• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Pink.rs

09.11.2022

16:25

VUČIĆEVIĆ NA PINKU: Sada se kristalno jasno vidi da je predsednik Vučić najveći neprijatelj mafije ove zemlje! (VIDEO)

printscreen

Politika

VUČIĆEVIĆ NA PINKU: Sada se kristalno jasno vidi da je predsednik Vučić najveći neprijatelj mafije ove zemlje! (VIDEO)

Podeli vest

Komentarišući izjavu Srđana Lalića, člana ozloglašene kriminalne grupe Veljka Belivuka, koji je juče priznao da su dobili novacza pripremu atentata na predsednika Srbije Aleksandra Vučića, glavni i odgovorni urednik Informera Dragan J. Vučićević rekao je za TV PINK da je ovo definitivna potvrda onoga što se naslućivalo i na osnovu saznanja od izvora iz bezbednosnih službi od početka prošle godine

 

- Želim da se svi podsetimo. Tada smo imali i snimke koji su procureli iz istrage i gde se vidi kako su pripadnici klana Belivuk vežbali upotrebu snajpera. Tada su brojni ljudi pitali zbog čega bi neko vežbao pucanje iz snajpera? – podsetio je Vučićević.

On je rekao da se iz snajpera ne ubija protivnik iz konkurentskog navijačkog klana, kao ni huligani po ulicama, dodaje da se zna ko se i zašto ubija iz snajpera.

- Tada su nam se hejterski mediji podsmevali. Ja bih ih danas pitao hoće li se neko izviniti i hoće li reći izvinite, lagali smo – rekao je Vučićević.

Kako kaže, oni su januara 2021. godine tvrdili da svi mi lažemo. Oni su nas, dodaje, direktno optuživali, da mi izmišljamo nekakve laži o navodnom atentatu da bismo nešto spinovali.

- Oni znaju šta bi oni radili i šta su radili u sličnim situacijama, pa misle da to svi drugi rade. Oni su hteli da kažu da je neko izmislio atentat, kako bi predsedniku Vučiću skočio rejting i kako bi pobedio na izborima – rekao je Vučićević.

Foto: printscreen

Vučićević je rekao da su u javnosti izneta sva saznanja od strane Lalića, i dodaje da je njegov iskaz čak i potvrđen određenim dokazima.

- Sada ni slovo, ni reč ne može da se čuje u tim hejterskim medijima. Zašto? Zato što ne ide u prilog njihovoj uređivačkoj politici – rekao je Vučićević.

Vučićević je rekao da ti mediji u dobrom delu vode antidržavnu politiku. On je izneo optužbe na račun Javnog servisa, navodeći da se tamom sprovode finansijske istrage, kao i da će uskoro izneti sve podatke u javnost.

- Istraga će da objasni zašto se oni ponašaju tako što se ponašaju, i to ne samo u ovom slučaju, kada smo saznali da je Zvicer platio da se ubije predsednik Srbije, već i u mnogih drugim – rekao je Vučićević.

Foto: printscreen

Kako kaže, prošle godine su prenosili iskaze šefova klana i optuživali Vučića da je maltene saučesnik klana.

- To su tada prenosili kao glavne vesti i bile su naslovne strane, a juče kada se dokazalo suprotno, oni ćute i izvrću priču – rekao je Vučićević.

Kako kaže, već vidi da će da spinuju priču da Lalić laže. Dodaje da se sada vidi kristalno jasno da je predsednik Vučić najveći neprijatelj mafije ove zemlje.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Marija

pre 1 godinu

On je i raskrinkao najveci mafijaski klan ikada u Srbiji

Nikola

pre 1 godinu

Oni znaju šta bi oni radili i šta su radili u sličnim situacijama, pa misle da to svi drugi rade. Oni su hteli da kažu da je neko izmislio atentat, kako bi predsedniku Vučiću skočio rejting i kako bi pobedio na izborima.

Srdjan

pre 1 godinu

Vucic se suprostavio mafiji i ima punu podrsku gradjana da svi kriminalci zavrse iza resetaka.

Saradžogla

pre 1 godinu

Ана,браво,брависимо ... За један минут десет коментара? ПС.Ех,бре,бре,на шта си ти Вучићевићу спао,бато!Својим радом си допринео да жене хоће да те умлате!Алооооо,бре!Ја сам те оптужио да РЕКЛАМИРАШ АМБЛЕМЕ АЛБАНСКИХ ОКУПАЦИОНИМ СНАГА!Ето шта учини даска о главу!

Predragm

pre 1 godinu

Ko bi reko da ce Vucicevic jednog dana izvrsiti samoubistvo. Nece moci da izdrzi glasove u svojoj glavi pa ce se obesiti. Ovo mi reko jedan crni mag koji je dosad sve pogodio.

Marija

pre 1 godinu

Srpske sluzbe su sprecile pretnje po zivot predsednika

Marina

pre 1 godinu

Predsednik Vucic se suprostavio mafiji zato im i smeta.

Dejana

pre 1 godinu

Plan krvoloka je bio da na vlast dovedu nekog ko bi im obezbedio da kriminal nesmetano cveta

Uros

pre 1 godinu

Konacno saznanje da je planiran atentat je zaista duboko uznemirilo javnost

Dejan

pre 1 godinu

Konacno je i dokazano da je kriminalni klan planirao da naudi predsedniku Vuicicu

Filip

pre 1 godinu

Nikada zlo nece pobediti dobro. Naucila je Srbija veliku lekciju iz vremena ubistva premijera Djindjica

Milica

pre 1 godinu

Veoma zanimljivo je to da niko nije napisao demant ili bar izveštavao o istini sa kojom smo se suočili. O izvinjenju da ne pričamo...

Veki

pre 1 godinu

U Srbiji nece vise biti organizovanog kriminala

Milica

pre 1 godinu

Vučić je ozbiljno započeo borbu protiv kriminala

mirko

pre 1 godinu

Veoma je važno da bezbedonosne službe nastave da rade ovako uspešno svoj posao i šalju kriminalce u zatvor.Predsednik je veoma hrabar i mudar čovek koji je Srbiju spasio od bankrota i trebalo bi da ga čuvamo kao malo vode na dlanu.

mirko

pre 1 godinu

Kriminal ce se iskoreniti u buducnosti.Jasno je sve kao dan, osim onima koji od mrznje prema Vucicu ne vide dalje od svog nosa.

lana

pre 1 godinu

Jasno je da moramo da brinemo o nasim gradjanima a one koji su planirali atentat najstrozije kazniti.Od njih se ne moze ocekivati da imaju razumevanja ili da se pak izvinu Vucicu, kada su mu i sami crtali po ko zna koliko puta metu na celu.

mirjana

pre 1 godinu

Vucic cvrsto stoji iza svog naroda i interesa svoje zemlje. Opoziciji neka je na cast sto se divi kriminalcima samo zato sto su protiv Vucica.

mirjana

pre 1 godinu

Hrabar je Vučić, ne plaši se mafije, pobedio ih je i pokazao da niko ne može biti jači od države i da će oni koji to pokušaju biti brzo zaustavljeni i smešteni tamo gde treba.Opozicija ce nastaviti da laze i izmislja jer oni nista drugo i ne znaju.

vera

pre 1 godinu

Ovo je tek pocetak i mnogo toga ce se jos saznati.

ceca

pre 1 godinu

Nisu zeleli Srbiju bez kriminala kakvom je napravio Aleksandar Vucic pa su zeleli da ga nema ali su zato svi iza brava

colja

pre 1 godinu

Ko god je radio protiv predsednika, radio je protiv Srbije.

mina

pre 1 godinu

Svako mora da odgovara za svoje postupke i da snosi odgovornost

lola

pre 1 godinu

Ne daj Boze da se desilo nesto tragicno sa Vucicem, srbija bi se vratila 20 unazad!!

Nesa

pre 1 godinu

Vucic ce se uvek boriti protiv mafije u nasoj zemljim

Mile

pre 1 godinu

Vucica nevole zato sto je objavio rat mafiji u nasoj zemlji,a to bi svakom gradjaninu bilo drago da se osecamo sigurno.

Pera

pre 1 godinu

Sada se jasno vidi ko je protiv mafije a ko za mafiju.

Aleksandar

pre 1 godinu

KRistalno jasno ! Polomiću čaše od kristaaaala !

Rasa

pre 1 godinu

Sada se kristalno jasno vidi ko je neprijatelj Srbije. To su i Vucicevi neprijatelji.

Saradžogla

pre 1 godinu

Па,каже ... Вучићевићу,бато,пре наступа на телевизији да доооообро избациш пљувачку.Да одеш на курс правилног говора како не би муцао и понављао речи.Да не крештиш из грла јер слушајући те свеукупно си ,,УБИ БОЖЕ''!То да си Вучићев полтрон и деца знају.Само у том заносу описивањем рада мафијаша офираваш рад полиције што није добро за Председникову сигурност.Као ти си ..добро обавештен'''?Да се кладимо када кренеш са ,,Вучић па Вучић'' и њему се желудац преврће слушајући те како муцаш,понављаш речи,крештиш ... Пишем ја јет ти ки да си даском ударен по глави.То ти кажем.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Znači li ovo da Ukrajina neće postojati?! Lavrov: Priča o legitimitetu Zelenskog posle 20. maja "možda neće biti potrebna"!
Realna opasnost

Znači li ovo da Ukrajina neće postojati?! Lavrov: Priča o legitimitetu Zelenskog posle 20. maja "možda neće biti potrebna"!

Rasprava o legitimnosti Vladimira Zelenskog posle 20. maja ove godine "možda neće biti neophodna", poručio je ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov. Podsetimo, predsednička ovlašćenja Zelenskog ističu u noći 21. maja. Brojni politički i vojni analitičari smatraju kako bi to moglo da znači da Ukrajina neće postojati?!

28.03.2024

20:04

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!
Najzad su ukapirali

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!

Veliki zapadni mediji jedan za drugim prognoziraju neuspeh Ukrajine. Publikacije upozoravaju Kijev na beskorisnost kontraofanzivnih planova i važnost obnavljanja odbrane. U međuvremenu, ukrajinske oružane snage pomeraju sve više zapadne opreme u Harkov u iščekivanju ruske ofanzive. Štaviše, pojedini mediji upozoravaju kako je došlo vreme da se priča i o padu Kijeva!

28.03.2024

19:38

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija