• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

11.04.2022

18:50

KADA NAS HRVATSKA UČI ŠTA SU EVROPSKE VREDNOSTI ONDA SMO OZBILJNO ZABRINUTI I ZA NAS I ZA EVROPU! Aleksandar Vulin odgovorio Zagrebu

Informer

Politika

KADA NAS HRVATSKA UČI ŠTA SU EVROPSKE VREDNOSTI ONDA SMO OZBILJNO ZABRINUTI I ZA NAS I ZA EVROPU! Aleksandar Vulin odgovorio Zagrebu

Podeli vest

Kada nas Hrvatska uči šta su evropske vrednosti onda sam ozbiljno zabrinut i za nas i za Evropu, rekao je ministar i predsednik PS-a Aleksandar Vulin

- Ako su evropske vrednosti dodele ulica ustaškim zlikovcima, dizanje spomenika osuđenim teroristima, slavljenje zločina u "Oluji", zabrana Srbima u Vukovaru da pišu ćirilicom, onda to nije Evropa kojoj bi Srbija želela da pripada. Ako je hrvatsko shvatanje poštovanja međunarodnog prava priznavanje lažne države Kosovo, onda to nije međunarodno pravo koje bi Srbija mogla da poštuje -izjavio je on i dodao:

Ako je doprinos miru hrvatsko slanje dobrovoljaca u fašističke odrede u Ukrajini onda je to rešenje koje su Hrvati već probali u Drugom svetskom ratu i ni tada im se nije pokazalo kao pametan potez.  Ako evropski put Srbije treba da ide preko učešća u antiruskoj histeriji, onda Srbija ne treba da korača takvom stranputicom. Ako je uvođenje sankcija Rusiji ulaznica u EU onda bolje da tamo i ne idemo. Ako je mržnja prema Rusiji dokaz ljubavi prema Evropi onda mi Srbi moramo da se setimo da su mnogi svoju ljubav prema EU dokazivali i dokazuju mržnjom prema Srbima - rekao je ministar unutrašnjih poslova i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin odgovarajući hrvatskom ministru spoljnih poslova koji je Srbiji poručio da je vreme da se uskladi sa spoljnom politikom EU.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ivan

pre 2 godine

javio se majmun, govance iz vuciceve guze. a gdje je danilce diler heroina, velja nevolja ljubavnik vucica, a luster da se retardirani majmun od vucica napokon objesi. koja retardirana drzava a urednik informera daje guzu vucicu svako jutro da ga lagano naguzi pa pise hvalospjeve jedinom vodi bolje nego kim u sjevernoj koreji. hahahahahahah.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija