• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

27.02.2022

12:39

Poznat mi je svaki detalj! Pratimo situaciju, ali NEĆEMO DA NASEDAMO NA NJIHOVU IGRU! Vučić o provokacijama Prištine!

Marko Đoković

Politika

Poznat mi je svaki detalj! Pratimo situaciju, ali NEĆEMO DA NASEDAMO NA NJIHOVU IGRU! Vučić o provokacijama Prištine!

Podeli vest

Predsednik Srbije Alekandar Vučić istakao je danas, u vezi sa postavljanjem kontejnera i pojačavanja ljudstva kosovske policije na administrativne prelaze, da sve prati, ali da ne želi da pristane na igru provokacija


"O tome sam razgovarao sa Načelnikom Generalštaba Vojske Srbije generalom Milanom Mojsilovićem, oni su upoznali Kfor", preneo je Vučić.


Rekao je da Albanci postavljaju kontejnere na više od kilometar udaljenosti od Brnjaka kako bi mogli da nadgledaju Gazivode.

"Pratimo to. Ne želimo da pristanemo na njihovu igru provokacija. Nisu oni neka sila i snaga. Ali mi moramo da izbegavamo provokacije, da bežimo od svega toga jer smo mi u stanju da gradimo kliničke centre, da gradimo našu ekonomiju, da napredujemo brže od ostalih. Nama je mir najptrebniji i zato prećutimo", istakao je Vučić.

Kako je rekao, poznat mu je svaki detalj i naglasio da dće se država truditi i nastaviti da bude popustljivija da bi sačuvala mir, jer u miru najbrže rastemo.

To je, kaže, putokaz budućnosti.

"Mir, stabilnost, to je ono što je za nas najvažnije", poručio je on.

Vučić je, na kraju obraćanja medijima, posle obilaska Kliničkog centra, rekao da je ponosan na građane Srbije, I da ne želi da često dolaze u ovu zgradu, ali kada u nju dođu da budu ponosni na svoju zemlju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Nena

pre 2 godine

Samo da provociraju i znaju, zato i nema dogovora koji bi odgovarao i jednoj i drugoj strani

Veljko M

pre 2 godine

Pa to im dozvoljavaju njihovi mentori i upravo zbog toga i nema nikakvog dogovora.

Rade R

pre 2 godine

I Šiptari bi se trudili da idu napred, samo da su sposobni za to!

gim

pre 2 godine

Albanci a ne siptari! Kosovo je nezavisna drzava i moze da stavi kontejnere gde god zeli u svojoj drzavi, a Vucicevo turbo folk patriotizam je za unutrasnju upotrebu i da pali selacine sa severa

Pedja

pre 2 godine

Šiptari iskorištavaju situaciju šta je cel svet okrenut ka Ukrajini, pa rade sitne gluposti koje će verovatno proglasiti za "veliku pobedu" kosovske paradrzave...

Tamara

pre 2 godine

Приштина покушаба да испровоцира Вучића на сваки начин. Драго ми је да је Вучић то већ одавно схватио.

vucic je zlo

pre 2 godine

Slijedi veliki pad Srpske ekonomije nakon ovih masivnih sankcija Rusiji! Srbiju cekaju teška vremena! Srbija je slaba i propala!

Lepa

pre 2 godine

Vucic je jedini predsednik koji se bori za ocuvanje mira i stabilnosti, kako Srbije, tako i kvazi drzave KiM.

Sasa

pre 2 godine

Pomutila ih situacija u Ukrajni pa jadni mislili da ce sad Srbija da napadne ali mi nismo divljaci i necivilizovani kao sto su oni.

Dusica

pre 2 godine

Poceo je rat protiv Srbije u smislu da sad balkanske marionete pokusavaju da isprovociraju Srbiju na nekakav ishitren potez i da osuju svu paljbu kao zbog toga a u sustini sve se svodi na to sto ne uvodimo sankcije Rusiji,.

Slaki

pre 2 godine

Dok god nas predsednik ima strpljenja i vodi ovakvu politiku bice dobro! Provokacije su ugasne a nasi ljudi trpe ? Ne treba nam vece zlo zato smo i strpljivi.

Njanja

pre 2 godine

Najbitnije i jeste mir i bezbednost naše države potšo nam je predsednik Vučić obezbedio tu stabilnost možemo da napredujemo i ekonomski se razvijamo , ali i na svim ostalim poljima.

Zoran

pre 2 godine

Provokacije iz Prištine nama nisu nikakva novost.

Drina

pre 2 godine

Priština je poznata po provokacijama, međutim Beograd je imun na te provokacije.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija