• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

14.04.2022

21:23

CNN SE OBRUŠIO NA SRBIJU I VUČIĆA! Vjosa Osmani i Kristijan Amanpur udarile lažima na našu zemlju! (Video)

Printscreen

Politika

CNN SE OBRUŠIO NA SRBIJU I VUČIĆA! Vjosa Osmani i Kristijan Amanpur udarile lažima na našu zemlju! (Video)

Podeli vest

U emisiji na CNN Kristijan Amanpur i predsednica lažne države Kosovo Vjosa Osmani udarile su na Srbiju i predsednika Aleksandra Vučića najnovijim lažima

Na CNN Vjosa Osmani i Kristijan Amanpur napale su predsednika Srbije Aleksandra Vučića i našu zemlju zbog toga što štiti Kosovo kao srpsku teritoriju i zbog dobrih odnosa sa Rusijom.

Žestokim lažima Amanpuri i Osmani pokušale su da naruše srpski ugled u svetu samo zato što ne prihvatamo i nikada nećemo prihvatiti nezavisno Kosovo.

Osmani je govorila o politici Srbije ističući kako smo jedina zemlja u Evropi koja nije uvela restriktivne mere Rusiji.

- Robna razmena i odnosi Srbije i Rusije su se drastično popravile poslednjih nekoliko godina. Podsećam da je Aleksandar Vučić bio ministar za informisanje u Miloševićevoj Vladi i on se itekako razume u propagandu. Srbija gleda na nas kao na "privremenu zemlju", a mi smo tu da ostanemo. Mi smo suverena država - rekla je Osmani.

Svi lešinari krenuli su na Srbiju zbog politike mira i pravičnosti koju vodi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ivan

pre 2 godine

Kad god se Amanpur oglasi, znam da se sprema neka velika laž protiv Srbije i srpskog naroda

savicvlada386

pre 2 godine

Ponosan sam kada ove dve spodobe pljuju moju zemlju. Od njih ne postoji ništa gore

SURDUKTOR

pre 2 godine

ТАНДЕМ СНОВА - ЧУН СЕ ЉУЉНУ ОДЕ САНАК ПУСТИ - ПРОБУДИШЕ С ПРСТИЋЕМ У НОШИ !!!

Julija

pre 2 godine

Njima je laž drugo ime.. Ko još uopšte sluša šta ovo dvoje lupetaju.

Dejan

pre 2 godine

Ova predsednica kosova bolje govori Engleski od voditeljke..... A ti Vucicu,kupuj odbrambeno oruzje od Engleza i Amera,pa ces ovakve matirati....nece smeti da zucnu bilo sta....a ovako nas optuzuju da kupujemo od Rusa,Kineza....i odma nas svrstavaju u narod koji je blizak njima,a ceo svet ( neuk i neobavesten) kad to cuje,mi smo zlocinci.... Kad kupis oruzje ili bilo sta od zapada,nece smeti da vrse ovakvu propagandu...P.S. nama svejedno....

sombor

pre 2 godine

Ove dve hijene spremne da nalazu a nije bitno sta samo nek je protiv Srbije bruka ko gleda vise CNN nije mi jasno naj veci lazovi

Ognjen

pre 2 godine

Lažljiva ekipa na čelu sa lažnmom predsednicom lažne države ponovo kreće sa napadima na Srbiju. To čini samo iz mržnje prema srpskom narodu, stalno vrše pritiske na srpski narod na KiM.

Slobodanka

pre 2 godine

Kad god se Vojsa Osmani i Kristjan Amanpur oglase, znam da se sprema neka velika laž protiv Srbije i srpskog naroda.Lažljiva ekipa ponovo kreće na Srbiju.

Rade R

pre 2 godine

Ja bi se uplašio kad bi nas ovakve nakaze, u moralnom smislu nakaze, hvalile! Prepoznao se svako u predsednikovom obraćanju, i hijene i i zunzare! A istina očigledno jako boli!

Jovica

pre 2 godine

Sta drugo ova ekipa ima da izjavi nego samo lazi o nasoj zemlji!

Zoran

pre 2 godine

U Rezoluciji UN 1244 lepo piše čija je teritorija Kosovo i Metohija.

predrag

pre 10 meseci

Živeo Račak, grobnica nacista Albanaca i UĆK...!!?‍☠?‍☠?‍☠?‍☠?‍☠?‍☠?‍☠?‍☠?‍☠?‍☠?‍☠?‍☠?‍☠?‍☠

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(FOTO) Pogodili ga Rusi! Moćno oružje SAD hitno vraćeno iz Ukrajine! Fotografije iz Pensilvanije otkrile sve: Oštećeno je...
REMONT

(FOTO) Pogodili ga Rusi! Moćno oružje SAD hitno vraćeno iz Ukrajine! Fotografije iz Pensilvanije otkrile sve: Oštećeno je...

Na društvenim mrežama su se u proteklih nekoliko dana pojavile slike oštećenog vučnog lansera M903 sistema PVO "patriot", koji je iz Ukrajine prebačen u SAD radi popravke. Kako se navodi, lansirna platforma je na američki kontinent transportovana uz pomoć aviona An-124, koji je petog aprila poleteo iz poljskog grada Žešov i sleteo na aerodrom Harisburg u Pensilvaniji.

23.04.2024

10:10

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku
Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku

Kada se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

22.04.2024

07:20