• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

12.04.2022

20:28

Izvezli ste više kokaina nego sira u mješini... Šverc cigareta vam dođe kao humanitarni rad... DA SRBIJA HOĆE DA VAS NAPADNE, DOVOLJNA BI BILA KONJICA...

Tanjug/AP

Politika

Izvezli ste više kokaina nego sira u mješini... Šverc cigareta vam dođe kao humanitarni rad... DA SRBIJA HOĆE DA VAS NAPADNE, DOVOLJNA BI BILA KONJICA...

Podeli vest

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin izjavio je, komentarišući izjavu predsednika Crne Gore Mila Ðukanovića da je zabrinut zbog naoružavanja Srbije, da Crna Gora nije predmet vojnog interesovanja Srbije, ali da jeste predmet policijskog interesovanja i Srbije, i Interpola, i Evropola, saopšteno je večeras iz Ministarstva unutrašnjih poslova.

- Da Srbija hoće da naudi Crnoj Gori posle Milovih 30 godina komandovanja vojskom, ne bi nam trebali ni ruski, ni kineski sistemi, dovoljna bi bila i konjica i to policijska, ona za razbijanje nereda, da ne potežemo i vojni konjički vod.

Crna Gora nije predmet vojnog interesovanja Srbije, ali jeste predmet policijskog interesovanja i Srbije i Interpola i Evropola. Pod Ðukanovićem, Crna Gora je u Evropu izvezla više kokaina nego sira u mješini i više marihuane nego pršuta, u odnosu na to, šverc cigareta dođe kao humanitarni konvoj.

Samo u Ðukanovićevoj Crnoj Gori, u zemlji od sedamsto hiljada stanovnika mogu da nastanu dva najmoćnija narko-klana u Evropi i da ih niko ne primeti sve dok srpska policija ne pohapsi njihove ogranke. Da je Milo borbi protiv narko-klanova posvetio deseti deo vremena koje je potrošio na dokazivanje da nije Srbin i da je Srbija pretnja kosmičkom miru, u Crnoj Gori bi bar Zvicer bio u zatvoru - izjavio je ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ranko

pre 1 godinu

Vulin baš ume da odgovori,sviđaju mi se komentari,vrcavo,protkano humorom i jezivo istinito.BRAVO !

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija