• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

31.07.2022

22:02

JEDINI KRIVAC ZA OVU SITUACIJU NA KIM JE NEURAČUNLJIVI KURTI!

Informer

Politika

JEDINI KRIVAC ZA OVU SITUACIJU NA KIM JE NEURAČUNLJIVI KURTI!

Podeli vest

Direktor Kancelarije za KiM Petar Petković oglasio se povodom opšteg haosa koji su izazvali šiptari na severu

 Jedini krivac za trenutnu situaciju na Kosovu i Metohiji jeste Aljbin Kurti koji svojim neuračunljivim potezima izaziva novu krizu na prostoru Kosova i Metohije. 

Neuračunljivi Kurti dobro je bio svestan da njegovi jednostrani i protivpravni potezi mogu imati dalekosežne posledice po mir i stabilnost i mogu dovesti do krize sa nesagledivim posledicama. 

Predsednik Srbije Aleksandar  Vučić svakoga dana poziva na mir i stabilnost i dijalog kao jedini mehanizam za normalizaciju odnosa i rešavanje svih otvorenih pitanja. 

Jedina poruka koja je upućena i iz Raške i iz Beograda danas jeste poruka mira i potrebe za poštovanjem Briselskog sporazuma i što hitnijim formiranjem Zajednice srpskih opština. 

Zato kada traži krivca za današnju situaciju, neka se pogleda u ogledalo jer će tamo videti jedinog odgovornog za nove tenzije na terenu. 

Gomilanje jedinica Rosu i specijalca pod punom oprenom, kao i otvorene pretnje Srbima nisu nikakvi potezi mira, već direktno dolivanje ulja na vatru i to je ono što Kurti želi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija