• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

20.07.2022

10:14

"SRPSKI MEDIJI ŠOKIRANI" Ustaše u čudu, otkrili šta misle o Srbima- NEĆE VIŠE DA ĆUTE DOK IM PRETIMO KLANJEM?!

printscreen

Politika

"SRPSKI MEDIJI ŠOKIRANI" Ustaše u čudu, otkrili šta misle o Srbima- NEĆE VIŠE DA ĆUTE DOK IM PRETIMO KLANJEM?!

Podeli vest

U Zagrebu je u utorak viđen novi skandal u režiji hrvatskih navijača, na meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Dinama i makedonskog Škupija

Nakon otvorene mržnje koju su navijači pokazali skandiranjem "Ubij Srbina" usred Zagreba, u srcu Evropske unije, na meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Dinama i makedonskog Škupija, srpski mediji su preneli i najoštrije osudili skandalozno skandiranje navijača, kao što su uvek i osuđivali svaki šovinizam.

I upravo ta normalna i dostojanstvena reakcija naših medija izaziva čuđenje u Hrvatskoj. 

Samo jedan nadnaslov na hrvatskom portalu 24sata otkrio sve što Hrvati misle o Srbima i onome kakvi bi Srbi trebalo da budu - Srpski mediji šokirani: Navijači Škupija i Dinama na Maksimiru zajedno pevali “ubij Srbina!”

Kao što je i predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao - Hrvati su decenijama navikavani da Beograd ćuti, da ne reagujemo na uvrede, mnogi su pristajali na sva hrvatska ponižavanja, naši lideri su se izvinjavali za srpska stradanja…

Upravo taj sramni lanac dodvoravanja, ćutnje i izvinjavanja je prekinio Vučić i naša javnost i narod su to s izuzetnim odobravanjem dočekali. I sad se događa upravo to, da se Hrvati iščuđavaju - otkud to da srpski mediji reaguju, zar nije logično da mirno ćute na naše poruke i pretnje klanjem?!

Pa da obavestimo i hrvatske medije i hrvatsku vlast - Srbija više neće ćutati i poginjati glavu! To vreme je zauvek gotovo! 

Foto: printscreen

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Drago

pre 1 godinu

Ljudi ja u ovakvu EU ne bi ulazio, nacizam i fašizam se dobro probudio, zatvorimo zapad pa neka se mrze između sebe a ostali svet da napokon živi u miru bez ratova, mislimo na našu decu i unuke.

Nada

pre 1 godinu

Ovi Hrvati su bas teska beda i sirotinja ! A kako bi bilo kada bi Srbi pevali " Ubi Hrvata da Srbin nema brata" ?

Drago

pre 1 godinu

Nikad mi,romi i jevreji ne smemo da se spustimo toliko nisko na njihov nivo.

Alfa

pre 1 godinu

To što viču Krvati i Šiptari,to je po direktivi EU!

bole

pre 1 godinu

Ja mislim da sa tim Evropskim nakazama ne treba imati posla.

ratko

pre 1 godinu

da se razumemo njihova genetika je iskrivljena i tu nema pomoci za to kao sto im je i cela vlada zajedno sa predsednikom ustaska,ako ulicama marsiraju ustase sa ustaskom zastavom i vicu za dom usrani tu nema pomoci znaci cela vlada ,kraj nema vise a samo da vidim ko ce od nase vlade da kaze pa da saradjukemo ,mozda ona iz ambasade Kisicka posto joj narede amerikanci

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija