• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

11.03.2022

12:29

Lider PS Aleksandar Vulin odao poštu Slobodanu Miloševiću

Informer

Politika

Lider PS Aleksandar Vulin odao poštu Slobodanu Miloševiću

Podeli vest

Predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin, u pratnji omladine i rukovodstva svoje partije, odao je danas poštu nekadašnjem predsedniku Srbije i SR Jugoslavije Slobodanu Miloševiću

"Svi koji danas govore o potrebi poštovanja međunarodnog prava morali bi da priznaju da je Slobodan Milošević sa srpskim narodom 1999. godine na Kosovu i Metohiji branio međunarodno pravo i morali bi zbog toga da ga poštuju. Slobodan Milošević je zaslužio poštovanje za svoju borbu, nije zaslužio da ga prodaju i na kraju umore u Hagu", izavio je Vulin.

Foto: Informer

"Istorija će prema Slobodanu Miloševiću biti mnogo pravednija nego što su bili njegovi savremenici. Slobodan Milošević, gde god Srbi da žive, uživa mnogo više poštovanja, zahvalnosti i ljubavi nego oni koji su ga Hagu prodali i izručili", kazao je Vulin, saopštio je Pokret socijalista.

Foto: Informer



Danas se navršava 16 godina od smrti bivšeg predsednika Srbije i SR Jugoslavije Slobodana Miloševića.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija