• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.05.2022

21:17

SKANDAL NA N1! Hrvatski političar: Oluja i Bljesak su veličanstvene akcije! (Video)

printscreen

Politika

SKANDAL NA N1! Hrvatski političar: Oluja i Bljesak su veličanstvene akcije! (Video)

Podeli vest

U trenutku kada u hrvatskim medijima prete ratom Srbiji, na tajkunskoj N1 glavna zvezda je zastupnik hrvatskog "Mosta" Nikola Grmoja koji veliča zločinačke akcije

Skandal na N1 televiziji! Kao da nije dovoljno hrvatsko zveckanje oružjem u tamošnjim medijima, već je sada antisrpska histerija prešla na domaći teren. 

Tako su novinari tajkunske televizije ugostili zastupnika hrvatskog "Mosta" Nikolu Grmoju koji vređa Srbe i poručuje:

- Oluja i Bljesak su veličanstvene akcije! To je jedna zločinačka politika koju su naši branitelji porazili u tim veličanstvenim akcijama i sa takvima nećemo razgovarati jer sa takvima nema dijaloga - rekao je Grmoja.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Penzioner

pre 1 godinu

ZASTO Drzava Srbija NE ZABRANI rad ove N1 televizije, koja se ZVANICNO vodi u Luksemburgu, a ovde seje mrznju i raskol i NARAVNO MASNO ZARADJUJE ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? VREME JE....da im se ukine LICENCA !!!!

Penzionerj

pre 1 godinu

Fašistička televizija!!! Zašto Država Srbija ne protera tu fašističke i stranu televiziju? Do kada će da blati Srbiju i Srpski narod? Došao je kraj!!!

Penzioner

pre 1 godinu

Stvarno je veličanstveno ubijati decu u koloni izbeglica! Doći će vreme i za denacifikaciju Hrvatske, samo polako!

Milam

pre 1 godinu

To je velicanstven vas kukavicluk,bas se vidi koliko ste jadni zar posle27 godina se jos uvek dicite sto ste protjeralii srbe ,skora polovinu naroda koji je ziveo na svojim ognjistimasprvo iz ustava a potom sa ognjista pa zar ste toliko slepi da nevidite na koliko teritorije su pusta sela i nema stanovnika.cemu se vi veselite i sta slavite sto ste opustosili zemlju,sto niste dali starcima od 80 i vise godina da dostojanstveno umiru na svojoj zemlji nego da umiru uz put i da ih sinovi sahranjuju pored puta a vi djecu koja treba tek da zive bombardujete i ubijate avionima,zar se tim postupcima dicite i ucite sledece generacije da to isto cine,seljacino jedna niste vi nikog pobjedili niti znate sta je pobjeda,vi samo pokazujete sta vas cini srecnim jadan je vas zivot tako nemozete daleko dogurati vi ste cist primjer kakva je evropska unija koja ves je takve primila a znaju sta ste radili u jasenovcu i za sve druge zlocine koje ste za njih odradjivali,tjesite se vi sa vasom velicanstvenoscu pravda je spora ali dodje kad joj se najmanje nadate a dotad zivite u svom jadu

BGD

pre 1 godinu

Gledala sam emisiju i doslo mi da povracam od razgovora koji su vodili,sram ih bilo i voditelja i goste.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija