• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

29.08.2022

11:21

TEMA BROJ JEDAN - STANJE BUDŽETA I TEKUĆA LIKVIDNOST! Ministar Mali održao sastanak u Ministarstvu finansija!

Instagram/mali_sinisa

Politika

TEMA BROJ JEDAN - STANJE BUDŽETA I TEKUĆA LIKVIDNOST! Ministar Mali održao sastanak u Ministarstvu finansija!

Podeli vest

Ministar finansija Siniša Mali radnu nedelju je počeo kolegijumom na kojem se razgovaralo o više od 20 tema

 


- Radnu nedelju u Ministarstvu finansija počeli smo kolegijumom sa više od 20 tema o kojima smo raspravljali ovog jutra. Tema broj jedan nam je uvek stanje budžeta i tekuća likvidnost, a u vezi sa tim naravno i stanje u energetskom sektoru, koje nam je apsolutni prioritet. Zahvalan sam na mom timu koji vredno i svakodnevno radi kako bismo uspešno mogli da odgovorimo na sve zadatke - napisao je ministar Mali na Instagramu.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija