• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

15.06.2022

15:28

Hrvati opet prete Vučiću: Tvoji dani su okončani!

printscreen

Politika

Hrvati opet prete Vučiću: Tvoji dani su okončani!

Podeli vest

Mediji u Hrvatskoj nastavljaju prljavu kampanju protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića, pa je tako Večernji list objavio kolumnu izvesnog Denisa Romca pod naslovom: "Vučiću je jasno, igra je završena a njegovi dani okončani"

 

 

Pozicija Srbije, zemlje koja želi ostati balkanski partner Rusije i istovremeno održavati bliske odnose sa Zapadom, ako želi napredovati na putu u EU, jednostavno je neodrživa, navodi autor kolumne. 

Sve se vreme stvara se iluzija da se Srbija mora odlučiti između Istoka i Zapada, iako takav izbor zapravo ne postoji, tvrdi autor teksta i dodaje: Ipak je sve to samo još jedan Vučićev pokušaj da u ovoj igri s visokim ulozima izvrši dodatan pritisak na Zapad da na kraju igre ne ostane praznih ruku. Premda će i dalje odugovlačiti koliko god to bude mogao, i Vučiću je jasno da je igra završena.

Foto: printscreen

U negativno intoniranom tekstu prepunom insinuacija kako se Vučić u stvari radovao otkazivanju posete Sergeja Lavrova Beogradu i "da je planski obilazio Ukrajince koji su sklonište pronašli u Srbiji, poručujući im da se osećaju kao kod kuće i da je Srbija spremna da pomogne i drugim njihovim sunarodnicima kojima je potrebna pomoć", autor kolumne konstatuje da "Naravno da Vučić nije glup"...

U toj, naizgled običnoj, konstataciji leži njihovo ogromno uvažavanje i strah od Srbije, ali pre svih od predsednika Vučića i svega što je do sada uradio za napredak svoje zemlje i njenih građana.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
dragan

pre 1 godinu

pa gospodo sta je tu cudno,to je politicka agenda hrvata njihova se politika zasniva na mrznji.cidi mi se da vi tome poklanjate previse paznje.....ovo je politika nije balet.

Baki

pre 1 godinu

Ustaška država je banana država bolesnih jadnika koji nikom ne trebaju pa raznoraznim spletkama pokušavaju da skrenu pažnju na sebe !!!! Toliko jak faktor da kada bi Velika Srbija na nedelju dana zatvorila granicu za ustašku robu i tranzit pukli bi ko balon pun g*vana i zasmrdeli bi po evrope pa bi ih se onda neko setio da postoje !!!! Niko neće da im proda ni praćke ni puške na gumice i kukuruz sa jednom štipaljkom jer će napraviti neku glupost spram mozga !!!.

Vesna

pre 1 godinu

Ma lupetajte kao po obicaju, ko ste vi Hrvati da se o bilo cemu pitate u vezi Srbije i naseg predsednika?! Razumljiv je vas bes, ovakvog predsednika nema svako, Srbija je opet izabrala najboljeg! Nije lako kad zemlju vodi alapaca kao onaj vas Milanovic. Od njega nista pametno ne mozes cuti. Mnogo ste jadni! I tako providni, da zavidite nama jer imamo slobodu koju vi nemate, prodali ste je ni za sta. Mogli bi prestati jednom da nam dirate u predsednika, mnogo je glupo to sto radite, radije dajte tog vaseg na doskolovavanje, da nauci istoriju, da mu dođe u pamet da je Srbija uvek mislila svojom glavom a ne kao vi, d#p#tom.

Baća

pre 1 godinu

Što de tiče ovog Romca i njemu sličnih, ima ona narodna "psi laju, karavani prolaze".

maks

pre 1 godinu

Vjerujte mi na riječ, NIKOME u Hrvatskoj niti na pamet ne padate niti IKOGA zanimate. Šta ste si umislli to samo vi znate. TEŠKI KOMPLEKS koji imate od Hrvatske je VAŠ problem sa kojim morate živjeti. Niti vas itko spominje niti ikoga briga za vas. Dapače....

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija