• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

16.04.2022

21:39

SNS RAZVALIO OPOZICIJU NA PONOVLJENIM IZBORIMA! U Beogradu JAČI ZA 22 ODSTO!

Informer/Peđa Milosavljević

Politika

SNS RAZVALIO OPOZICIJU NA PONOVLJENIM IZBORIMA! U Beogradu JAČI ZA 22 ODSTO!

Podeli vest

Na ponovljenim izborima aktuelni predsednik Srbije Aleksandar Vučić i njegova Srpska napredna stranka ostvarili su ubedljivije rezultate nego na glasanju pre 13 dana

Na ponovljenom glasanju za šefa države Vučić je na 34 od 35 biračkih mesta gde su se izbori reprizirali osvojio 79.01 odsto glasova, a u prvoj rundi je zabeležio 57,5 odsto.

Naprednjaci su na reprizi parlamentarnih izbora na svih 54 obrađenih biračkih mesta prvobitni skor sa 43,6 uvećali na 60,5 procenata.

Na ponovljenom glasanju u Beogradu, na četiri biračka mesta, SNS je sa 37,6 odsto "skočio" na čak 59,4!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Milutin Vranjski

pre 2 godine

"srpska napredna stranka je sa 37,6 odsto osvojenih glasova na četiri biračka mesta došla do 59,4 odsto osvojenih glasova na tim mestima" добра вам је математика!

kopva

pre 2 godine

a gde je danilce diler droge, i tatin ljubavnik velja nevolja. uho hoo jho a brat koji sadi marihuanu po srbiji. a eto dolazi luster pa ce se idiot napokon obesiti za kurac.

Anika

pre 2 godine

Gradjani su po ko zna koji put izasli i dali podsku svom predsedniku. I sta cemo sada? Da li mozda opozicija ne zeli da se ponove izbori jos koji put???

Maja

pre 2 godine

Ubedljiva pobeda SNSa i Vučića na ponovljenim izborima u Bg, gradjani su pokazali u koga imaju najviše poverenja

Daliborka

pre 2 godine

Ode još jedan san opozicije da će na ponovljenim izborima dobiti poverenje građana. SNS je ubedljivo pobedila jer im građani veruju, da ono što obećaju to i urade.

Gile

pre 2 godine

Naravno da je SNS pobedio. Kakva opozicija, njima je samo bitno da se docepaju fotelja, bez obzira na interes gradjana. SNS narod veruje!

Milica

pre 2 godine

Građani Srbije prepoznaju kvalitet i odanost. Znaju kome da veruju u ko će za Srbiju i za mir i stabilnost uraditi sve u svojoj moći a to je SNS i Aleksandar Vučić.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija