• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

13.04.2022

20:12

USTAŠE ZAPENILE - UDRI PO VUČIĆU!

Tanjug/Strahinja Aćimović

Politika

USTAŠE ZAPENILE - UDRI PO VUČIĆU!

Podeli vest

U komšiluku važi samo "Udari po Vučiću". O čemu god da se radi, hrvatski mediji razapinju srpskog predsednika

Najnovije objave hrvatskih medija pokazuju da više nije bitan ni sadržaj teksta, niti bilo šta drugo, ustaše imaju samo jedan zadatak - Udarati po Vučiću svaki minut!

Hrvatski portali svaki sat objave neki tekst o Vučiću, a svaki je kontradiktoran u odnosu na prethodni.

U njihovim objavama činjenice i istina ne postoje, samoje bitno da je protiv Vučića.

Tako i najnoviji tekst u Večernjem listu u kojem se kaže da će pre ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski odvesti zemlju u EU nego Vučić Srbiju obiluje zlobom usmerenom protiv srpskog predsednika.

Foto: printscreen

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
ivan

pre 2 godine

Управо то што су оптерећени нама говори о нашој величини и њиховом јаду. Јер, да ли Србија прати догађаје у сат шта ради њихов председник или било ко? Потпуно нас заболе, до скора нисам ни знао ко им је премијер, мислио сам да је Зоки, кад оно он председник. Све остало, појма немам ко им је шта. А они, удри... Као оно у време короне - пљувај по Србији па поподне сврати у Београд по вакцину и на кафицу. Лицемери.

Miro

pre 2 godine

Oni misle da Srbi žele u fašističku EU? Pad poverenja SNS-a je posledica EU puta. Vučića podržava većina građana i 90% njih se nada da on neće u EU.

Ljuba

pre 2 godine

Sta covek da kaze o nacistima, za vreme III Svetskog rata bili su gori od Nemaca i sad su isto. Hvale se kako su njihovi ljudi u Ukrajini. Pa gde ce nacisti nego medju naciste, ali ima da bude bezanija jos malo i kraj.

cevap89

pre 2 godine

Mogu da mu pljunu pod prozor i da ga mrze jer je bolji i uspesniji.

zoki valjevo

pre 2 godine

Jasno im je da je Vucic od Srbije napravio jaku i stabilnu drzavu, pa su ljubomorni!

lili

pre 2 godine

A nisu svesni da smo mi blizi ulasku u EU, nego oni ostanku u istoj.

ruzica

pre 2 godine

Najdraze bi im bilo da nas nema, ali dzabe mi cemo uvek biti tu i uvek cemo biti bolji od njih.

Pera

pre 2 godine

Tomislav Krasnec je jeziva budala. Pa hrvati nisu ušli u EU niti kroz vrata niti kroz prozor, oni su ušli na osnovu nacističke prošlosti i nacističkog bića. FUJ !!!! Tomislave koliko dobijaš za tvoje tekstove ?????

Vesna

pre 2 godine

Ovo je kolektivna bolest. Problem je sto za nju nema leka jer se prenosi sa generacije na generaciju, svaki put sa dozom mrznje vecom od prethodne. Kako drugacije objasniti patolosku opsesiju i potrebu za konstantnim napadima, na dnevnom nivou, na Srbiju i naseg predsednika?! I svi slozno u "lijepoj njihovoj" prihvataju kolektivno ludilo, bez glasa razuma. Prejadno. I to je zemlja EU?! Sramota.

Stefan

pre 2 godine

Mogu samo da mrze Vučica jer on radi za svoju Srbiju!

Sale

pre 2 godine

Ljubomorni su sto je Srbija jaka i stabilna zemlja!

Elena

pre 2 godine

Oni su se toliko pogubili da više ne znaju šta će od muke i celog ludila jer je Srbija mnogo bolja od njih u svakom smilsu te reči.

Radovan

pre 2 godine

Koliko zavisti, zlobe i mržnje ima u tim ljudima! To im ništa dobro neće doneti a nas mogu samo da podstaknu da još više nastavimo da zajedno, ujedinjeni gradimo bolju i lepšu Srbiju.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija