• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

29.06.2022

12:54

Brnabić: Nije istina da nije rešeno nijedno otvoreno pitanje između Srbije i Crne Gore - EVO NEDIMOVIĆ JE U ODELU, ELEGANTNIJI NEGO IKADA!

Fotoilustracija/Tanjug

Politika

Brnabić: Nije istina da nije rešeno nijedno otvoreno pitanje između Srbije i Crne Gore - EVO NEDIMOVIĆ JE U ODELU, ELEGANTNIJI NEGO IKADA!

Podeli vest

Premijerka Srbije Ana Brnabić našalila se danas kraju konferencije koju je održala u palati Srbija sa svojim crnogorskim kolegom Dritanom Abazovićem

 

Brnabić se osvrnula na današnji izgled srpskog ministra poljoprivrede Branislava Nedimovića i istakla da nikad elegantnije nije izgledao, aludirajući na njegov stajling tokom dočeka bivšeg premijera Crne Gore Zdravka Krivokapića u novembru prošle godine. 

- Za kraj bih dodala jednu stvar, apsolutno nije istina da danas nije rešeno nijedno otvoreno pitanje. Ministar Nedimović je u odelu, elegantniji je nego ikada - rekla je premijerka Srbije, što je nasmejalo sve u sali. 

Podsetimo, ministar poljoprivrede Branislav Nedimović je u novembru prošle godine dočekao na aerodromu tadašnjeg premijera Crne Gore Zdravka Krivokapića, a crnogorski mediji su mu zamerili što je bio u farmerkama.

Tada je na konferenciji za medije Radio televizija Crne Gore upitala premijerku Srbije Anu Brnabić za dres kod ministra Nedimovića.

- Pričali smo premijer i ja oko dočeka na aerodromu i natpisima u medijima i sinoć tokom večere i danas na sastanku. Odakle da počnem... Moja je greška jer je ministra Krivokapića trebao da sačeka ministar spoljnih poslova gospodin Selaković, ali on se zadržao u Atini, tako da smo mi u poslednjem trenutku odlučili da ga sačeka ministar Nedimović, na kraju krajeva i jer je on potpredsednik Vlade. On često prekrši dres kod, to je njegov manir, dres kod nije nešto što je njemu lično posebno važno i čemu pridaje posebnu pažnju. Razumem posebne protokole, ali morate da razumete i neke individualne preference ljudi. Mi smo se jutros na sednici Vlade šalili da je za uobičajeni dres kod ministra Nedimovića on juče bio poprilično sređen. Zaista nije bilo nikakve zle namere u svemu tome - rekla je Brnabić. 

Foto: Vlada Crne Gore/S. Matić

Branislav Nedimović i Zdravko Krivokapić

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Samosvesna građanka

pre 1 godinu

Kakav srdačan osmeh i srdačan pozdrav gospodina Ane Brnabić i gospodina Dritana Abazovića - što je normalno, s obzirom da su brat Dritana Abazovića i suprug gospodina Ane Brnabić odnedavno poslovni partneri: suvlasnici su jedne bolnice u Beogradu.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija