• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

06.04.2022

12:33

MILOŠ JOVANOVIĆ POGAZIO SVOJU REČ! HOĆE U KOALICIJU SA MARINIKOM, a evo šta je izjavio SAMO 2 MESECA RANIJE!

Fotoilustracija/Tanjug

Politika

MILOŠ JOVANOVIĆ POGAZIO SVOJU REČ! HOĆE U KOALICIJU SA MARINIKOM, a evo šta je izjavio SAMO 2 MESECA RANIJE!

Podeli vest

Lider DSS Miloš Jovanović JE gostujući u Prvoj temi krajem januara izneo oštar stav na račun izjava i radnji Marinike Tepić i Zdravka Ponoša, a samo dva meseca kasnije pogazio je svoju reč pa sad hoće u beogradsku vlast sa ženom za koju nije imao lepe reči

 

- Je l vi stvarno mislite da jedna Marinika Tepić za koju je u Srebrenici počinjen zločin genocida, a nije, i ja koji smatram da tamo nije počinjen genocid... Ili jedan Zdravko Ponoš koji jeste bio pro NATO orjentisan i o tome svedoče depeše Vikiliksa... i ja koji apsolutno smatram da Srbija mora da bude vojno neutralna država, da nam je to u višestrukom interesu... Kako možemo da stanemo jedni iza drugih ili da se dogovorimo oko zajedničkih kandidata? Hoću da vam kažem, ta greška nadam se da se više neće praviti. Opozicija je šarolika. VučIć je uradio stvari koje su muzika za moje uši! Neću da rušim nikoga, hoću da gradim - rekao je Jovanović samo dva meseca ranije, dok danas hoće u beogradsku vlast sa istom tom Marinikom Tepić.

 

 

 

BONUS VIDEO




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Donji ljubiš je uz Vučića

pre 2 godine

Talibani, ako vam je neka uteha, Donji Ljubiš i Dudlovica su 100% glasali za vođu i partiju. Sićve i Gangula treba tamo da razvijaju svoje naprdne vizije ????

Rade R

pre 2 godine

On je došao na čelo stranke umesto one odvratne izdajnice i Srbije i Srpskog naroda! Častan čovek ne bi bio ni član takve stranke a kamoli predsednik stranke! Toliko o Milošu Jovanoviću! I na sledećim izborima mu "verujte"!

Srđan

pre 2 godine

Svi oni hoće da učestvuju u vlasti pa pričaju jedni protiv drugih i menjaju mišljenja svaki dan.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija