• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Kurir.rs

05.05.2022

23:49

ALBANCI KRALI DRVA, PA ZAPUCALI NA VOJSKU SRBIJE! Ušli na teritoriju kuršumlijske opštine, pa otvorili vatru kada su shvatili da su primećeni

Lj.S.

Politika

ALBANCI KRALI DRVA, PA ZAPUCALI NA VOJSKU SRBIJE! Ušli na teritoriju kuršumlijske opštine, pa otvorili vatru kada su shvatili da su primećeni

Podeli vest

U ataru kuršumlijskog sela Rastelnica grupa Albanaca sa prostora Kosova i Metohije pucala je na pripadnike Vojske Srbije. Na sreću nema povređenih

Reč je o šumokradicama koji su sa prostora uže srpske pokrajine ušli na teritoriju kuršumlijske opštine kako bi krali drva, piše Kurir.

Reč je o pet lica koje je uočila patrola Vojske Srbije. Kada su shvatili da su ih videli, Albanci, su večeras zapucali iz vatreng oružja na pripadnike VS, a onda pobegli na prostor susedne opštine Podujevo i opet pucali u pravcu vojne patrole.

Povređenih nije bilo.

Ovo nije prvi put da šumokradice sa prstra Kosova i Metohije upadaju na teritoriju kuršumlijske opštine i kradu drva, te pucaju na policiju i vojsku. Tokom prošle godine zabeleženo je najmanje 75 napada.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Pera Bandera

pre 1 godinu

Džaba nam novo naoružanje kad imamo tako "spremnu" vojsku. Ovakve stvari se dešavaju već po ko zna koji put, a najveći "uspeh" naših vojnika je taj što nije bilo ljudskih žrtava, a drva i ko zna šta još odlazi kroz "naše" opštine u Republjik Kosova.

Ljuba

pre 1 godinu

Da li je moguće da vojna patrola ne može da izadje na kraj sa tim šiptarskim lopovskim šljamom.Poskidaj zećeve, kada se par njih bude proteglo za ukop, više im neće pasti na pamet na vojsku da pucaju..

pera

pre 1 godinu

Nema to veze sa terorizmom, ili nekim provokcijama, to je cisti kriminal i banditizam, videli patrolu pa zapucali da ih ne uvate, pucali bi oni i na kosovsku policiju i na kfor i na FBI samo da su se tamo pojavili, to su obicni banditi, drvokradice, nemaju oni veze sa politikom.....

milan

pre 1 godinu

ko neda vojsci da odgovori pucaj vojsko brani se

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija