• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

27.04.2022

14:38

Dačić i Marsiko: Dalje razvijati dobre bilateralne odnose!

Tanjug

Politika

Dačić i Marsiko: Dalje razvijati dobre bilateralne odnose!

Podeli vest

Predsednik Narodne skupštine Ivica Dačić i ambasador Argentine u Srbiji Osvaldo Marsiko ocenili su u današnjem razgovoru da su odnosi između dve zemlje tradicionalno dobri i da u tom pravcu treba nastaviti


Dačić je zahvalio na principijelnoj podršci koju je Argentina uvek pružala Srbiji u međunarodnim forumima u vezi sa pitanjem Kosova i Metohije.

Sagovornici su se složili da iako su dve zemlje geografski udaljene postoji niz oblasti u kojima se može naći potencijal za saradnju poput poljoprivrede, energetike, nauke i obrazovanja.

Dogovoreno je da se u narednom periodu intenziviraju bilateralne posete na svim nivoima, a dvojica sagovornika razmenila su mišljenja i o mogućnostima jačanja parlamentarne saradnje, te je dogovoreno da se čim se za to steknu uslovi organizuju posete parlamenata dve zemlje.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija