• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

24.03.2022

13:21

Uvodnik: Vladeta Janković (82) je "osveženje u političkoj kulturi"

Beta

Politika

Uvodnik: Vladeta Janković (82) je "osveženje u političkoj kulturi"

Podeli vest

Đilasov kandidat za gradonačelnika Beograda Vladeta Janković, (82) predstavljen u Uvodniku kao "osveženje u političkoj kulturi"

 

Široko obrazovanje, veština smirenog, staloženog dijaloga, utemeljenost u demokratskim i građanskim vrednostima, odavno su kod dela građana izgradili veliko poštovanje prema njemu, a naročito sada kada takve osobine doživljavaju kao retkost i osveženje u političkoj kulturi - piše u Uvodniku. 

Foto: printscreen

 

Podsetimo, Vladeta Janković je i priznao da nema stručno znanje za vođenje grada i da bi to obavljala đilasova Ekipa.

- Nemam stručnog znanja, ja sam profesor književnosti, otkud ja znam kako se popravlja kanalizacija i sipa so! - rekao je Vladeta Janković.

Đilasov kandidat je javno priznao da bi njegovo "ustoličenje" na mesto gradonačelnika Beograda bila samo "titula", a da bi gradom zapravo upravljao Dragan Đilas i njegova ekipa.

Takođe, pre zvaničnog predtavljanja Jankovića kao kandidata za gradonačelnika, Marinika Tepić, lična službenica tajkuna Dragana Đilasa, u emisiji na tajkunskoj TV N1 ismevalaVladetu Jankovića.

Ona je objasnila šta se čeka pa da zvanično predstave Vladetu Jankovića kao svog kandidata za beogradske izbore. 

- U prvom redu, koliko sam razumela, čovek ima životna ograničenja, a to su lekari - rekla je Marinika.

Pravo osveženje, zar ne?! 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sombor

pre 2 godine

Ako nam ovakvi budu vodili drzavu sa vec jednom nogom u grobu onda ce biti smak sveta dno dna kao i njegov gazda Dilas Marinka slucejevi malo tezi

Moreuz Gibraltar

pre 2 godine

Jadna je država u kojoj mentalna i duhovna pomijara kakve su vaše "novine" može da se usudi da piše ovakve gadosti o jednom gospodinu, profesoru i intelektualcu.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)
EURO 2024

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)

Portugal je u osmini finala Evropskog prvenstva! Fudbaleri Portugala plasirali su se u osminu finala kontinentalnog takmičenja, nakon što su u 2. kolu grupe F savladali Tursku 3:0 (2:0). Golove su dali Bernardo Silva u 22. minutu, zatim je u 29. minutu Samet Akajdin postigao bizaran autogol, a konačnih 3:0 postavio je Bruno Fernandeš u 56. minutu.

22.06.2024

19:54

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija