• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

04.04.2022

08:49

HLADAN TUŠ ZA ĐILASOVCE i to na njihovoj televiziji! Pričali su da Vučić ne može da ostvari bolji rezultat nego na prošlim izborima - dokazao je da može I TO DOSTA BOLJI!

printscreen

Politika

HLADAN TUŠ ZA ĐILASOVCE i to na njihovoj televiziji! Pričali su da Vučić ne može da ostvari bolji rezultat nego na prošlim izborima - dokazao je da može I TO DOSTA BOLJI!

Podeli vest

Dušan Vučićević sa Fakulteta političkih nauka je u gostovanju na đilasovskoj televiziji Nova S rekao da je najveći gubitnik ovih izbora ujedinjena opozicija Srbije

 

- Glavni gubitnik je ujedinjena opozicija Srbije, posebno ako biste gledali njihove najave. Dakle, ako ste tvrdili da imate 27,29 procenata glasova na izborima se ispostavi da imate 13, da je neophodno da izađe 60% birača i da je drugi krug siguran, a drugi krug je daleko, skoro pa 10% glasova manje za Aleksandra Vučića.

Tvrdilo se da Aleksandar Vučić ne može da ostvari bolji rezultat od onog iz 2017. kada je imao 2.012.000 glasova. Ispostavilo se da može i to dosta bolji nego tada, pa je onda pretpostavka bio ako izađe 4 miliona, a on ne može da ostvari više od dva miliona, onda je drugi krug izvestan. Videli smo da se to nije - rekao je Vučićević. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pravda

pre 2 godine

Ha ha ha sta cemo sa Marinikom.preletacicom,gde ce sada probati da preleti.ili ce joj big Boss dati nogu u zadnjicu.

Mina

pre 2 godine

Nada umire poslednja i dok god ne prave probleme i izazivaju sukobe imaju pravo gajiti nade. Volja gradjana je ta koja daje zakljucnu rec.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija