• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

17.04.2022

10:10

Naprednjaci će imati većinu u Beogradu! Rezultati ponovljenih izbora su pokazali pravo stanje stvari - NAROD ŽELI DA SRBIJU VODI VUČIĆ I SNS!

printscreen

Politika

Naprednjaci će imati većinu u Beogradu! Rezultati ponovljenih izbora su pokazali pravo stanje stvari - NAROD ŽELI DA SRBIJU VODI VUČIĆ I SNS!

Podeli vest

Premijerka Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je da su rezultati ponovljenih izbora pokazali pravo stanje stvari - da narod želi da Srbiju vodi Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka koja će u Beogradu moći da formira vlast


Brnabić je televiziji Prva rekla da je narod video u poslednjih 13 dana ko je kakav, da je "svaka zver pokazala svoj trag" i da je zato sada pobeda vlasti još ubedljivija.


"Ne slažem se da izborni rezultati imaju veze sa svađama u opoziciji, ovi izbori su imali veze samo sa Aleksandrom Vučićem, i ja se pitam da li je trebalo da više ponavljamo ono što je Vučić rekao da izbori nisu igra i da će se svi ujediniti protiv Vučića i SNS-a ako budu imali jedan glas više", rekla je premijerka u tehničkom mandatu.

Ona je ponovila da se naprednjaci u kampanji nisu bavili ni "time ko su Zavetnici, ni ko je Miloš Jovanović i koalicija oko njega", nisu se bavili ni svojim koalicionim partnerima iz SPS-a, a da se ponovo pokazalo da je Vučić u pravu kad je rekao da će se svi ujediniti ako imaju glas više.

Foto: printscreen

Brnabić je rekla da će bez ikakve sumnje naprednjaci imati većinu u Beogradu i da ne bi sada javno rekla sa kim će praviti većinu od najmanje 60 odbornika.

"Red je da sačekamo da se izbori ponove na ostalim biračkim mestima, pa da pričamo o formiranju vlasti. Važno je sve što se desilo u poslednjih 13 dana, važne su poruke koje je poslao Aleksandar Vučić i da se videla i ta razlika u tonu Aleksandra Vučića i svih ostalih", rekla je Brnabić.

Dodala je da bi lično želela da se ponove izbori u Beogradu jer bi Vučićeva pobeda bila još ubedljivija.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mila

pre 2 godine

Gradjani imaju poverenja i ponovo pokazuju to. Svi smo za mir i stabilnost.

Redi

pre 2 godine

Srbija ide dobrim putem. Zasto bi se menjao tim koji dobija

Dusan

pre 2 godine

Vucic je napravio pravi izbor kad vas je postavio tu.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija