• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

05.05.2022

21:06

NEMAČKA JE NAJVAŽNIJI PARTNER SRBIJI! Predsednik Vučić o signalima za našu zemlju! (VIDEO)

Printscreen

Politika

NEMAČKA JE NAJVAŽNIJI PARTNER SRBIJI! Predsednik Vučić o signalima za našu zemlju! (VIDEO)

Podeli vest

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić objavio video o poseti Nemačkoj i rezultatima sastanka sa njenim zvaničnicima

- Nemačka je najvažniji partner Srbiji. Stavovi o mogućnosti za brže pridruživanje Evropskoj uniji, koje je iznela ministarka Lambreht, ali i kancelar Olaf Šolc i ministarka spoljnih poslova Analena Berbok, veoma su važan signal za našu zemlju - objavio je predsednik Vučić na Instagramu.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
ratko

pre 2 godine

NIKAAAAAAAAAAAAAAAADDDDDDDDDDDDDDDDD STOKO NACISTICKO FASISTICKA ,sRBIJI NIKAD NECE BITI ,SVOJ USTAV SU PREKRSILI I BOMBARDOVALI NAS ,SA NJIMA SAMO IZDAJICE MOGU DA RAZGOVARAJU ,MARSSSSSSSSS OD SRBIJE MI VAM DUPE NECEMO LIZATI

Vejo

pre 2 godine

Licmeri,Nemačka je od uvek najveći neprijatelj naše zemlje.Nećemo pristati da budemo njihovi robovi.

Ana

pre 2 godine

Nemacka je medju prvima dovela investitore u Srbiji, pokazala se kao odlican saradnik, ali da nas dobrim recima skrene paznju sa ostavljanjem Rusije na cedilu, od toga nema nista jer Srbija se ne prodaje.

ema

pre 2 godine

Srbija je postala poštovana u svetu. Poštuje je i Nemačka i podržava njen put razvoja.

Snežana

pre 2 godine

Nemaćka je značajan ekonomski partner Srbije i pruża nam podršku na našem evropskom putu. Nemački zvaničnici uvek su dobrodošli u Srbiju.

ratko

pre 2 godine

govno jedno smrdljivo izdao si bratski narod Rusiju istorija ce ti suditi i ovaj narod ,tebi neka budu partneri fasisti Srpskom narodu nece ,uvlako jedna 1999 su prekrsili svoj ustav i bombardovali nas ,kako te nije sramota izdajico,zuti olos je bar iskren i kaze za koga je ,

Ljilja

pre 2 godine

Dobre vesti za našu zemlju i našu ekonomiju.

nenad

pre 2 godine

Srbija neguje dobre prijateljske odnose sa Nemackom

Mikica

pre 2 godine

Srbija se ponaša u skladu sa zakonom i odgovornom politikom. Hvala Nemackoj sto je pokazala da je iskren prijatelj Srbiji i sto ulaze u nasu zemlju, za nasi ekonomski boljitak.

Dusan

pre 2 godine

Nemacki zahtev za ulazak u EU je dase odreknemo teritorije i identiteta,znaci dok ima nas Srba mi necemo uci u EU ali ce nas daviti sankcijama i drugim merama da bi dosli prozapadni politicari.

katarina

pre 2 godine

saradnja i korektni odnosi sa Nemackom je ono sto stvara dobre rezultate za Srbiju...Nemacka je od reci, nama to jako znaci....

nadja

pre 2 godine

veliku obostranu korist ima i Srbija i Nemacka saradnjom i korektnim stavom....

veljko

pre 2 godine

Nemacka je dobar partner Srbiji, lepa saradnja i dobar odnos.....necemo to da remetimo....

Giga

pre 2 godine

Nemačka je pravi prijatelj Srbije i pruza veliku podrsku za ulazak u EU!

Ljubiša

pre 2 godine

Okupiraše nas Nemci bez ispaljenog metka. Džabe su ginuli anti-fašisti od '41 - '45.

Njanja

pre 2 godine

Saradnja je na izuzetno visokom nivou imajući u vidu sve projekte koje smo postigli zajednički. Bileteralni ugovori su od značaja kako za Srbiju tako i za Nemačku.

Ana

pre 2 godine

Nemacka je vazan strateski partner Srbiji. Puno fabrika je upravo iz Nemacke doslo i zaposljava veliki broj stanovnika Srbije. Predsednik Aleksandar Vucic ae upravo zato i trudi da taj odnos ostane dobar i unapredi se jos vise.

NEBOJŠA

pre 2 godine

господин председник децидирано тврди да србија ,без њемачке ,неможе опстари тј,да би без њенњ помоћи и подршке пропала .па господине шта сте ви 10 г радили на влати???АКО ЈЕ ТО ТАЧНО ИДИТЕ И УБИТЕ СЕ И СПАСИТЕ СРБИЈУ !!!А И СРБИЈА,АКО ЈЕ ТАКО,БОЉЕ ДА НЕСТАНЕ КАО И СРБСКИ НАРОД.БОЉЕ ГРОБ НЕГО РОБ !!!

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija