• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.05.2022

11:36

ĐURIĆ: CILJANA HAJKA PROTIV PREDSEDNIKA VUČIĆA U HRVATSKOJ

SNS

Politika

ĐURIĆ: CILJANA HAJKA PROTIV PREDSEDNIKA VUČIĆA U HRVATSKOJ

Podeli vest

U Hrvatskoj je postalo kao "dobar dan" da glavna tema bude Srbija i kontinuirana, ciljana i namerna hajka protiv predsednika Vučića. Problem je njima što predsednik Vučić ima hrabrosti, što Srbija napreduje, jača i prestiže Hrvatsku, zato što postaje snažnija i vojno i ekonomski, izjavila je Nevena Đurić, potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke


Njeno saopštenje vam prenosimo u celosti:

"U Hrvatskoj je postalo kao "dobar dan" da glavna tema bude Srbija i kontinuirana, ciljana i namerna hajka protiv predsednika Vučića. Problem je njima što predsednik Vučić ima hrabrosti, što Srbija napreduje, jača i prestiže Hrvatsku, zato što postaje snažnija i vojno i ekonomski. Baš zato im je potrebno da onoga ko je glavni kreator svih uspeha u Srbiji na razne, najprizemnije i najbednije načine, unize i stave do znanja Srbiji da ne može da napreduje. Vučić je na meti jer je podigao Srbiju, i nema sumnje da će raznih napada na njega i Srbiju biti još više. Mržnja koju reflektuju prema našoj državi je ogromna i gotovo patološka, i sve što žele je da Srbija nestane, jer oni jedino tako mogu da budu srećni! Da su opsednuti i isfrustrirani na sam pomen predsednika Vučića pokazuju time što za sve  i svašta krivca nalaze u njemu. Kriv im je jer je prvi i jedini imao petlju da prekine sa ćutanjem o zločinima koji su u NDH počinjeni nad našim narodom, nad našom decom, kriv je jer im smeta pravda za ubijenu srpsku decu! Mi smo ponosni na to što danas uzdignute glave govorimo o Jasenovcu, o Oluji, Bljesku, ali i Nato bombardovanju i Pogromu na Kosovu i Metohiji, o životu svakog nedužnog srpskog deteta koje je stradalo, o svim datumima i događajima, kako iz naše slavne tako i iz tragične prošlosti. Aleksandar Vučić nam je vratio pravo na samopoštovanje!

Vlada opšta histerija jer Srbija nije ono što je nekada bila: jadna, bedna, ponižena, ona koja moli i koja se izvinjava. I dok u Hrvatskoj pokušavaju da svakodnevno postave nov rekord po broju najsramnijih napada, laži i tekstova o Aleksandru Vučiću, pa su tako u jednom danu imali čak 122 vesti, Vučić nastavlja da snaži i jača našu državu, i ne odustaje od svog sna i borbe za bolji životni standard naših građana".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17