• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.04.2022

13:36

Lider PSG Pavle Grbović provocirao naprednjake ispred biračkog mesta u Galenici, pa izvukao deblji kraj! (VIDEO)

printscreen

Politika

Lider PSG Pavle Grbović provocirao naprednjake ispred biračkog mesta u Galenici, pa izvukao deblji kraj! (VIDEO)

Podeli vest

Ispred biračkog mesta u Novoj Galenici došlo je do incidenta u kome su učestvovali lider PSG Pavle Grbović i nekoliko naprednjaka. Iako su opozicioni mediji u prvi mah izvestili da je Grbović napadnut, pretučen i da mu je razbijena glava, na snimku, koji se pojavio na društvenim mrežama istina je malo drugačija...


Na snimku koji se posle incidenta pojavio na intenetu, može se videti da je nakon verbalnog sukoba Grbović jednog naprednjaka gađao šoljom za kafu, nakon čega su se potukli.

 

 

Povodom incidenta u Novoj Galenici oglasio se i beogradski odbor SNS:

"Neverovatne su laži koje Pavle Grbović i Đilasovi mediji plasiraju u izbornom danu. Ne mare đilasovci što postoji i video snimak na kome se jasno vidi da upravo Pavle Grbović provocira članove Srpske napredne stranke ispred prostorija izbornog štaba Mesnog odbora Galenika.
Ne zanima Đilasove uposlenike ni što je Grbović staklenom čašom gađao naše članove, ali to je slika i prilika njihovog političkog delovanja, nasilje nad svakim ko nije sa njima.

Oni koji ne mogu da podnesu što je Srbija svakim danom sve jača zemlja, oni koji su Srbiju bacili na kolena i ne mogu da prihvate da je ona danas garant mira i stabilnosti, pokušavaju provokacijama da izazovu nasilje i bace ljagu na najubedljiviju pobedu Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke do sada.

Gradski odbor Beograd Srpske napredne stranke poručuje Pavlu Grboviću i Đilasovim medijima da se nismo uplašili, niti smo ustuknuli pred njihovim lažima, borimo se za Srbiju i sve njene građane, radom i rezultatima.

Dok Đilas i njegove satrape prizivaju nasilje i krvoproliće, Aleksandar Vučić i lista „Zajedno možemo sve“ bore se za mir, stabilnost, dalji napredak i razvoj Srbije".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Slučajnost

pre 2 godine

A Žaklina Tatalović se eto baš slučajno našla na pravom mestu da snimi "napad" ali ne i da snimi njegove provokacije ... Bagra i ljudsko smeće

Nvv

pre 2 godine

A zasto ne objavite snimak zbog kog je dosao tu? To ne smete.

Milan

pre 2 godine

Оитао бих га шта је ту тражио? Дошао да провоцира и изазива. Добио по п***и, што је и тражио .

Nika

pre 2 godine

Grbović nije prepoznao energiju predsednika i ne čudi da mu se ovo događa

vucicu fašistos

pre 2 godine

Srbija zemlja treceg svijeta zemlja divljaka i cigana.

jovan

pre 2 godine

bukvalno ste okacili snimak u kom se vidi da ga je ovaj prvi napao, i onda ga ovaj gadjao. jel vi mislite da su ljudi slepi?

shirkan

pre 2 godine

slepi nismo, sluge rezima, velika izlaznost pa frka a, blizi vam se kraj polako al sigurno...

Dwl

pre 2 godine

Pa kako vas nije sramota da lazete,molite boga da vucic ostane na vlasti. Ako izgubite beograd odmah sutra vas zatvaramo lustracija do kraja!

Istina

pre 2 godine

Mamu li vam fasisticku!!!! Izgubice vucic jednog dana..

Istina

pre 2 godine

Sto ne napisaste da ih je ovaj vas blavor prvi napao, i to devojku udario, i da ga je pavle potom gadjao casom

Istina

pre 2 godine

Kad ste tako lepo isekli deo snimka gde ga Pavle gadja, sto ne isecete i deo izmedju 0:03 i 0:05 gde ovaj vas udara devojku

robija za Rošavog i SNS mafiju

pre 2 godine

Prvo su zagomilali (puče labrnja partijskom neprijatelju ???) , pa je poletela čaša ? Zar su ovi bahati paraziti iz SNS mafije toliki retardi, pa misle da će vladati večno i da čak i nasilno treba da brane vlast?

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija