• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.10.2022

17:13

KAKVA JE OVO MRŽNJA PREMA SVOJOJ DRŽAVI! Dnevni list "Danas" dotakao dno tekstom o izborima u Crnoj Gori!

Tanjug

Politika

KAKVA JE OVO MRŽNJA PREMA SVOJOJ DRŽAVI! Dnevni list "Danas" dotakao dno tekstom o izborima u Crnoj Gori!

Podeli vest

U dnevnom listu "Danas" objavljen je tekst o debaklu Mila Đukanovića na lokalnim izborima u Crnoj Gori. Tekst u kojem se vidi mržnja prema sopstvenoj zemlji - Srbiji

Dnevni list "Danas" dotakao je dno analizom rezultata izbora u Crnoj Gori. Kao što je poznato, DPS Mila Đukanovića doživeo je poraz, a pobednik izbora je koalicija okupljena oko Demokratskog fronta, koja je bliska Srbiji i SPC. Upravo zahvaljujući litijama organizovanim u odbranu SPC u Crnoj Gori i sramnog zakona koji je Milo Đukanović predložio, Demokratski front je odneo i pobedu na prethodnim parlamentarnim izborima. 

Novinari i urednici "Danas-a", međutim, to vide drugačije.

- U Crnoj Gori su „oslobodioci“ proslavljali izborne pobede bez ijedne zastave države u kojoj su izbori održani – mahom su se vijorile trobojke i zastave ekstremističkih paracrkvenih organizacija.

Sigurno je tužno i porazno probuditi se sa saznanjem da vašu jedinu državu vode oni koji je otvoreno mrze uz pomoć onih koji tu mržnju ne smeju da pokažu otvoreno a svi zajedno su sluge SPC, najvećeg negatora postojanja Crne Gore.

Ovi izbori su pokazali poroznost svih onih priča o Sinjajevini, solarnim panelima i električnim tramvajima na kojima je URA retorički insistirala.

Pokazalo se da je pokret URA odlazećeg premijera Dritana Abazovića u protekle dve godine bila most preko kojeg su „četnici“ prešli. Kako su upozoravali pojedini – URA je bila velikosrpski trojanski konj vešto umetnut u procrnogorsko i građanski orijentisano biračko telo razočarano DPS-om a sa ciljem da se prevarom uzme tih nekoliko procenata da bi velikosrpske, proputinovske, klerofašističke, antizapadne, anti- EU, anti -NATO snage preuzele vlast - samo je deo teksta u "Danas-u" koji nosi naziv "Pobeda Vučića u Crnoj Gori".

Foto: printscreen

Sramni tekst u Dnevnom listu "Danas"

Koliko treba da mrziš svoju državu, da objaviš ovakav tekst?! Neverovatno!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Šeput

pre 1 godinu

Neznam ko čita te novine, mislim niko. To je grupa glupandera na čelu sa urednikom. Dovoljno je da pogledate fizički izgled tog seljobera, ćelave i četvrtaste glave, padajući i udarajući glavom od kamenje, čuvajući ovce. On je možda nešto i naučio i otišao iz sela, ali selo nije iz njega niti će. A ovce su ovce.

ratko

pre 1 godinu

a zasto se dozvoljava takav smrdljivi izdajnicki casopis ,zasto se ne zabrani i svo lepo zaposleni na robiju dugogodisnju za izdaju svoje zemlje

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17