• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

21.06.2022

12:29

Do izbora nije imao ni za ručak, posle kaparisao stan od 100.000 evra! SUMNJIVE FINANSIJE POSLANIKA POKS, MILOŠA PARANDILOVIĆA!

Beta

Politika

Do izbora nije imao ni za ručak, posle kaparisao stan od 100.000 evra! SUMNJIVE FINANSIJE POSLANIKA POKS, MILOŠA PARANDILOVIĆA!

Podeli vest

Miloš Parandilović, novoizabrani poslanik POKS, do izbora 4. aprila nije imao ni za pošten ručak u kafani, ali je odmah posle prelaska cenzusa kaparisao stan od 100.000 evra?!

Miloš je kaparisao stan u izgradnji u Južnom bulevaru i tom prilikom odmah iskeširao 9.000 evra, saznaje Objektiv.

– Ne znamo odakle Milošu toliki novac. Svi znamo da on nije imao novca ni da plati ručak u kafani, već smo ga mi vodili. Ipak je mlad i nije zarađivao mnogo. Međutim, iznenadili smo se kad je počeo da se hvali i kada smo dobili informacije da je kaparisao stan u Južnom bulevaru. Pa čak i stariji političari živi kao podstanari i i dalje nemaju toliki novac – objašnjava izvor.

Kontaktirali smo Miloša koji nam je rekao da te informacije nisu tačne, već da planira da digne kredit za stan.

– Istina je samo da planiram da dignem kredit za stan. Čim to budem uradio, prvo ću Vas obavestiti – napisao je Parandilović.

Foto: Beta

Miloš Parandilović

Međutim, on kao budući poslanik i po zakonu o NBS po osnovu plate u Skupštini nema pravo da uzme kredit.

– Kupovina stana je samo plan koji postoji već nekoliko godina. Sve je na nivou ideje i daleko od realizacije. Još se nisam raspitivao u banci oko detalja – pokušao je da se opravda Parandilović.

Foto: Tanjug

Miloš Parandilović

Žika Gojković, lider POKS-a kaže da je upravo njemu Miloš priznao da je kaparisao stan.

– Bilo bi mi draže da ste me zvali u vreme kampanje gde smo mogli da predstavimo naš program i politiku, a ne sada kada su u pitanju teme koje bi očigledno trebale samo da štete POKS-u. Pokušaj pučista nije uspeo, pa se nastavlja napad na stranku. Što se tiče Miloša i njegovog stana, mogu samo da kažem da znam da je Miloš pre par meseci kaparisao stan, jer mi je to i sam priznao. Ali sve ostalo, koliki je stan, gde se nalazi, kako ga plaća i koliko vredi, ne znam. Miloša poznajem dugo, kao poštenog momka i nemam sumnje da će imati objašnjenje za informacije koje vas interesuju. I još nešto, ponavljam, mislim da bi bilo fer da kao stranka koja od osnivanja beleži sve bolje i bolje rezultate, ima malo bolji tretman – poručuje Gojković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija