• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

30.03.2022

13:21

Imamo imena, znamo ko treba da uđe u zemlju, znamo plan i organizaciju! Sprema se haos na dan izbora, SPREMNI SU NA SVE KAKO BI SRUŠILI VUČIĆA!

Tanjug/Miloš Milivojević

Politika

Imamo imena, znamo ko treba da uđe u zemlju, znamo plan i organizaciju! Sprema se haos na dan izbora, SPREMNI SU NA SVE KAKO BI SRUŠILI VUČIĆA!

Podeli vest

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin danas se obratio javnosti povodom optužbe Bobana Bogdanovića Pacova i njegovim navodnim saznanjima o ubistvu Olivera Ivanovića istakavši da je KRIK za koji je i dao intervju "pokušao da kriminalizuje našu zemlju i da na taj način utiče na izborne rezultate"

Vulin je istakao da je ubistvo Olivera Ivanovića ozbiljan slučaj, gde se Srbija obratila najboljim službama sveta.

- U skladu sa rezolucijom 1244 mi ne možemo na KiM da sprovodimo istragu, ali smo od svih tamo tražili pomoć. Kada smo tražili satelite, rekli su nam da je bilo maglovito, kada smo tražili kamere, rekli su nam da će to da bude urađeno 4 godine kasnije. KRIK je pokušao da kriminalizuje našu zemlju i da na taj način utiče na izborne rezultate.

Ministar Vulin je otkrio da policija ima saznanja da će tokom nedelje pojedine grupe pokušavati da obesmisle izbore, upadanjem u prostorije, razbijanjem kutija...

- MUP i BIA imaju informacije da se za dan izbora priprema više grupa, motivisanih i organizovanih od stane pojedinih političkih partija u zemlji i stranog faktora, koji će pokušati da kompromituju, pa i spreče izbpore. MUP i BIA neće dozvoliti da izborni dan prođe tako.

Foto: Tanjug/Miloš Milivojević

- Imamo imena, znamo da neki treba da uđu u našu zemlju. Ali, čitav bezbednosni aparat ove zemlje neće dozoviti da se nešto tako dogodi. Znamo plan, organizaciju, znamo ko treba da stigne... Mnogo je bolje da od toga odustanu.

Kako je objasnio, policija je svesna šta se sprema, i građani ne treba da sumnjaju da će volja građana biti zaštićena.

- Ovo što je KRIK pokušao da uradi je deo predizborne kampanje, odnosno kriminalizacije... Sve laži su lako i jednostavno raskrinkane. Od imena navodnih ubica, krunskog dokaza, posedovanja lažnog Instagram naloga... Dokazano je da u ovoj zemlji postoje ljudi koji su spremni da urade sve kako bi kompromitovali predsednika Vučića.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Zoran

pre 2 godine

Ministre,kad sve znaš u maricu i pravac u buvaru ,da im više ne padne napamet da pomisle kamoli da nešto urade.

Perica

pre 2 godine

E pa gospodine ministre kada znate sve vi hapsite a i ove domaće bitange koje prete i njih u prdekanu a ne da bune narod i prave rusvaj!

nemanjicbgd

pre 2 godine

Ne cudi me. Pa pre neki dan su i Litovac i Borko Stefanovic pozvali na haos 3. aprila uvece, kako kazu, da "brane" narodnu volju. Svesni da ce izgubiti izbore, unapred najavljuju "kradju" i pozivaju na okrsaje. Te bitange, pohapsiti, cim krenu da prave nerede. Prema divljacima i primitivcima milosti nema.

zzz

pre 2 godine

pa .. hapsite? ove najave nevidljivih neprijatelja cija se imena znaju.. ali narod nikad ne sazna ko su... malo glupo, ne?

Pravda

pre 2 godine

Ma mogu da uhvate, onako malo niže, i nas građane i Vučića! Đubrad lopovska!

Baća

pre 2 godine

Pa, ministre, pohapsite bandu i sve one opozicione jajare koje šuruju sa njima bez obzira obzira o kome se radi. Ako ne bude po njihovom, eto ih na ulici da ruše izbornu volju većinske Srbije. Hteli bi Majdan u Srbiji. Ma nemojte da vam većinska Srbija izađe na ulice, pa možemo i tu da se prebrojimo!

Vla

pre 2 godine

Nemojte da ostavite da slobodno lome kutije, neka osete vrednost pendreka, u titovo vreme nisu ni pomisljali huligani na nesto slicno, pendrek je bio majka za takve,

Citslac

pre 2 godine

Kada je Pacov bio u zatvoru.njegov kum zvani zlatko iz Dvedske je foneo vrecu para u Bg da ga oslobode.a mafija iz Pozarevca.sverceri cifara i sl. Nekada je i Rade Josic bio sa njima. Svercovali sve i svasta.drogu i sl..Zive srecno u Becu.majke im vrece cigara prodavale godinama i sl.. Danas doferi suyobusa saju pytnicima po hoks i knj prenose za njih. Mafija kk mafija.

Iva

pre 2 godine

Ne trebaju nam sukobi u zemlji. Tako ekonomija ne moze da se razvija. Samo mir i stabilnost.

GLUPI

pre 2 godine

Pa ako imate sve podatke onda imate posla sa IZUZETNO GLUPIM ljudima.

Fufi

pre 2 godine

Sigurno nece usperi u svojoj nameri.Srbija ce reagovati

Izbori 2024

TV

Perfidne igre Zapada sa Rusijom su razotkrivene! Obmanuli Putina u Minhenu, a Zelenskom učinili medveđu uslugu!
Live TV

Perfidne igre Zapada sa Rusijom su razotkrivene! Obmanuli Putina u Minhenu, a Zelenskom učinili medveđu uslugu!

U parku pobede u Moskvi otvorena izložba oružja zaplenjenog oružja. Iz ugla zapadnih medija, Rusi ismevaju NATO. Za to vreme, rat u Ukrajini intenzivno se vodi bez nade za skorašnji mir. Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su istoričar Miloje Pršić i politički filozof Dragoljub Kojčić. Putem vajber uključenja, uživo u program uključio se i novnar i ratni reporter Danijel Simić koji je govorio o tome kako trenutno izgleda front kod Časovog Jara.

01.05.2024

19:45

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija