• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

01.03.2022

11:11

Noćas sam do kasno imao razgovore, danas ceo dan... PRITISCI NA SRBIJU SU OGROMNI! Toliko o poštovanju nezavisnosti i prava na samostalno odlučivanje!

Tanjug/Strahinja Aćimović

Politika

Noćas sam do kasno imao razgovore, danas ceo dan... PRITISCI NA SRBIJU SU OGROMNI! Toliko o poštovanju nezavisnosti i prava na samostalno odlučivanje!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da su veliki pritisci na Srbiju da uvede sankcije Rusiji i da je noćas imao sastanke sa predstavnicima više zemlja, ali i istakao da "ćemo se držati koliko god budemo mogli" i da "jednu zemlju imamo"

Komentarišući izjave u hrvatskim medijima da Srbija sedi na dve stolice, "i u Moskvi i u Briselu", Vučić kaže da Srbija ima svoju stolicu i da su pritisci zaista veliki. 

- Mi imamo svoju stolicu. Pritisci su zaista ogromni, biće teško izdržati. Noćas sam do kasno imao razgovore sa predstavnicima više zemlja, danas ceo dan. Tek toliko o velikom poštovanju nezavisnosti i prava drugih zemalja da samostalno odlučuju. Držaćemo se koliko god budemo mogli, jednu zemlju imamo. 

- Hvala im na lepim željama, nisam mnogo bolje ni očekivao od naših velikih "prijatelja" u Zagrebu. Uobičajeno. 

- Verujem u dobru budućnost Srbije, da ćemo uspeti da odolimo brojnim pritiscima, da ćemo uspeti da sačuvamo nacionalni ponos i dostojanstvo a da izbegnemo bes velikih, jer ti veliki obično iskaljuju bes na malima. Jer veliki na velikima bes ne iskaljuju. 

BONUS VIDEO




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Botovi VUCIC PEDER

pre 2 godine

srbi uz sjevernu koreju... koji bolesnici

Duda

pre 2 godine

"Drzacemo se koliko mozemo"zavrsen citat. Vucicu ne igraj se da zavedes sankcije, to je smrtna presuda za Srbiju. Za pametnog dosta.

Kemos

pre 2 godine

Žvalavi zovi ruse u pomoć sestru ti jebem žvalavu!!!

Mica

pre 2 godine

Pokušavaju na sve načine da nas slome pod pritiskom, ali mi moramo biti jaki i odupreti se tome. Naš državni vrh vodi ispravnu i mudru politiku.

Rade R

pre 2 godine

U tome i jeste problem! Nemaju pojma, ti ljigavci, da svaka država i svaki narod treba da ima svoju stolicu! Oni su svi naviknuti, to se vidi kroz njihovu istoriju, da budu sluge i poniženi! Jedino su u jednoj državi, koju je stvorio Srpski narod, SFRJ, bili ravnopravni, slobodni, dozvoljeno im da koriste svoju glavu, da budu ljudi! E tu državu su oni srušili i pocepali, jer to nije nešto na šta su oni navikli! Sloboda i dostojanstvo nije deo njihovog mentalnog sklopa! Zato oni pričaju o nekim tuđim stolicama i teže ka tome, to je njihov ideal, nikada nisu imali svoju stolicu, ne znaju šta je to imati svoju stolicu! SLEPCI !!?

zoran

pre 2 godine

Šta si ti očekivao od LAŽOVA GOVNARSKE evropske unije.

Spasko

pre 2 godine

recite im da je demokratsko misljenje srpskog naroda da su EU , Nemacka , Amerika , Engleska i NATO zlocinci koji su financirali islamski terorizam i rimskoimperijalni nacizam i pocinili ratne zlocine uranijumom i genocid nad srpskim narodom .

Miki

pre 2 godine

A sta si mislio, da ce da ti aplaudiraju na resenju da kazes da podrzavas i jednu i drugu stranu? Ne znam sta je smesnije, cudjenje na tu reakciju sveta i samosazaljevanje sada, ili hvalospevi intelektualno ubogog stada koje aplaudira tako genijalnoj i jedinstvenoj ideji koje se niko nije setio, da se pravimo mutavi. Nego frka je za biracko telo, znam ja sta je..

kinez

pre 2 godine

E sada vam je hatma dova ! ! ! finitooooooooooooooooooooooooooo!!!! JA SAM VAM REKAO DA CE VAM RUJO SA OVIM CETNIKOM DOCI GLAVE.VI STE ZADNJA RUPA NA SVIRALI EVROPE! ! !

Homer

pre 2 godine

Šiptari idu i zvanično u NATO a mi ako hoćemo da opstanemo uz Kinu i Rusiju pa šta Bog dadne.

Ivona

pre 2 godine

Svesni sno cinjenice da je izuzetan pritisak na Srbiju,ali isto tako i da ce se pronaci adekvatno resenje

Ana

pre 2 godine

Zivimo u demokratiji koja treba da omoguci slobodu misljenja i govora. Ako Srbija ima stav sa kojim se ostatak ne slaze, to je u redu. Vrsenje pritiska je diskriminacija i rusenje postulata demokratije.

Krstic

pre 2 godine

Pritisak sa svih strana. Ali mi verujemo i imamo nadu da ce predsednik Vucic uraditi sve sto moze da zastiti nasu drzavu kao i do sada.

Ivana

pre 2 godine

Takvi koji najviše pritiskaju male države, najviše pričaju o demokratiji i slobodi govora na globalnom nivou u svetu.

Ivana

pre 2 godine

Strašno, ko su oni da pritiskaju nekog i da prete. Svaka zemlja ima pravo da se izjasni kako želi.

Tamara

pre 2 godine

Predsednik Vučić brani interese Srbije i poštuje tuđe, što ne znači da nije za mir u svetu. Neke zemlje samo pokušavaju da slome leđa Srbije radi svojih ličnih interesa.

Mina

pre 2 godine

Uspećemo da odolimo svim pritiscima! ZAJEDNO MOŽEMO SVE!

Boza

pre 2 godine

Srbija i predsednik Vučić trpe strašne pritiske. Međutim, Srbija mora da radi onako kako je to u njenom interesu. Moramo se držati međunarodnog prava, ali poštovati sve naše dokazane prijatelje!

Romanija

pre 2 godine

Pritisci su zaista ogromni, ali se nadamo da ćemo im se odupreti kao i do sada.

Glasinac

pre 2 godine

Bez obzira na sve pritiskei ucene, Srbija neće nikada pristati da uvodi sankcije prijateljskoj Rusiji.

Drina

pre 2 godine

I do sada smo se uspešno odupirali svim pritiscima, verujem da će tako biti i sada.

Mina

pre 2 godine

Ma ne damo na sebe! Imate veliku podršku! Zajedno do pobede!

Sanja

pre 2 godine

Bombardovali su nas sa svih strana, ja ne znam sta hoce vise od nas?

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17