• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

28.05.2022

17:47

HOĆE LI VUČIĆ I PUTIN POSTIĆI DOGOVOR?

Politika

HOĆE LI VUČIĆ I PUTIN POSTIĆI DOGOVOR?

Podeli vest

Građani Beograda uvereni su uspeh sutrašnjeg telefonskog razgovora predsednika Srbije Aleksandra Vučića i predsednika Ruske Federacije Vladimira Putina

Vučić i Putin razgovaraće sutra telefonom, u 11 sati, a predsednik Srbije rekao je ranije da će u fokusu razgovora biti dalja saradnja, a pre svega novi gasni aranžman dve zemlje.

Beograđanka Branka Radaković Josić kaže za Tanjug da očekuje da će taj razgovori biti povoljni po nas.

- Očekujem da će se Vučić maksimalno založiti za zemlju - kaže ona.

Njen sugrađanin smatra da je sve što dolazi iz Rusije samo dobro za Srbiju.

- Mislim da će sve što se bude pričalo biti samo pozitivno za Srbiju. I kada je u pitanju gas i nafta, to su naša braća - kaže on.

Ipak, ima i onih koji nisu preveliki optimisti.

- Nadam se da ćemo se izvući bez velikih posledica. Ja bih više očekivao nešto od Italije, pošto volim Italiju. Kada bi svi mogli da se preselimo tamo - kaže jedan Beograđanin.

Jedna Beograđanka, pak, smatra da je, kako kaže, "sve unapred dogovoreno", pa ne očekuje "ništa".

Snežana Mitrović veruje u uspeh razgovora.

- Mislim da će biti pozitivno i sa jedne i sa druge strane. Ne bih mogla sve da kažem šta će biti, ali nadam se da će da se usaglase i da će biti dobrih rezultata između nas i njih. I do sada je bilo, što bi sada bilo lošije - priča Snežana.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Milanka

pre 1 godinu

Mislim da će sve što se bude pričalo sutra biti samo pozitivno za Srbiju. I kada je u pitanju gas i nafta, to su naši iskreni prijatelji.

Penzionerj

pre 1 godinu

Naravno da će Predsednik Vučić sa Predsednikom Putinom dogovoriti dobru cenu gasa. Verujem da trebamo dobiti cenu kao Belorusija za dvadesetak posto skuplje. Mnogi licitiraju cene mnogo veće što je pogrešno i nepotrebno. Mi smo jedina zemlja koja nije i nikada neće uvesti sankcije niti priznati Kim. Braća Rusi će to vrednovati. Nije više ona bekričina i izdajnik pravoslavlja, Jelcinj.

zora

pre 1 godinu

Koje glupo pitanje. A kako mislite da Srbija prezivi ako nema gasa? Dogovor moze biti odlican, manje dobar i nikakav ali nam treba bilo koji.

Marija

pre 1 godinu

Verujem u predsednika Putina i predsednika Vucica da ce se kao braca dogovoriti na nacin koji najbolje odgovara i jednoj i drugoj strani.A ovi sta znaju samo jezik pretnji i ucena neka se ne raduju. Ni Hitler nas nije mogao unistiti pa nece ni ove njegove ruzne kopije. Srbija drzi rec!

Sofija

pre 1 godinu

Vučić se zalaže za svoju zemlju i verujem da će ishod biti pozitivan.

Cicka

pre 1 godinu

Gopsodin Putin se nalazi u nejdelikatnijoj situaciji od kada je ziv, predpostvaljam, sta god da nam ponudi bice dobro, ne zaboravite gospodine Vucicu da in voli svoju zemlju isto kao i Vi a ne zivi se od eksera a ja vise volim Rusko govno nego Americku pitu, najvise volim Beloruske karamele , neka vas obojicu (zajedno sa Orbanom, Erdoganom, Sijem i ...........) zdravlje posluzi jos sto godina, kazite gospodine predesnice Putine nesto ovima u Haskom tribunalu, oni ko zna gde su ucili o pravu i pravdi, neki cudni nazovi pravnici su tamo !!!.

Nena

pre 1 godinu

Naravno da ce razgovor biti uspešan, verujemo u Vučića u njegovu pamet!Šta je sve uradio za Srbiju,izborice se i sada za dobru cenu gasa,sigurno!

Nena

pre 1 godinu

Ja iskreno verujem da će dobrog dogovora izmedju Putina i Vučića biti.Na opštu dobrobit obeju strana.Ipak smo mi prijatelji I kao braća.Jako se postujemo se međusobno .

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59