvećem jagodinskom selu Ribaru, u tamošnjem, prepunom Domu kulture

Tribini je prisustvovalo više od 1000 ljudi, isključivo meštana ovog sela. Prisutnima je predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma predstavio svoj tim za Jagodinu, u kome je 50 najpoznatijih stručnjaka u svojim oblastima u Jagodini, lekari, profesori, pravnici, ekonomisti, penizoneri, poljoprivrednici, socijalni radnici, sportisti, kulturni radnici, turistički radnici.

Foto: Informer

- Kada pogledam ove ljude iza mene, mogu samo da kažem da samo Putin ima jaču ekipu od nas. Mi sve što radimo u Jagodini radimo domaćinski. Nekada je bila poruka „Kupujte naše“, a ja vam kažem „Glasajte vaše, da kupite više - poručio je Marković.

- Lekari su naši heroji, oni su spasili mnogo života, a i mi koji vodimo Jagodinu smo heroji, jer se već 18 godina borimo da svaki pedalj grada i naših sela bude na najvišem nivou i mogu da kažem da su se u ovom timu spojili heroji i heroji. Moja poruka je da ne glasate za ono što piše na društvenim mrežama, već za ono što vaše oči vide, za infrastrukturu, nova radna mesta, za nove fabrike. Mi u ovoj kampanji ne napadamo nikoga, ali sam protiv onih iz opozicije koji govore „kada mi dođemo na vlast sve ćemo da srušimo i Beograd na vodi i spomenike po Beogradu“. Neka kažu ti iz opozicije „loše rade ovi Palmini i on“, ali i neka kažu građanima u Jagodini „imate besplatan prevoz od Palme, a mi ćemo da vam damo još i po sendvič“. U Jagodini će na parlamentarnim izborima pobediti lista pod rednim brojem dva „Ivica Dačić – premijer Srbije“ - rekao je Marković i pozvao građane da na predsedničkim izborima glasaju za Aleksandra Vučića“.

Foto: Informer

Predsednik Jedinstvene Srbije je i poručio „Mi nikada nećemo odustati od srpskog kola, srpske pravoslavne vere i Kosova i Metohije. Nikada nećemo glasati za nezavisno Kosovo“.

Foto: Informer

Koalicija "Ivica Dačić - premijer Srbije", na kojoj se nalaze Socijalistička partija Srbije, Jedinstvena Srbija, Zeleni Srbije, na predstojećim izborima 3. aprila naćiće se pod rednim brojem 2.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

PALMA : KORIST ZA SVE GRAĐANE JE DA ALEKSANDAR VUČIĆ BUDE PREDSEDNIK SRBIJE, A IVICA DAČIĆ PREMIJER SRBIJE
Politika

PALMA : KORIST ZA SVE GRAĐANE JE DA ALEKSANDAR VUČIĆ BUDE PREDSEDNIK SRBIJE, A IVICA DAČIĆ PREMIJER SRBIJE

Naša lista, koalicije Socijalističke partije Srbije, Jedinstvene Srbije i Zelenih Srbije se ne zove „Ivica Dačić za premijera Srbije“, nego „Ivica Dačić premijer Srbije“, jer će on sigurno biti premijer i to će biti korist za sve građane Srbije da nakon predstojećih izbora Aleksandar Vučić i dalje bude predsednik Srbije, a Ivica Dačić premijer Srbije, izjavio je gostujući na televiziji Hepi predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma.

19.02.2022

11:00

sledeća vest

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija