• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

17.10.2022

17:03

Joksimović: Lažni ekolozi prave cirkuske predstave za sebe

sns.org.rs

Politika

Joksimović: Lažni ekolozi prave cirkuske predstave za sebe

Podeli vest

Današnja konferencija za medije lažnih ekologa još jedan je pokazatelj velikog neznanja, netačnih interpretacija i sveukupnog beznađa u kojem se nalazi ova skupina samozvanih eksperata za sve i svašta. Po principu ko plati više, izjavio je član Predsedništva Srpske napredne stranke Nemanja Joksimović, čije saopštenje prenosimo u celosti

Prvo su bili veliki ekolozi, pa veliki zaštitnici radnika, a sada i veliki eksperti za energetiku, rudarstvo i poljoprivredu. Sve znaju i u sve se razumeju samo ne umeju da objasne kako su sa takvim "majstorskim" znanjem uspeli za vreme svoje vlasti da zaviju u crno Srbiju, a pogotovo Šabac.

Otkud to da ih sada interesuju građani kada su tokom svoje vlasti brinuli isključivo o svojim ličnim interesima? Kako to da su sada zabrinuti za životnu sredinu kada su do juče na našim rekama pokušavali da grade mini-hidroelektrane? Kako to da su se sada setili poljoprivrednika, kada svi znamo da ih za vreme njihove vlasti nisu zarezivali ni dva posto?

I umesto da pohvale napore Vlade i predsednika Republike Srbije koji su u ovim teškim trenucima za čovečanstvo uspeli građanima da obezbede sve neophodne resurse kako bi spokojno dočekali zimu, ova grupica besposličara pokušava obmanom i neistinama da sakupi neki jeftin politički poen.

To što planiraju da prave nove cirkuske predstave za sebe i svoje nasilne aktiviste po Srbiji, je priča za sebe, ali pre toga neka pogledaju rezultate Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke i neka konačno shvate da demagogijom i populizmom kojim se svakoga dana služe nikada neće uspeti da pobede marljiv rad, svakodnevnu posvećenost građanima Srbije i viziju za još bolju budućnost. Politiku koja na svakim izborima dobija apsolutnu podršku građana Srbije. Podršku o kojoj oni mogu samo da sanjaju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17