• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

30.03.2022

19:21

SKANDAL NEVIĐENIH RAZMERA! Kandidatkinja za poslanicu u Skupštini Srbije u uniformi OVK! UKRSTILA DLANOVE I NAPRAVILA DVOGLAVOG ORLA! (FOTO)

printscreen

Politika

SKANDAL NEVIĐENIH RAZMERA! Kandidatkinja za poslanicu u Skupštini Srbije u uniformi OVK! UKRSTILA DLANOVE I NAPRAVILA DVOGLAVOG ORLA! (FOTO)

Podeli vest

Strašan skandal u režiji fudbalera albanske nacionalne manjine u Srbiji i kandidatkinje za poslanike u srpskom parlamentu! Sve se to desilo za vikend, posle utakmice u Medveđi

Fudbaleri Trnovca pozirali su sa ukrštenim dlanovima gestikulirajući dvoglavog orla, simbola “velike Albanije”, zamišljene fašističke tvorevine tokom Drugog svetskog rata!

Fotografije se mogu videti na profilu Lirone Zuke, inače kandidatkinje jedne od albanskih partija na izborima za srpski parlament, gde i ona "širi ruke i pokazuje orla".

Sve ovo nije promaklo mnogim ljubiteljima fudbala iz tog dela Srbije, pa su linkovi sa spornim fotografijama počeli da se šire društvenim mrežama, sve u cilju, kako ova sramotna provokacija ne bi prošla nezapaženo.

Foto: printscreen

Foto: printscreen

Foto: printscreen

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
sombor

pre 2 godine

Odma proterati u albaniju pa nek se tamo kandiduje

mirkorazvinger

pre 2 godine

Sječaš li se kako ste vi srbovali u Hrvatskoj? Tada ti nije smetalo...

Kosovac

pre 2 godine

Pokazati im put u jednom smeru,,i pravac Albanija,,Ovo je Srbija,Kosovo i Metohija su Srbija,,Živela Srbija,,

ratko

pre 2 godine

i koja budala hoce da je pusti u srpski parlament

Zoran

pre 2 godine

To je dokaz da nisu lojalni državljani Srbije, i da ne doživljavaju Srbiju kao svoju državu! Njihov cilj je da rovare u Srbiji!

Pera

pre 2 godine

Odmah uhapsiti! Amerko-albanski terorizam se mora u korenu saseci!

BorisDe

pre 2 godine

Pa to je moguče samo u Srbiji gde Srbi seru protiv Srba baš kao i opozicija.

Gedza

pre 2 godine

pa da ovaj miljenik vUCKov ima ono sto je stavio na naslovnu da ima zabranio bi taj znak pohapsio ovo i strpao u zatvor...

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija