• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

04.07.2022

15:48

Pokret socijalista: Naš predsednik Vulin ne čeka na travnjacima stranih ambasada

Politika

Pokret socijalista: Naš predsednik Vulin ne čeka na travnjacima stranih ambasada

Podeli vest

Naš predsednik Vulin ne čeka na travnjacima stranih ambasada da ga prime zamenici trećih sekretara, već se hrabro bori za interese Srbije, a to žuti šljam ne može da mu oprosti, izjavio je predsednik Pokrajinskog odbora Pokreta socijalista Vojvodine Palimir Tot odgovarajući na uvrede i laži koje je Demokratska stranka iznela na račun Aleksandra Vulina

 

-Predstavnici ostataka raspale Demokratske stranke nikako da shvate i razumeju da ovo više nisu rane 2000. godine kada su Srbijom vladale strane ambasade, kriminalci i tajkuni. Demokratsku stranku su na vlast doveli pučisti i stranci, a njeni najviši rukovodioci uvek su imali vazalni odnos prema strancima i ambasadorima i zato nikako da shvate da u današnjoj Srbiji koju vodi Aleksandar Vučić odlučuje srpski narod - rekao je Tot i dodao:

- A, o tome koliko su bivši čelnici DS-a bili snisishodljivi prema strancima i bili spremni da prodaju sve nacionalne interese zarad mesec dana opstanka na vlasti, najbolje svedoče Vikiliks depeše u kojima su Tadić, Đilas, Jeremić, Stefanović i Ponoš cmizdrili, kukali i obećavali strancima da će priznati nezavisnost Kosova odmah posle izbora.

Za razliku od žutog ološa, istakao je Tot, koji je strancima nudio i ono što od njih nije traženo, naš lider Aleksandar Vulin nikada ne bi dozvolio da Srbija i srpski narod ponovo budu poniženi i opljačkani kao u vreme žutog ološa. 

- Naš predsednik Vulin ne čeka na travnjacima stranih ambasada da ga prime zamenici trećih sekretara, već se hrabro bori za interese Srbije, a to žuti šljam ne može da mu oprosti - izjavio je Palimir Tot.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17