• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

18.03.2022

22:38

JESI LI TI NEKI INTIMUS ZAPADNIH AMBASADA PA TO ZNAŠ? Vučićev odgovor Ponošu!

printscreen

Politika

JESI LI TI NEKI INTIMUS ZAPADNIH AMBASADA PA TO ZNAŠ? Vučićev odgovor Ponošu!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odgovorio je gostujući u Prvoj temi na komentar Zdravka Ponoša, predsedničkog kandidata dela opozicije koji je izjavio da je stranim ambasadama Vučić obećao da će odmah posle izbora uvesti sankcije Rusiji

- A jesi ti neki intimus zapadnih ambasada pa te obaveštavaju o tome? Nemojte mene da pitate, već nekoga ko je prisustvovao nekada razgovoru u stranim ambasadama pa zna kako to izgleda. Jedino što sam rekao, na najtežem mestu u najtežem razgovoru je da Srbija garantuje mir i da ni na kojem mestu nećemo podržavati secesiju bilo koje zemlje. Srbija želi da ide napred i da napreduje ekonomski. Imate moju reč. A za ostalo rekao sam da nisam spreman da pružim garancije. Ja ne mogu da vam kažem šta će biti sutra. Ja bih voleo da se nebo sruči na glavu, ali samo na moju glavu. Prošao sam kroz koronu, poplave, kroz najteže ekonomske reforme gde ne lažete narod već im govorite šta ih čeka. Ja sam sve to prošao, a ovo nikada nisam doživeo u svom životu. Imaćemo najtežu situaciju u svetu od 1945. godine pa do sada. Tek nas čekaju teška vremena kad Mariupolj padne. Oni kažu Vučić moli Boga, pa šta drugo da radim kad gledam šta se dešava - naglasio je Vučić.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Boris

pre 2 godine

Ovakvim I slicnim izjavama vidimo kolika je zaista panika u redovima fela opozicije jer je drugi krug predsednickih izbora postao misaona imenica.

dera

pre 2 godine

Ponoš je plaćenik , kakav on predsednik i kandidatura na izborima , smešan ko cirkus .Gde može nomalan čovek sa takvim rejtingom da pomisli na takav položaj , zna on da nije ni za kriv ali se nada da će ga neko postaviti kao ovog debila zelenog , što mu izginu narod , kopile izdajničko .

koki

pre 2 godine

A sto kad Mariupolj padne. Sta ima specijalno u vezi toga.

Nešo N

pre 2 godine

Ponoš se ugledao na Mariniku pa i on počeo da mlati gluposti.

Romanija

pre 2 godine

Gospodine Ponoš, Vučić je uspio da odoli mnogim pritiscima i nije uveo sankcije Rusiji, neće ih uvoditi ni sada.

Veljko M

pre 2 godine

Gospodine Ponoš. Neće Vučić uvoditi sankcije Rusiji ni pre, a ni posle izbora.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija