• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

29.07.2022

09:37

Predsednik Vučić se sastao sa ministrom spoljnih poslova Gabonske Republike Musa-Adamom!

Printscreen

Politika

Predsednik Vučić se sastao sa ministrom spoljnih poslova Gabonske Republike Musa-Adamom!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa ministrom spoljnih poslova Gabonske Republike Mikaelom Musa-Adamom

- Sa ministrom spolјnih poslova Gabonske Republike Mikaelom Musa-Adamom razgovarao sam o prostoru za saradnju u oblasti polјoprivrede, izgradnje prehrambene industrije, kao i prenosu naših iskustava na raznim polјima.



Potvrdili smo posvećenost razvoju svestranih odnosa, jer nas povezuje tradicionalno prijatelјstvo koje se temelјi na principima zajedništva, uzajamnog razumevanja, podrške i solidarnosti

-Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa ministrom spolјnih poslova Gabonske Republike Mikaelom Musa-Adamom - napisao je predsednik Vučić na Instagramu!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
tale

pre 1 godinu

dobro je da ostvarujemo prijateljske kontakte sa svim državama u svetu

Zoki

pre 1 godinu

Sastanak predsednika Vučića sa šefom diplomatije Gabona je veoma važan za Srbiju.

Zoran

pre 1 godinu

Srbija svoje odnose prema manje razvijenim drzava gradi na principima zajedništva, uzajamnog razumevanja, podrške i solidarnosti.

Jova

pre 1 godinu

Nadamo se da će sastanak predsednika Vučića sa šefom diplomatije Gabona,doneti dobre vesti za obe zemlje.

Ćira

pre 1 godinu

Svaka zemlja koja dolazi u posetu Srbiji a u ovom slučaju je Gabon, jako je važna i treba je svečano dočekati i ugostiti sa najvećim poštovanjem.

Pera

pre 1 godinu

Svaka prijateljska zemlja je dobrodošla u Srbiju.Verujemo da će Vučić sa ministrom spoljnih poslova Gabona otvoriti mnoge teme koje se tiču saradnje oba naroda.

Hana

pre 1 godinu

Gabon je perspektivna Afrička zemlja bogata naftom,tako da Srbija može imati samo koristi od razgovora predsednika Vučića i njihovog šefa diplomatije.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija