• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

12.04.2022

19:46

HRVATI RUŠE NAŠE RAFALE! Silni "stručnjaci" čine sve da spreče Srbiju da nabavi francuske lovce!

Printskrin video

Politika

HRVATI RUŠE NAŠE RAFALE! Silni "stručnjaci" čine sve da spreče Srbiju da nabavi francuske lovce!

Podeli vest

Hrvati ne mogu da prebole napredak Srbije i jačanje vojske pa koriste svaku priliku da osujete naše planove

Hrvatski stručnjak za bezbednost Ante Letica gostujući u emisiji Novi dan N1 televizije komentarisao je, između ostalog, i nabavku 12 novih i 12 polovnih francuskih lovaca "Rafala".

Letica smatra da se ova kupovina neće ostvariti zbog "Vučićeve pozicije".

- Dok je Vučić u ovakvoj poziciji, mislim da neće dobiti savremenu zapadnu tehniku i oružje jer bi moglo doći i u ruke Rusiji. Dok je neodlučan, neće dobiti savremena zapadna sredstva - rekao je Letica.

Ni on, kao ni ostali hrvatski "stručnjaci" ne propušta priliku da sruši nabavku vojne opreme i naoružanja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Zoran

pre 2 godine

Hrvati gledajte svoja posla! Otkačite se od Srbije! Kao krpelji ste!

maks

pre 1 godinu

Opanak, ti si čorav ili šta ??? Vidiš li TI koliko samo u ovom smeču "informeru" ima tekstova o Hrvatima i Hrvatskoj ???? Da druge vaše tzv "medije" ne spominjemo. Kod nas o vama nema ovoliko članaka u 10 dana u SVIM medijima ukupno. Uključujuči i televiziju. I da ne trkeljate o nama 24 sata dnevno svaki dan, u Hrvatskoj jedva bi i znali da postojite. TOLIKO nas zanimate. Otprilike kao Mongolija ili kao Uzbekistan. Ne zanosite se bajkama, i ne nadajte se da ste bitni. Jer NISTE. NIMALO. I u Hrvatskoj vi ne zanimate NIKOGA. Probajte ne pisati o nama10ak dana, pa čete se brzo uvjeriti i sami, koliko ste nam zanimljivi.

DejanSLO

pre 2 godine

To mora neko da mi objasni, zašto su recimo ti Rafali dobri ili bolji od F-16 modernizovanih ili nekog MiGa? Šteta što nema Miroslava Lazanskog.

Nale

pre 2 godine

Mora da se balansira između istoka i zapada ..

Goran

pre 2 godine

Potpuno mi je nejasno da se moraju kupovati avioni od francuza, Engleza, Amerikanaca i ko zna koga, zbog politicke ravnoteze. Treba da se kupuje ono sto je dobro i sto nama finansijski odgovara, a to su MIG-ovi.

Pera pravda

pre 2 godine

To što je neodlučan nema nikakve veze, avione nabavlja novcem, a na zapadu za novac ima svi da se zovu rusi, samo je bitno da se dogovorimo za cifru. Još jedna činjenica je da nije tako to što hrvati vire iz dupe*a amerima pa ipak nisu dobili f16.

ratko

pre 1 godinu

ma ni ne trebaju nam rafali pored kineskih odlicvnih aviona za taj novas mozemo tri eskadruile da kupimo kineskih i jos da dobijemo rakete vazduh vazduh 130 km

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija