• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

02.06.2022

17:40

VUČIĆ OBJASNIO POLEMIKU IZMEĐU VLADIMIRA ĐUKANOVIĆA I ZORANE MIHAJLOVIĆ!

printscreen

Politika

VUČIĆ OBJASNIO POLEMIKU IZMEĐU VLADIMIRA ĐUKANOVIĆA I ZORANE MIHAJLOVIĆ!

Podeli vest

Predsednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić ponovio je da je ta stranka demokratska i da članovi imaju pravo na različita viđenja, ali da većina odlučuje

Predsednik Vučić rekao je da je SNS demokratska stranka i da njeni članovi imaju pravo na različita viđenja, ali da posle toga treba da se nose sa činjenicom da većina odlučuje o raznim važnim stvarima i da treba da poštuju odluku većine.

Vučić je tako odgovorio na pitanje TV Pink u Bratislavi povodom polemike između ministarke Zorane Mihajlović i Vladimira Ðukanovića nakon što je Mihajlovićeva dala intervju mediju koji je u vlasništvu Dragana Ðilasa, a koji stalno optužuje i kritikuje Vučića.

- Nije pitanje da li mene neko kritikuje ili optužuje. Pitanje je sasvim drugo. Ja sam taj koji ne dajem izjave za te medije, jer sam jedanput rekao, a moguće je da nekada promenim mišljenje, da bih time gazio sopstvenu decu koja su bila meta njihovih laži i neistina i brutalne kampanje protiv moje porodice - rekao je Vučić.

On je dodao da je neko odlučio da bude popularan i da ide u te medije, a neko drugi misli da je to greška, ali da je sve to u redu.

Vučić je rekao i da ga Mihajlović nije ništa pitala o tom intervjuu i istakao da je SNS demokratska stranka i da ljudi imaju pravo na svoje viđenje.

Na pitanje povodom gostovanja Dragana Šormaza i Bratislava Jugovića na N1 i da li ih tamo šalje stranka, Vučić je rekao da tamo idu samostalno i da predstavljaju sebe.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ratko

pre 1 godinu

TERAJ ZORANU VAN I U ZATVOR ZA SPIJUNAZU,OCE DA TRCI DA DRUKA OPET.KO OVDE NEMA MOZGA PA JOJ TO DOZVOLJAVA KOGA SE3 TI VUCICU BOJIS PA NE SMES DA JE SMENIS

predragggio

pre 1 godinu

Soroševu Romkinju da smeni? Izmedju lezbejke i romkinje najbolji je Dačić

Dragan

pre 1 godinu

Gotov joj mandat, a trčkara i pravi ručkove sa diplomatama u raznim ambasadama. Jel' zaista nema zakona za špijune, izdajnike i petu kolonu koja šuruje sa protuvama iz inostranstva. Plavuša veliki stručnjak za struju, a nema pojma čemu sve služi oprema u EPS-u. Desile se sabotaže i niko kriv. Pojedinci i ne kriju da rade protiv ove države. Znaju da im niko ništa neće. Vrana vrani oči ne vadi.

milan lala

pre 1 godinu

Gospoja je natofil koja patoloski masta da bude kalif umesto kalifa .

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija