• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

07.10.2022

09:44

To je otvoren lov na Srbe i srpsku državu! Glavna tema - kako zavrnuti ruku Srbima i kako pritisnuti Vučića!

Printscreen TV Pink

Politika

To je otvoren lov na Srbe i srpsku državu! Glavna tema - kako zavrnuti ruku Srbima i kako pritisnuti Vučića!

Podeli vest

Glavni i odgovorni urednik dnevnog lista "Informer" Dragan J. Vučićević gostujući u Jutarnjem programu na TV Pink komentarisao je odluku EU, a koju su podržali Hrvati, da se Srbiji zabrani uvoz ruske nafte preko "Janafa"

Juče ujutru kao bomba odjeknula je vest da je EU, na veliko lobiranje Hrvata, zabranila uvoz ruske nafte Srbiji i to, kako je tada prvobitno bilo navedeno, od 10. oktobra.

Predsednik Srbije kasnije u toku jučerašnjeg dana imao je veliki broj sastanaka u Češkoj gde je boravio na samitu Evropske političke zajednice, a glavna tema svih sastanaka bila je ta odluka EU.

-Juče je to bio otvoreni lov na Srbe i na srpsku državu. U Češkoj je glavna tema bila kako zavrnuti ruku Srbima i kako što jače pritisnuti Vučića. Kao bomba je odjeknula vest juče jutru da nam je EU, po odluci i pritisku ustaša, zabranili uvoz ruske nafte. To je bila prva vest i to da odluka važi od 10. oktobra - rekao je Vučićević.

Foto: Printscreen TV Pink

Dragan J. Vučićević gostuje na TV Pink u Jutarnjem programu

Glavni i odgovorni urednik dnevnog lista "Informer" objasnio je da su se toj vesti obradovali i ustaški mediji, ali i oni domaći hejterski.

- Vidimo današnju nalsovnu stranu ovog domaćeg hejterskog "Danasa". Oni se očigledno otvoreno raduju srpskoj nesreći. Kao da su jedva dočekali da nam se sve zabrani, da ostanemo bez ičega. Njima izgleda stvarno narod nije u glavama, misle samo o sebi. Međutim, vest zbog koje su oni likovali bila je aktuelna u prepodnvenim časovima, međutim popodne je došlo do obrta za koji je najzaslužniji predsednik Aleksandar Vučić. Nakon važnih sastanaka, EU je odložila odluku o zabrani uvoza ruske nafte za 1. decembar, a brojni lideri dali su podršku našem predsedniku.

Foto: Printscreen TV Pink

Dragan J. Vučićević, Informer

Kako kaže Vučićević, da nij bilo govora predsednika Srbije, od pmeranja odluke ne bi bilo ništa.

- Da nije bilo odlučne reakcije i sjajnog govora predsednika Srbije Aleksandra Vučića ne bi bilo ovog odlaganja. Vučić je svojim argumetima doveo evropske lidere u takvu situaciju da su mogli da odlože ovu doluku ili da priznaju kakvi su veliki licemeri - objasnio je Vučićević.

Gube pare, ali Srbiji nanose zlo

Hrvati putem naftovoda "Janaf" zarađuju novac, dobijaju sredstva i od Srbije, ali to njima nije bitno.

Foto: Printscreen TV Pink

Dragan J. Vučićević gost Jutarnjeg programa na TV Pink

- Mi sve ovo vreme plaćamo Hrvatima tranzit nafte "Janafom". Oni sada traže da se taj naftovod zatvori za Srbiju. Spremni su čak i da se odreknu para da bi Srbiji naneli zlo, pa to je bolest, to je mržnja i patologija, to nije normalno - dodao je glavni i odgovorni urednik dnevnog lista "Informer".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
mara

pre 1 godinu

Hrvati udaraju po Srbima svakodnevno na bilo koji način

Sasa

pre 1 godinu

Da nije bilo odlučne reakcije i sjajnog govora predsednika Srbije Aleksandra Vučića ne bi bilo ovog odlaganja to je sustina

miki

pre 1 godinu

Vidimo današnju nalsovnu stranu ovog domaćeg hejterskog "Danasa". Oni se očigledno otvoreno raduju srpskoj nesreći. nazalost tako je

Djolle

pre 1 godinu

Govor predesnika je bio brilijantan. Oštar i pravičan, sekao ih je rečima kao sabljom. Ovakav predsenik kao što je Vučić neće se ponoviti.

Perica

pre 1 godinu

Slazem sa ali nadam se mudroj politici naseg predsednika da ce izaci kao pobednik.

Jordan

pre 1 godinu

Hrvati sve više i više pokazuju tu veliku mržnju prema nama što je prosto neverovatno postalo da i na ove načine pokušavaju da nam napakoste....za domaće "hejtere" nemam šta drugo reći nego da se očigledno radi o maloumnim ljudima koji očigledno i dalje ne shvataju da nama predsednik čini dobro....a predsedniku svaka čast što je uspeo i ovo odlaganje da izbori.... čovek je veoma dobar u tome što radi i konstantno nas gura napred

đole

pre 1 godinu

Ustaše....nema više prolaska kroz SRBIJU ....platite pa može....najnovija odluka....i kako ćemo sad....

Djolle

pre 1 godinu

Ovaj lov to jest bolje reći napad na Srbiju i njenog predsednika je toliko očigledan da postaje stvarno jadno od strane Hrvata.

Radisa

pre 1 godinu

Sreca pa Vučic zna da se izbori sa svima i izadje kao pobednik iz svega!

Dušan

pre 1 godinu

Opozicija se svim silama trudi da unizi svoj narod i državu, jer za to su plaćeni prljavim parama onih koji nam misle zlo. Kako rade, tako im se i vraća....

Zoran

pre 1 godinu

Za Zagreb je dusevna hrana, kada je u prilici da nanese stetu Srbiji.

Marija P

pre 1 godinu

Odlican odgovor koji je hrvatima juce uputio Vucic ostavio je vezane ruke i evropskim liderima koji su imali samo dve opcije ili da odloze odluku ili da priznaju kakvi su licemeri!!! Jos jednom, podrska Vucicu na svemu sto radi za svoju zemlju i svoj narod.

Jelena

pre 1 godinu

Srbija se svakodnevno susreće sa pritiscima koji stižu sa svih strana, krivi smo i za ono što nismo.

Ana

pre 1 godinu

Hrvati su neprijateljski naklonjeni prema Srbiji i sve vise pokazivaju to.

Tara

pre 1 godinu

Ustase su navikle da love Srbe ali su i Srbi naucili da se odbrane.

Mara

pre 1 godinu

ЕУ свесно допушта сваку врсту напада на Србију због тога што нисмо увели санкције Русији!

Patriota

pre 1 godinu

Хрватска мржња према Србији је огромна. То народ у Србији мора да схвати и да се више не подилази усташама!

Dana

pre 1 godinu

Predsednik u svakoj situaciji zna kako i šta treba uraditi Bitni su mu mir i stabilnost Srbije i svog naroda.A dušmani mogu da zavide

Dzo

pre 1 godinu

Hrvatska je jos jednom popila samar od EU, kada je Srbija u pitanju! Sve sreca da u EU ima razumnih i odgovornih ljudi, koji nisu zadojeni nenormalnom mrznjom prema Srbiji!

Brankica

pre 1 godinu

Tužno je, za građane Hrvatske štetno i opasno, što Plenković upravlja čitavom državom vođen ličnom mržnjom i ustaškim principima!

Aron

pre 1 godinu

Hrvatima nije mesto u EU, to svakodnevno pokazuju sa svojim postupcima i razmisljanjem! Realno, niko ih ne ferma 5% u EU!!

Branislav

pre 1 godinu

Od karme još niko pobegao nije, pa neće ni Plenković sa svojom svitom!

Jovana

pre 1 godinu

Hrvati su pokazali veliku mrznju prema nama Srbima! Hteli su ekonomski da nas osakate!

caca

pre 1 godinu

Opozicija priča priče,ali politika našeg predsednika je pobednička!

Milan

pre 1 godinu

Odlaganje odluke potvrdjuje da Srbija ima odlicnog drzavnika koji razumom i dobrom politikom zastupa Srbiju i nase interese.

Laki

pre 1 godinu

Усташко зло је још увек присутно у главама највиших Хрватских државника, што је веома жалосно у веку у којем живимо, знајући да рат никоме на свету ништа добро није донео...

Tijana

pre 1 godinu

Podrska predsedniku koji se u Pragu izborio za Srbiju. Odlaganje odluke samo potvrdjuje da se razum i glas Srbije cuje i da Srbija ima podrsku evropskih zemalja.

Jovana

pre 1 godinu

Vucic se svojom mudrosti izborio za narod Srbije!

Jovana

pre 1 godinu

Juče se zamalo desila velika nepravda Srbima! Nastavicemo da se borimo kao suverena drzava protiv svih koji nam zele zlo!

Jovana

pre 1 godinu

Srbija se samo zahvaljujući Vucicu izborila sa velikom nepravdom koja je mogla da nas snadje!

Vlajko

pre 1 godinu

Od Hrvata se to i ocekuje , nemaju oni ni malo sramote !

Dejana

pre 1 godinu

Srbija je ekonomski i dalje jaka i stabilna zemlja

Marija

pre 1 godinu

Svoje cuvamo, postojano stvaramo i jacamo svoju zemlju

Uros

pre 1 godinu

Hrvatska je otvoreno prikazala akt neprijateljstva prema Srbiji

Dejan

pre 1 godinu

Hrvatska se vodi jedino politikom lazi, nasilnistva i fasizma

Filip

pre 1 godinu

Hrvatsku boli svaki uspeh, svaka nova fabrika ili saobracajnica koju otvori Srbija

sasa

pre 1 godinu

Hrvati ne prezaju ni od cega kako bi naudili Srbiji

sasa

pre 1 godinu

Hrvati su pokazali licemerje ovom odlukom da zabrane uvoz rukse nafte preko Janafa

stefan

pre 1 godinu

Jasno je da Hrvati zele da vide ponizenu Srbiju i na kolenima,samo sto im se ta zelja nece ostvariti

Patak

pre 1 godinu

Ma koliko tesko da bilo,predaja za Srbiju nije opcija

Pavlovic

pre 1 godinu

Nije fer da kupujemo energente po skupljoj ceni,ali uprkos svemu,Srbija ce se izboriti sa poteskocama....Srbija pobedjuje

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija