• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

20.09.2022

09:16

Bombardovaće Srbiju, ako Vučić ne prihvati plan EU! Čovek, često viđen sa zapadnim obaveštajcima, preti Srbiji preko tajkunskih medija!

printscreen

Politika

Bombardovaće Srbiju, ako Vučić ne prihvati plan EU! Čovek, često viđen sa zapadnim obaveštajcima, preti Srbiji preko tajkunskih medija!

Podeli vest

Analitičar Dušan Janjić, inače i čovek koji je često puta viđan u društvu pripadnika američke i britanske obaveštajne službe, sada otovoreno preti Srbiji! On je preko tajkunskih novina “Danas”, koje su objavile tekst pod naslovom “I Milošević je odbio da primi Holbrukov papir kojim se nagoveštava bombardovanje Srbije”, rekao da ukoliko predsednik Srbije Aleksandar Vučić ne bude radio po diktatu Zapada za Kosovo i Metohiji, da će se ponoviti situacija iz 1999. godine

 

– Dosta je uobičajena praksa u diplomatiji da političari odbijaju da prime neko pismo, dokument, papir. Stoga nije ni neuobičajeno to što predsednik Srbije Aleksandar Vučić nije želeo da primi papir koji su nameravali da mu uruče evropski izasanici za Kosovo. Uostalom u prošlosti Srbija pamti sličnu situaciju i vezana je za Slobodana Miloševića i Ričarda Holbruka, tadašnje američkog državnog sekretara – kazao je Janjić.

Podsetimo, Vučić je, govoreći o takozvanom novom okviru pregovora, rekao i da su Pletner, Bon i Lajčak njemu doneli papir koji je on odbio da primi, iako ga je pročitao.

– Znam šta su bile nečije ideje. Kada sam govorio o novoj arhitekturi nisam nikoga lagao. Oni su posle sami potvrdili sve što sam rekao, kada je Peter Stano rekao da nam trebaju paralelni pregovori. Ja sam dovoljno iskusan i dovoljno politički veteran da ne uzmem taj papir. Taj papir sada čeka da ga uzmem, ali još ne mogu, glava me boli – rekao je on.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dejana

pre 1 godinu

Srbija na celu sa Vucicem ce se truditi da jos vise napreduje

Marija

pre 1 godinu

Vucic se snazno bori za ocuvanje mira i stabilnosti

Marija

pre 1 godinu

Analitičar Dušan Janjić, sada otovoreno preti Srbiji!

Bilja

pre 1 godinu

Srbija nije vise slaba niti moze neko da je ponizava

davor

pre 1 godinu

Nije Dusan Janjic nikakav analiticar vec obican placenik Zapada.

Strelkov

pre 1 godinu

Mogu samo da prete, ali Vucic i Srbija se ne plase njihovih ucena.

Dragana

pre 1 godinu

Nece Vucic uzimati nikakve papire i time pristajati na ucene Zapada ako to nije u interesu srpskog naroda.

Gaga

pre 1 godinu

Mogu da prete i nuklearnim napadom, Vucic nece pristati na ucene Zapada.

Milos

pre 1 godinu

Mnogo je pritisaka sa svih strana, ali narod ne sumnja u mogucnosti predsednika kao i resavanje pitanja KiM u interesu Srba.

Baća

pre 1 godinu

Janjić je američki čovek. Koga on uopšte predstavlja na Kosovu i Metohiji? Po meni, nikoga.

Leka

pre 1 godinu

Bombardovaće Srbiju, moj Janjiću!? Ajde, ne lupetaj. Prošla su ta vremena.

Hitklif

pre 1 godinu

Pa ako nekako možemo da se izvučemo, sa najmanjom štetom po nas, iz trenutnog geopolitičkog stanja, onda možemo uz Vučićevu pomoć, ako njega ne bude samo nam još Bog može pomoći realno

mile

pre 1 godinu

Највећи непријатељ српског народа је оопозиција ове земље

mile

pre 1 godinu

Вучић је цењен у Америци, видим да вам не прија то

milun

pre 1 godinu

Вучић се увек борио за мир и стабилност

milun

pre 1 godinu

зашто овакви напади на српски народ? Вучић се увек бори за мир и стабилност

Ina

pre 1 godinu

Srbija je u svojoj istoriji prolazila i kroz teza vremena.

Milutin

pre 1 godinu

Ne bi bilo prvi pit da nas bombarduju i ne plašimo se baš ni malo.pitanje je da li oni sad imaju muda da nas bombarduju.nemaju sigurno.tek sad bi videli drugi deo srpske vojske kako uništava okolne nato baze bez milosti.

Pop

pre 1 godinu

Vučić neće nikada priznati nezavisnost Kosova, džaba im ucene i pretnje.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija