• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

19.10.2022

09:21

Nekada "A šta Legija tek ima da kaže...", a danas "A šta Velja tek ima da kaže..." - Dojčinović priprema teren Belivuku za buduće lažne izjave!

printscreen

Politika

Nekada "A šta Legija tek ima da kaže...", a danas "A šta Velja tek ima da kaže..." - Dojčinović priprema teren Belivuku za buduće lažne izjave!

Podeli vest

U Specijalnom sudu u Beogradu u ponedeljak je počelo suđenje organizovanoj kriminalnoj grupi Veljka Belivuka i Marka Miljkovića za sedam teških ubistava i niz drugih teških krivičnih dela. Iznoseći odbranu, Belivuk je između ostalog tvrdio da su mu ubistva nameštena i da je blisko sarađivao sa vladajućom strankom. Urednik Krika Stevan Dojčinović za N1 kaže da je Belivuk u iskazu "samo načeo te veze" i da misli "da postoji još mnogo ozbiljnih stvari koje može da ispriča..."


Kao i poslanici jednog dela opozicije koji su juče, tokom zasedanja Skupštine, neprestano citirali Belivukove iskaze o navodnim vezama sa ljudima iz vlasti, predstavljajući reči okorelog kriminalca kao vrhovnu istinu, tako je i Dojčinović iskoristio priliku da nastavi sa prljavom kampanjom kriminalizacije vlasti.

On je istakao i da je Belivuk u iskazu "samo načeo te veze" i da se ne zna šta pokušava – da li da upozori ljude iz vlasti da može da otkrije još toga.

- Mislim da postoji mnogo ozbiljnijih stvari koje još može da ispriča - rekao je Dojčinović i dodao da Belivuk polagano otvara tu priču i da ne zna šta je njegov krajnji cilj.

Prenebregavajući činjenicu da bi optuženi za najmonstruoznija krivična dela, braneći se pred sudom, mogao i da laže, Dojčinović daje zaleđinu i pokušava da utaba teren za Belivukove buduće izjave.

Ni Dojčinović, kao ni Belivuk na sudu, ne navodi nikakve dokaze za svoje tvrdnje. Za njega tema nije optužnica protiv članova kriminalnog klana i dela koja im se stavljaju na teret, već to šta je Belivuk rekao za aktuelnu vlast bez ijednog jedinog dokaza.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
laki

pre 1 godinu

Ispitajte ovog laznog istraživačkog novinara. Sve njegove izvore i kakve veze je imao sa njima. Doćićete do izvora njegovih finansija. Dojcinovicu dosta vise tvojih lazi. Sve je vec receno a Belivuku i mesaru bi bilo bolje da priznaju ono sto svi znaju. A znas i ti, nisi nista bolji od njih.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Ubili mi unuka i uništili kuću"! "Crna udovica" naručila ubistvo muža, a sada se oglasio on: "Presudili su mu mučki, sa leđa"
Istraga u toku

"Ubili mi unuka i uništili kuću"! "Crna udovica" naručila ubistvo muža, a sada se oglasio on: "Presudili su mu mučki, sa leđa"

Telo Dejana P. (33) pronađeno je u zapaljenom automobilu u avgustu prošle godine u Majdanpeku. Iako se najpre mislilo da je nastradao u saobraćajnoj nesreći, tri meseca nakon istrage otkriveno je da je Dejan zapravo ubijen, a pojavile su se sumnje da je u zločin umešana njegova supruga Slađana P. (25) i dvojica mladića - S. M. (25) i maloletnik (17).

01.05.2024

16:18

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15