• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

08.08.2022

08:53

HRVATI NAPALI PREDSEDNIKA SRBIJE JER NEKI TAJKUNI IMAJU JAHTE U HRVATSKOJ!?! A Vučiću tamo nisu našli ništa, ni peškir, ni gumeni dušek…

printscreen

Politika

HRVATI NAPALI PREDSEDNIKA SRBIJE JER NEKI TAJKUNI IMAJU JAHTE U HRVATSKOJ!?! A Vučiću tamo nisu našli ništa, ni peškir, ni gumeni dušek…

Podeli vest

Mediji u Hrvatskoj potpuno su zastranili u strašnoj antisrpskoj histeriji! Pošto ne mogu da odgovore na konkretne optužbe i čvrste argumente, pokušavaju da manipulišu i spinuju, pa tako sada predsednika Aleksandra Vučića optužuju jer neki srpski tajkuni imaju jahte provezane u hrvatskim lukama!?!

Predsednik Vučić im je kriv za to što suvlasnik “Milenijum tima” vozika milionsku jahtu po Jadranu i troši pare po hrvatskim luks restoranima i hotelima!?? Predsednik je odgovoran i za to što se predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović razbacuje parama po “hrvatskom moru” gde drži svoju milionski vrednu jahtu!?!

A šta ste našli Vučiću?!

Pa, ništa! Ni peškir, ni gumene papuče, ni najobičniji suncobran! Ne, on ne ide po morima, on nema jahte, on ne ide po vašim marinama, konobama, luks hotelima… I to je vaš najveći problem, to je suština! To što njemu ne možete da nađete baš ništa, pa onda izmišljate da je kriv za to što neki tajkuni, oni koji su se obogatili na Srbima i Srbiji svoje milione troše kod vas Hrvata u vašoj NDH?!?

Foto: printscreen

Da vam otkrijemo nešto -predsednik Aleksandar Vučić misli o njima sve najgore! O svima njima koji srpske pare troše na vašem “hrvatskom moru”, još crvenom od krvi nevinih Srba, Jevreja i Roma pobijenih na Pagu, u Splitu, Zadru…

I možete vi da nabrajate sve tajkune, Ostoje, možete da iskopavate i Milana Beka i tog nekog Ljujića i Ceptera, sve to možete. Ali, Vučiću ništa ne možete da nađete. Jer, nemate šta. Jer on, za razliku od vas ne laže. On kako kaže, tako i radi.

Foto: printscreen

A rekao vam je, jasno i glasno, njega ne interesuje more, njega interesuje Jasenovac. On neće na jahte i na vaše krvave plaže, on hoće da ode na najveće srpsko stratište, na mesto najvećeg ustaškog zločina, da tamo upali sveću i položi cveće.

Rekli ste, gospodo Hrvati. Obećali ste da ćete predsedniku Vučiću dozvoliti da poseti Jasenovac. Kad se steknu uslovi, poručili ste. Pa, kad će? Kad će se steći ti vaši uslovi?! 

Foto: printscreen

Ne vredi da lažete i spinujete, ne pomažu tu tajkunske jahte.

Ceo svet danas jasnije nego ikada sve vidi da su vama krvave ruke do ramena, da ste vi lijepu vašu NDH sagradili na genocidu i zločinu.

Vi ste ti koji se ponosite ubijanjem dece, srpske dece, vi ste ti koji za junake proglašavate pilote koji su bombardovali nevine civile na Petrovačkoj cesti. Vi ste ti kojima na savesti stoji na stotine hiljada poklanih ljudi čiji je jedini greh bio to što su bili Srbi i to što su se krstili sa tri prsta.

Ne pomažu tu Ostojine, Cepterove i ostale tajkunske jahte. Ni da su sto puta veće i skuplje ne mogu one da sakriju istinu. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Miša

pre 1 godinu

Srbija više neće ćutati o zločinima koji su počinjeni nad srpskim narodom, a to je ono što Hrvate zapravo boli.

Veljko M

pre 1 godinu

Miša: Naravno da nećemo da ćutimo. Nas naše žrtve obavezuju da ih nikada ne zaboravimo.

Milan Š

pre 1 godinu

Miša: Očigledno da njima činjenice i istina smetaju.

Zarko

pre 1 godinu

Nije tu sad samo u pitanju zlocin koji su Hrvati ucinili prema Srbima u Hrvatskoj vec je u pitanju sto ne mogu da uzimaju pare od Vucica kao od nekih nasih tajkuna i opozicionih politicara

Filip

pre 1 godinu

Pokušavate da bilo šta nađete Vučiću, da ga svakodnevno blatite po novinama, ali ništa od toga. On čovek samo radi svoj posao i štiti interese Srbije njenih građana a vama to itekako smeta.

Vojko

pre 1 godinu

Par hiljada Srba ,bez obraza i savesti, letuje u Hrvatskoj i sigurno desetak tajkuna krstari po Jadranu,ali jedno sigurno znam ,a to je da moj mozak prosto ne može podneti miris njihovog Jadrana i nije mi na kraj pameti da punim njihov budzet.

MILA

pre 1 godinu

Cilj Srbije je dobra saradnja i odnosi sa zemljama iz susedstva. Mi smo za mir.Jasenovac nam je zabranjeno da posecujemo, ali zato nam niko ne moze zabraniti da govorimo o strahotama koje je srpski narod u njemu doziveo i zauvek ostavio svoje kosti.

Zoran

pre 1 godinu

Kakvim se sve temama nece baviti hrvatski mediji, u napadima i pritiscima na Srbiju i njenog predsednika.

Sanja

pre 1 godinu

Problem je i kad si pošten. I kada nemaš vile i imovinu vredne milione.

Popov

pre 1 godinu

To je Hrvatima uvek bio problem jer su oni navikli da kod njih dolaze samo neposteni tajkuni i opozicioni politicari

Dzo

pre 1 godinu

Milanovic i Plenkovic se nadmecu koji ce od njih dvojice vise hejtovati Vucica, navodeci sve besmislenije lazi i podmetacine!! Hrvatski politicki vrh sve vise lici na putujuci cirkus!

Robi

pre 1 godinu

Na sve ove besmislice i histericne napade Plenkovica i Milanovica, Vucic nonsalantno odgovara, "neka oni rade svoj posao, a mi cemo nas"... Kraj price!! Vucic se ne spusta na njihoh ulicarski nivo politike!!

Alexx

pre 1 godinu

Nek krstari ko moze da krstari, takvi ko zna kako su zaradili za jahte pa im svejedno po kakvom ce moru krstariti. Samo, ne razumem, sta Vucic ima sa njima.

MILA

pre 1 godinu

Srbija je jaka i stabilna i ocigledno to najvise smeta Hrvatima.Srbija je stabilna i snazna zahvaljujuci Vucicu i njegovom radu a to je Hrvatima trn u oku.

MILA

pre 1 godinu

Hrvati kao da nemaju svoja posla nego zele da vode politiku Srbije!Hrvati su toliko ljubomorni da vise ni sami ne znaju sta zele sem da se mesaju u nasu politiku gde im to nece uspeti!

zora

pre 1 godinu

Kad su jadni i kad nemaju argumente pljuji po svemu sto je bolje od njih a TO JA VUCIC. Nemogu da mu oproste patriotizam i ljubav preme onome sto on zove DOMOVINA, jedna i jedina SRBIJA.

MILA

pre 1 godinu

Vučić je taj koji uvek i na svakom mestu brani interese Srbije.Evidentno je da će sigurno biti prozivki zbog neuvođenja sankcija Rusiji ali Srbija na čelu sa Vučićem ima svoj stav i neće ga promeniti!

novica

pre 1 godinu

Pa tačno je da srpski tajkuni i tajkunčići tamo odlaze i to ne samo leti...pa sklapaju poslove....

MILA

pre 1 godinu

Konacno smo pokazali svetu da je Srbija jaka i neuplasiva drzava koja se bori za svoja prava.Umesto da se bave svojim problemima za koje svakodnevno cujemo da imaju, a ne mesamo se, hrvatski predsednik i premijer se bave Srbijom. Hvala, ne treba! Neka oni gledaju svoja posla.

JM

pre 1 godinu

Ми немамо потребе да идемо у Хрватску на море. Тамо можемо само обилазити јаме са костима наших предака. А има их доста, јер клање и уништавање Срба траје деценијама. А ови што трче на море код њих имају мало и хрватских гена. За неке од нас они су полтрони и издајници.

Slavko

pre 1 godinu

Zasto bi Vucic cutao o zrtvama svog naroda?Pa nije on kriv sto su ustaski zlocinci naudili njegovom narodu.On smatra svojom duznoscu da to iznese na videlo.Zbog takvih stvari ga u Hrvatskoj na letovanju nece niko videti.

Lazar

pre 1 godinu

Hrvatska javnost je zahvaljujući pozicionim medijima prosto zavidna Vučiću. Možda i treba kako izgleda danas Srbija, a kako je izgledala pre. A to što je neko na Jadranskom moru i što se brčka je lična stvar, a ne predsednika Vučića.

Jagoda

pre 1 godinu

Vucic sigurno nece letovati i ostavljati novac, tamo gde su krvnicki mucili njegov narod.

Milena

pre 1 godinu

Ako bude imao vremena da se odmara,Vucic to sigurno nece raditi u Hrvatskoj.Zasto bi isao tamo gde je njegov narod stradao i odakle je proteran.Ima mnogo drugih mesta gde se moze odmoriti.

Ana

pre 1 godinu

Hrvati na sve moguce nacine pokusavaju da isprovociraju naseg predsednika, ali im te ne polazi za rukom

Sara

pre 1 godinu

Hrvati iz dana u dan dokazuju da nemaju ni stida ni srama

Sara

pre 1 godinu

Postaju polako dosadni i smesni sa ovim medijskim propagandama protiv Vucica

Aca

pre 1 godinu

Ustase ne mogu da se nose sa neverovatnim napretkom i razvojem Srbije

Baća

pre 1 godinu

Posle svega što zvanična Hrvatska čini, posle svih napada na Srbiju, njenog predsednika i srpski narod, mislim da bi bilo najbolje da sa tom državon prekinemo diplomatske odnose, a da ih koliko-toliko održavamo preko nemačke ambasade, jer je Hrvatska praktično nemačka pokrajina. Dakle, što dalje od njih i od onoga što tako uspešno i agresivno baštine od ustaške NDH. Sve drugo je gubljenje vremena i obiće nam se o glavu kao i toliko puta u prošlosti.

Predrag

pre 1 godinu

Ti tajkuni iz Srbije što letuju sa jahtama u Hrvatskoj nemaju veze sa Vučićem.

Predrag

pre 1 godinu

Dzaba im laži jer Vučića ne mogu diskreditovati.

Urke

pre 1 godinu

Ne mogu Vucicu da nadju nista jer je on cestit i posten covek.

Stevan

pre 1 godinu

Ne treba vise cutati na lazi koje sire Hrvati. Dosta je bilo toga!

Tamara

pre 1 godinu

Hrvati mogu da sire lazi do mile volje ali tim lazima nikada ne mogu pobediti istinu.

Eva

pre 1 godinu

Jadni i bedni pokusaji ustasa da naruse Vucicev kredibilitet. Nece u tome uspeti.

Filip

pre 1 godinu

Vucic nije nikakav tajkun vec covek koji posteno radi svoj posao u interesu Srbije i njenih gradjana.

Mimi

pre 1 godinu

Srbi su se probudili zahvaljujući Vučiću i žele da zločine nad srpskim narodom otrgne od zaborava.

Jelena

pre 1 godinu

Histerija hrvata nije više ni jadna, nego smešna. Zašto taj narod sebi dozvoljava da budu tako jadni?!

Veljko

pre 1 godinu

Neka Hrvatima bude jasno da ti tajkuni uopste ne rade u interesu Srbije! Oni gledaju samo svoje dzepove, zato imaju toliko...

Aleksandra

pre 1 godinu

Mogu hrvatski mediji da pišu šta žele,ali ne mogu da pronadju ništa što bi Vučića moglo da diskredituje i poveže ga sa raznim tajkunima koji svoje veliko bogatstvo ostavljaju na njihovom primorju. Samo neka izmišljaju, jer im je to jedino preostalo.

Lara

pre 1 godinu

Vucic nema jahte, tacno ali ima iza sebe stabilnu Srbiju koju je licno on postavio na temelje i podigao sa temelja. Izgradio. Ima stabilan zdravstveni sistema kada su evropski bili pred kolapsom usled kovida, ima povecane plate i penzije, izgradjene mostove, puteve, zaposlene gradjane, otvorene sklole i vrtice, ima gradjane koji se posle 20 godina vracaju iz dijaspore opet u Srbiju, ima opet vojsku koja moze braniti Srbiju a ima i cime. ima najjeftinije gorivo u regionu , gas, struju i tacno je da nema jahtu ali ima nasmejane gradjane Srbije i verujte da je najbogatiji covek .

Ana

pre 1 godinu

Hrvatsko ludilo vec danima traje a najvise ih boli pre svega sto Srbija nikada vise nece cutati o zlocinu pocinjenom nad srpskim stanovnistvom.

Ana

pre 1 godinu

Koliko god da pisu ludosti a svakodnevno pisu po Hrvatskim medijima nece i ne mogu umanjiti uspeh Srbije zahvaljujuci politici koju vodi Aleksandar Vucic

Ina

pre 1 godinu

I Hrvati priznaju da je predsednik Vucic covek od reci i da nista ne krije od svog naroda.

Aleks

pre 1 godinu

Zar ne vide ovi Hrvati kako su jadni sa ovakvim napadima na predsednika Vucica.

Mimi

pre 1 godinu

Hrvate najvise boli sto Srbija nece vise cutati i sto ce istina izaci na videlo.

Vanja

pre 1 godinu

Hrvatima najvise smeta sto je Srbija stabilna i jaka zahvaljujuci predsedniku Vucicu koji im je trn u oku.

Jana

pre 1 godinu

Hrvati uopste ne vidi koliko ispadaju jadni sa ovakvim ponasanjem i napadima na predsednika Vucica.

Kaya

pre 1 godinu

Hrvatski tajkunski mediji sa kakvim se temama sve nece baviti da bi ponozili predsednika Vucica, ali im ne ide od ruke.

Una

pre 1 godinu

Hrvati i hrvatski mediji na sve nacine pokusavaju da isprovociraju predsednika Vucica al im ne ide od ruke!

Mia

pre 1 godinu

Pogađa Hrvate to što Vučić ne ćuti o njihovim zločinima.

Ruki

pre 1 godinu

Sta briga Vucica sto neki tajkuni imaju jahte u Hrvatskoj. Imaju jahte i u Saudiskoj Arabiji.

stevo

pre 1 godinu

Dokle vise Hrvati misle da napadaju Vucica i nasu zemlju.Ovo je zaista strasno kako se ponasaju

stefan

pre 1 godinu

Ta opsednutost Hrvata Vucicem,to licemerje je prevrsilo svaku meru

Patak

pre 1 godinu

Strasno je kad vidim dokle doseze ta mrznja i zloba Hrvata prema Vucicu!!

Pavlovic

pre 1 godinu

Hrvati ne znaju da se zaustave.Ovakvo sramno ponasanje govori mnogo vise o njima

Milos

pre 1 godinu

Mocni ste toliko da se hvalite ubijanjem srpske dece?! Sram vas bilo!

Željko

pre 1 godinu

Vučić je čovek koji se čvrsto drži svojih principa. Njega interesuje da ode u Jaesnovac, da se pokloni žrtvama ustaškog terora, a ne zanima ga hrvatsko more.

Milan

pre 1 godinu

Hrvati su duboko isfrustrirani činjenicom da današnja Srbija, zahvaljujući Vučiću, ima snage da govori o hrvatskim zločinima nad srpskim narodom. U svojoj bolesnoj mržnji, hrvatsko rukovodstvo je svim medijima u "lijepoj njihovoj" naredilo da ospu paljbu po predsedniku Srbije.

eara

pre 1 godinu

Naš predsednik je dežurni krivac za sve komšijama iz Hrvatske, i optužuju ga za sve i svašta.

Dejan

pre 1 godinu

Hrvati stvarno nemaju mere ni skrupula u napadima na Vučića. Važno je da on drži zadatu reč, da nikada neće letovati na hrvatskom moru, a to što neki srpski tajkuni tamo imaju jahte, to nikakve veze sa Vučićem nema.

afd

pre 1 godinu

Podle i neistinite optužbe na račun našeg predsednika, njihove jahte nemamaju nikakve veze sa njim, i sve to Hrvatski mediji izmišljaju.

fae

pre 1 godinu

Nema nikakvog dokaz za tvrdnje protiv našeg predsednika, kao ni na jednu koja je upućena do sada na njegov računi iz Hrvatske.

Lazar

pre 1 godinu

Hrvati su teško oboleli od mržnje prema Vučiću jer ima hrabrosti da govori o hrvatskim zločinima nad srpskim narodom. Nikakvim napadima neće ga naterati da zaćuti, jer je srpski predsednik izdržao i mnogo teže pritiske i nikada nije odustajao od interesa Srbije.

Saša

pre 1 godinu

Cela medijska mašinerija u Hrvatskoj obrušila se na Vučića jer otovoreno govori o hrvatskim zločinima nad srpskim narodom. Hrvati bi da se Jasenovac i Oluja zaborave, ali nikada im to nećemo dozvoliti.

w45zw

pre 1 godinu

Što naš predsednik vodi uspšniju politiku, i bolje vodi našu zemlju, to su bezobzirniji napadi iz Hrvatske.

tuet6z

pre 1 godinu

Optužbe bez ikakvog dokaza, što je već vidjeni manir Hrvatskih medija.

Ferika

pre 1 godinu

Cilj Srbije je dobra saradnja i odnosi sa zemljama iz susedstva

Roki

pre 1 godinu

Vucic se ne spusta na njihoh ulicarski nivo politike!!

Icko

pre 1 godinu

Konacno smo pokazali svetu da je Srbija jaka i neuplasiva drzava koja se bori za svoja prava

Sale

pre 1 godinu

Samo neka izmišljaju, jer im je to jedino preostalo.hrvatska kao zemlja je propala.

Drina

pre 1 godinu

Baš me interesuje kakve veze ima Vučić gde će Filip Cepter da usidri svoje jahte.

Glasinac

pre 1 godinu

Filip: Pa Vučić im upravo i smeta što vodi politiku u interesu Srbije i njenih građana.

Milja R

pre 1 godinu

Jadni su ovi Hrvati što napadom na Vučića prikupljaju jeftine političke poene.

Dušan

pre 1 godinu

Presednik svih gradjana Srbije je trn u oku ustaške hrvatske.

Bojan

pre 1 godinu

Presednik Vučić samo radi svoj posao i štiti interese Srbije njenih građana a Hrvatskoj to itekako smeta.

Sima

pre 1 godinu

Srbija na čelu sa Aleksandrom Vučićem ne ćuti više već glasno govori istinu, svidelo se to nekome ili ne.

Sanjica

pre 1 godinu

Ustasama smeta to sto od Vucica ne mogu da imaju koristi ko od Srpskih tajkuna i opozicionih politicara

Zare

pre 1 godinu

A sta drugo smo mogli ocekivati od ustasa sem da napadaju Vucica zato sto nemaju koristi od njega ko od Srpskih tajkuna koji imaju jahte kod njih

Dejana

pre 1 godinu

Hrvatska se vodi mrznjom prema srpskom narodu

Fifa

pre 1 godinu

Nepotrebne su nam bilo kakve provokacije naših komšija, već da zajedno gradimo mirnu i lepšu budućnost.

Vojkan

pre 1 godinu

Svi dobro znamo da Hrvatska ne razmislja svojom glavom, vec glavom mrznje i bezumlja kako bi isprvocirala Srbiju.

Vlada

pre 1 godinu

Hrvati nemaju druga posla nego da stalno gledaju šta rade Srbi.

Vlada

pre 1 godinu

Ovo je još jedan bezuspešni pokušaj da se unize Srbija i predsednik Vučić.

Sanja

pre 1 godinu

Hrvati ne uspevaju u svojoj nameri da ponize Vučića i Srbiju.

Sanja

pre 1 godinu

Ustaški mediji nemaju granice u svojoj bolesnoj kampanji protiv Srbije.

Helena

pre 1 godinu

Hrvati ne poštuju ni svoje a kamoli tuđe, tako da me ništa od ovih njihovih izjava ne iznenađuje.

Sanja

pre 1 godinu

Bolje bi im bilo da gledaju svoja posla i rešavaju krizu koja ih čeka na zimu.

Evica

pre 1 godinu

Vidi Hrvatska da je Srbija u mnogo čemu uspešnija od nje pa je proradila sujeta.

Violeta

pre 1 godinu

Srbija je danas snazna i postovana u svetu i nece dozvoliti da je Hrvatska ponizi.Vučiću su na prvom mestu građani Srbije i njihovo poverenje ima

Dejana

pre 1 godinu

Katastrofa je to sto Hrvati svakodnevno napadaju Srbiju

Marija

pre 1 godinu

I pored svih pritisaka, Vucic ce nastaviti da govori istinu, da vodi nezavisnu, srpsku politiku

Petar

pre 1 godinu

Srbija se razvija mnogo brzo i to je ono sa cim ne mogu da se pomire u Hrvatskoj

Popovic

pre 1 godinu

Pa navikle su ustase da se okoriste o Srpske turiste i tajkune a od Vucica nemaju nikakve koristi i zato ga napadaju

Zoran

pre 1 godinu

Kakve veze imaju tajkunske jahte, bilo gde da su u svetu, sa Vucicem?

nadja

pre 1 godinu

ja ne znam kako ih sramota nije...Hrvati su zlo koje zemljom hoda!!!

micko

pre 1 godinu

od ustasa se nista bolje i nije moglo coekivati!!!!

katarina

pre 1 godinu

hrvati nemaju obraza, nikada im necemo zbaoraviti nase zrtve niti oprostiti!!!!

Danka

pre 1 godinu

nista im sveto nije, na to smo do Hrvata i navikli!!!!

Vladan

pre 1 godinu

To sta neki imaju u Hrvatskoj i sta tamo rade, nema nikakve veze sa nasim predsednikom.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija