• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

28.07.2022

20:55

SRAMNO! LAŽNI EKOLOZI PONOVO MALTRETIRAJU GRAĐANE NOVOG SADA! Blokirali raskrsnicu, bacaju se telima na automobile, a jednom vozaču čak nisu dali da prođe!

prinzscreen

Politika

SRAMNO! LAŽNI EKOLOZI PONOVO MALTRETIRAJU GRAĐANE NOVOG SADA! Blokirali raskrsnicu, bacaju se telima na automobile, a jednom vozaču čak nisu dali da prođe!

Podeli vest

Lažni ekolozi su tokom protesta ponovo blokirali raksrsninicu Bulevara oslobodjenja i Pavla Papa i kao po već oprobanom receptu malretirali građane

Na samom početku protesta, demonstranti su pokušali da izazovu izbijanje prvog incidenta kada je jedan od demonstranata izazivao jednog od vozača, koji se mirno vratio u svoj automobil. Međutim, on nije mogao da nastavi sa vožnjom, jer mu je grupa okupljenih sela na kola, ne dozvoljavajući mu da krene.

U Novi Sad su došli i ljudi iz Beograda, iz unutrašnjosti Srbije, a prema proceni okupljenih najmanje je Novosađana.

Foto: Informer

21.05 Lažni ekolozi nastavili svoju šetnju

Lažni ekolozi nastavili su svoju šetnju ka prostorijama SNS-a na Bulevaru oslobođenja, a kad smo mislili da nakon blokade kola građanima ne može dalje, oni su i tamo napravili novi incident.

Foto: Informer

Naime, okupljeni su jajima gađali prostorije, ali i krvnički razbili stakla na prostorijama ove stranke. Zelenom i crvenom bojom jedan od okupljenih oskranavio je izlog, uz pokliče okupljene mase. Vrhunac svega bilo je skidanje srpske zastave sa prostorija i njeno cepanje!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ero

pre 1 godinu

Samo po zakonu,do jutra privesti prekršioce zakona.

Nikola

pre 1 godinu

Ustaše ne miruju idu po ulicama i grizu ljude svojim demonskim zubima

Baća

pre 1 godinu

Ovi što ruše, razbijaju i cepaju bi u Parizu, Londonu ili Amsterdamu dobili po leđima ili bili privedeni. Kod nas sve može.

Mapko

pre 1 godinu

Ne razumem zasto se ne organizuje "civilna narodna milicija" koje ce spreciti svaki pokusaj bahato ponasanje ovih olosa i septicke jame od opozicije. Meni da neko zabrani da se vratim kucim, pa odmah bih vaspitavao pociniocima do zore, da jednom zauvek im ne padne na pamet na ponove ovo zlocinacko ponasanje. Mora narod koji tu zivi, da spreci takvo zlocinacko ponasanje, mora narod da pokaze zubima, a ne da posmatra i okrene glavu. Ako narod ne reaguje, kad tad ce ova opozicija zeleti da sprovede "srpski majdan"

Tužilac

pre 1 godinu

Kad bi vlast malo manje izigravala dobrice a mnogo više postupala striktno po slovu ZAKONA, ne bi ovakve scene gledali iz dana u dan. Kad bi desetak probisveta zaglavilo zatvor pa kao posledicu izgubili posao, uz to platili i pozamašne novčane kazne sigurno da bi svaki sledeći razmislio da li mu se isplati.

Lazar

pre 1 godinu

DRZAVA KOJA DOZVOLI OVO JEDNOJ GRUPI HULIGANA NE ZASLUZUJE DA POSTOJI SVAKO KO UNISTAVA TUDJU IMOVINU A POGOTOVU KO CEPA SVOJU ZASTAVU NE TREBA DA ZIVI DUZE OD DVA MINUTA

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija