• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Nebojša Bakarec

18.11.2022

17:43

Nebojša Bakarec: Istina o Ćuti - Ćuta je voleo Vučića, a danas ga mrzi!

nebojša bakarec

Politika

Nebojša Bakarec: Istina o Ćuti - Ćuta je voleo Vučića, a danas ga mrzi!

Podeli vest

Ovaj tekst je prava bomba! Izneću šokantne dokaze da je lažni ekolog Aleksandar Jovanović Ćuta, bio član SNS, da je voleo SNS, i da je voleo predsednika Vučića, u doba kada je želeo da gradi mini – hidroelektranu u selu Temska! Danas Ćuta patološki mrzi predsednika Vučića i SNS, ali to nije oduvek bilo tako!

Aleksandar Jovanović Ćuta, novokomponovani ekolog, kopredsednik stranke Viole fon Kramon „Zajedno“, uputio je bezumno pismo predsedniku Vučiću, 17.11.2022. Sutradan, je objavljen intervju sa njim u tajkunskoJ antisrpskoj novini „NOVA“ koja se štampa u Hrvatskoj. Juče i danas su tajkunski mediji, kao deo antisrpske, antivučićevske kampanje objavili desetine priloga sa Ćutinim izjavama. Sve je to deo specijalnog hibridnog rata protiv Srbije, koji za cilj ima da Srbija prizna lažnu državu Kosovo.

Foto: printscreen

Foto: printscreen

Kratko da kažem ko je Aleksandar Jovanović Ćuta. Rođen je u Beogradu (Žarkovo) pre 56 godina. Živi oduvek u Beogradu. Osamdesetih godina je studirao na Fakultetu dramskih umetnosti, grupa za organizaciju. Fakultet nije nikada završio. Još uvek je student FDU. Lažno se predstavlja kao „producent“, npr. na izbornim listama 2022. Radi se o besposličaru iz Beograda, koji je prve dane radnog staža upisao u radnu knjižicu, tek 2022. godine, kada je postao narodni poslanik. Zaposlila ga je država Srbija koju toliko mrzi. Obožava Violu fon Kramon - verno joj služi. Za to je obilato nagrađen.

Važne činjenice.

2017. Ćuta se lažno predstavljao kao stanovnik sela Temska, kod Pirota. Ispostavilo se da je tamo imao poslovne interese -gradnja MHE.

2021. Ćuta se lažno predstavljao kao stanovnik Gornjih Nedeljica i Rađevine. Kasnije je tvrdio da potiče iz tog kraja. Rođen je i živi u Beogradu.

2022. Ćuta se lažno predstavljao na listama koalicije „Moramo“ za izbore 2022. kao „producent“, iako nikada nije završio bilo koji fakultet. Da bi bili „producent“ morate završiti odgovarajući odsek na Fakultetu dramskih umetnosti. Ćuta je osamdesetih upisao FDU, organizaciju, ali nikada nije završio fakultet.

Foto: printscreen

Ćuta – član SNS!

Mnogi tvrde da je Aleksandar Jovanović Ćuta bio član Srpske napredne stranke. To ne tvrdim ja, Nebojša Bakarec, već to tvrdi sadašnja narodna poslanica iz Đilasove Stranke slobode i pravde, Jelena Milošević iz Niša. Narodna poslanica Jelena Milošević 13.9.2019. godine, kaže na Fejsbuku: „Gospodin u crnoj majici je Aleksandar Jovanović Ćuta. Jedan od osnivača pokreta „Odbranimo reke Stare Planine“. I jedan od osnivača SRPSKE NAPREDNE STRANKE. Interesesantno je da se Ćuta oglasio nako što je jedan od članova postavio fotografije iz vremena kad je bio član i aktivista SNS. Ćuta je to potvrdio, ali naveo da se od stranke distancirao“. Da je Ćuta bio član SNS tvrdi i narodni poslanik Jeremićeve Narodne stranke, Siniša Kovačević. Sada je jasno zbog čega Ćuta toliko mrzi SNS. Narcizam malih razlika. Pokušava da prikrije, da je iz interesa bio član SNS.S.

Foto: printscreen

Foto: printscreen

Ćuta je voleo Vučića!

Da je Ćuta nekada voleo predsednika Vučića svedoči prijateljski razgovor predsednika Vučića i Aleksandra Jovanovića Ćute u Pirotu, 29.7.2017. Predsednik Vučić je 29.7. 2017. bio u poseti Pirotu, i u OŠ „Mladost“ čija je rekonstrukcija bila u toku. Tamo je razgovarao sa građanima. Tu se našao i Aleksandar Jovanović Ćuta, iz Beograda (Žarkovo), koji je lobirao za gradnju svoje i partnerove mini-hidroelektrane (MHE) u selu Temska

Foto: printscreen

Iz snimka vidite da Ćuta voli predsednika Vučića i da se prema njemu odnosi sa poštovanjem.

Evo kako je tekao prijateljski dijalog budućeg eko nasilnika i lidera Ćute sa predsednikom Vučićem:

Ćuta (pruža ruku predsedniku i rukuju se srdačno i prijateljski): „Predsedniče, najlepša je naša zemlja na svetu. Mogu li nešto da vam kažem? Ja sam ovde da vam se obratim, u ime meštana sela Temska…“. (podsećam Ćuta je iz Beograda!!!)

Ćuta upoznaje predsednika sa detaljima svog projekta.

Ćuta: „Ako nestane ovo selo, nestajemo svi mi zajedno. Ostali smo na biološkom minimumu“.

Ćuta objašnjava kako postoje dva jezera, i Toplodolska reka, i kako je njegov projekat MHE i istraživačkog centra, životna šansa tog kraja.

Ćuta: „Evo ako mogu samo jedan minut, minut jedan. Jedan posto ušteda na nivou prenosa Elektroprivrede, jednako 30 Toplodolskih reka“.

Ovde Ćuta govori o tome koliku uštedu i blagodati će da donese njegov projekat MHE.

Ćuta: „Mi tamo dovodimo turiste, Udruženje i Kamp Temska već 10 godina, mi radimo da se selo vrati u život. Selo je imalo 2000 stanovnika pre 20 godina, sada ima 600. Drugo selo po veličini. Mi znamo kako to da uradimo. Imamo projekat da napravimo MHE i mali ekološko istraživački centar. Da nastavimo tradiciju Cvijića i Josifa Pančića koji su udarili temelje od geomorfologije i biologije. Ako to uradimo cela Temska može da hrani te turiste. Ja vam obećavam da ćemo mi promeniti socijalnu sliku za samo godinu dana ako to uradimo. Evo molim vas, molim vas, ovde vam stoji, ovde vam stoji na tri strane…“

Ćuta pokazuje predsedniku papire za svoju MHE i istraživački eko centar. Kad kaže „mi“, Ćuta misli na sebe i svog bivšeg poslovnog partnera sa kojim je želeo da gradi mini hidroelektranu – i mali eko istraživački centar.

Predsednik Vučić: „Razgovaraću s Antićem sutra i dobićete odgovor svakako. Odgovor vam garantujem da ćete dobiti i pri tom će vam se javiti direktno ministar Antić“.

Potom se Ćuta još jednom prijateljski rukuje sa predsednikom Vučićem i kaže: „Hvala vam puno gospodine predsedniče. Živeli!“.

Foto: printscreen

Ćutina mini-hidroelektrana!

Kako projekti Ćute i njegovog poslovnog partnera, nisu ispunjavali zakonske uslove, nisu mogli da grade MHE i istraživački eko centar. Zbog toga je Ćuta patološki zamrzeo predsednika Vučića, koga je zavoleo tog 29.7.2017., kada se ponadao da je uspešno izlobirao svoje projekte. Jasno je da je Ćuta iz SNS izašao i postao „ekološki svestan“ tek kada su se izjalovili svi njegovi privatni interesi vezani za gradnju mini-hidrocentrale. Da je Ćuta Jovanović hteo da gradi mini-hidrocentralu, tvrdi Dragan Josić, ugledni građevinski inženjer. Dragan Josić to kaže u izjavama za portale „Južne vesti“, „Pirotske vesti“ i „Plus Online“ 30. 8. 2018. On je optužio vođu Inicijative "Odbranimo reke Stare planine" da iza njegove borbe za očuvanje reka stoji njegov lični interes, jer je Jovanović još 2016. lobirao za izgradnju mini-hidrocentrale. Aleksandar Jovanović Ćuta to nije porekao ali se vadio da je pomagao prijatelju da preda papire za izgradnju!?! Građevinski inženjer iz Beograda Dragan Josić između ostalog je rekao da je interes Ćutinog udruženja zamaskiran drugim interesom. Vođa njihove organizacije Aleksadar Jovanović Ćuta je ishodovao svojevremeno dokumentaciju za hidroelektranu derivacionog tipa u Parku prirode Stara planina, koji je van Prostornog plana Grada Pirota, za koju je dobio lokacijske, vodne uslove. Ćuta Jovanović je sve to dobio na ime Dragiše Lilića iz sela Temska - rekao je Josić. Dodao je da je Jovanović to učinio na tuđe ime, ali da ima mejlove koje je Jovanović slao ministarstvima, gde je tražio energetsku dozvolu. Interesantno je da Ćutina mini hidrocentrala nije u Prostornom planu, jer je locirana nizvodno od planiranog tunela Toplodorske reke, pa kada je krenula ponovo priča da se gradi taj tunel, ko je prvi ustao da se bori protiv tog tunela – Ćuta! On je taj kome je ugrožena hidrocentrala, jer će ostati bez vode, koja će otići u Zavojsko jezero - optužuje Josić, Jovanovića! Sam Ćuta Jovanović je rekao: „Tačno je da sam pomagao prijatelju da preda i dobije papire za izgradnju male hidrocentrale od 50 kilovata. Ja jesam tom čoveku pomagao da dobije dozvolu“. Ono što Ćuta krije je da je on stajao iza projekta MHE. 06.09.2018. u intervjuu za pirotski portal „ Plus Online“, inženjer Dragan Josić kaže: „Gospodin Aleksandar Jovanović Ćuta, čije će poruke jednog dana mnogi shvatiti kakvog su karaktera bile i iz kojih razloga, jednom niškom Portalu je rekao da me je zvao na tv duel, a da sam ja odbio. Neverovatno dokle idu njegove laži... Poručujem mu u bilo koje doba dana ili noći, na televiziji po njegovom izboru ma gde god i kako god želi jedva čekam da raskrinkam uživo sve njegove laži!“. Pametnom dosta.

Ćutine šokantne laži!

Koliko Aleksandar Jovanović Ćuta laže, svedoči i njegov današnji intervju listu „NOVA“. Navešću samo najdrastičnijju laž. Na početku intervjua Ćuta kaže i laže: „Neka Vučić objasni šta znači povratak Srpske liste u kosovski parlament, dok je onih nekoliko hiljada ljudi koje je dalo otkaze po nalogu iz Beograda ostalo bez ičega“!!! Da se Ćuta ozbiljno bavi politikom, poslom poslanika, i da mu je stalo do istine, još juče je mogao da sazna da su svi Srbi, koji su se povukli iz prištinskih institucija, potpuno zbrinuti. Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić uvek ispunjava svoja obećanja! Još 9. 11.2022. rekao je da će se država Srbija pobrinuti za svih 3.500 ljudi, koji su se povukli iz kosovskih institucija. Građani koji su napustili službu u kosovskim institucijama, juče i danas su u zgradi opštine Kosovska Mitrovica potpisivali ugovore sa Republikom Srbijom koji garantuju da će im Srbija obezbediti primanja koja su dobijali u prištinskom sistemu. Oni su rekli da su im ovi ugovori vetar u leđa da ostanu na Kosovu sa svojim porodicama. Srbija i Srpska lista, imaju plan, znaju šta rade, odlično su organizovani, i štite Srbe sa KiM, onako dobro, kako to nije radio niko u istoriji Srbije!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Clipsy

pre 1 godinu

Ćuta nije svestan šta priča, niko ga ne sluša.

Zdravko

pre 1 godinu

Koliko para vi iz Informera dobijate da hvalite ovu mafijašku vlast? Vi ste sramota za novinarstvo.

Branislav

pre 1 godinu

Koliki je to bezobrazluk! Očiglednu borbu za svoj džep Ćuta pokušava da predstavi građanima Srbije kao borbu za zaštitu životne sredine! Što bi se reklo, ne kopčamo se mi na leđa!

Miki

pre 1 godinu

Nije lako odbraniti Srbiju od raznih lešinara, kakav je Ćuta! Tako i đilasovci najstrašnije napadaju Bg na vodi, koji sami nisu uspeli da naprave dok su bili na vlasti! Žale što nisu uspeli da se ugrade, kako su planirali!

mapetovski pacov Gonzo

pre 1 godinu

Mapetovski pacov Gonzo, ovaj, Bakarec, nekada je mrzeo Vučića, a danas prvi brani voďin lik i delo ?

Ana

pre 1 godinu

Mrzi Vucica zato sto mu nije dozvolio da radi šta hoće i pljačka Srbiju.

Nikola

pre 1 godinu

Vucic je uspesan covek i vrhunski lider, Cuti je uzor ali posto je nesposban da iznese i da uradi stoti deo sa Vucic radi onda u besu laje.

Nikola

pre 1 godinu

Cutin jedini interes su pare, hteo je da obmane svakog i sve. Prvi je hteo da prvi hidroelektrane a onda se protivio izgradnji istih.

Ana

pre 1 godinu

Ćuta prolupao, ne zna ni on više šta misli i šta hoće. On gleda samo lični interes i ništa drugo ga ne interesuje. Lažni ekolog u akciji...

gaga

pre 1 godinu

Ćuta je pokazao u kom pravcu ide njegova politika,

nena

pre 1 godinu

Cuta je na celu prevaranata i manipulatora koji bi da izazivaju nerede u sopstvenoj drzavi

vanja

pre 1 godinu

Lazni ekolozi nikada nece ostvariti podrsku pristojne Srbije

mija

pre 1 godinu

lažni ekolog, večiti student je pokušao da pridobije narod ali se nije baš proslavio sa glasovima.

ceca

pre 1 godinu

Ćuta je svoju slavu i glasove stekao obmanjujući narod da je ekološki aktivista i da se bori za njihove živote organizujući blokade i otežavajući život građanima Srbije.

bea

pre 1 godinu

Sva sreca pa takvi kao Cuta nemaju moc odlucivanja

sanja

pre 1 godinu

Cuta gleda samo kako da obezbedi sebe i svoj dzep,Briga njega za ekologiju!

Jovana

pre 1 godinu

Danas Ćuta patološki mrzi predsednika Vučića i SNS, ali to nije oduvek bilo tako, bilo je drugacije kada je imao licni interes

Bojana

pre 1 godinu

Lazni ekolog Cuta je prevarant koji samo gleda svoj interes

vlada

pre 1 godinu

Cuta samo gleda svoj interes, njega ne zanima drzava i srpski narod

Rasa

pre 1 godinu

Cuta sve i radi iz licnog interesa. Briga njega za Rio Tinto i za Srbiju.

Hana

pre 1 godinu

Juče i danas su tajkunski mediji, kao deo antisrpske, antivučićevske kampanje objavili desetine priloga sa Ćutinim izjavama.

Beli

pre 1 godinu

Koliko Aleksandar Jovanović Ćuta laže, svedoči i njegov današnji intervju listu „NOVA“.

Pera

pre 1 godinu

Protiv Srbine se vodi odavno Hibridni rat,a cuta je deo toga.

Hana

pre 1 godinu

Koliko god razne Ćute klevetali Srbiju, Srbija i Srpska lista, imaju plan, znaju šta rade, odlično su organizovani, i štite Srbe sa KiM, onako dobro, kako to nije radio niko u istoriji Srbije!

Jovan

pre 1 godinu

Ćutine izjave su deo specijalnog hibridnog rata protiv Srbije, koji za cilj ima da Srbija prizna lažnu državu Kosovo.

Joska

pre 1 godinu

Cutina radna knjizica prazna.Tek je 2022 god.pistao poslanik i prvo radno iskustvo,strasno.

Kole

pre 1 godinu

Voleo je Vucica dok je imao koristi,a kad nema mrzi ga .Cuta je dno dna bez casti.

Ana

pre 1 godinu

Tkz. ekolog je mnogo rekao o sebi sa cigaretom u Skupstini to se nikada i nigde nije desilo.

Mirka

pre 1 godinu

Kod Ćute je sve lični interes. Pošto nije mogao da iskoristi Vučića za gradnju hidroelektrane, počeo je da ga mrzi.

Mirjana

pre 1 godinu

Čim se Ćuta drži Viole fon Kramon jasno je da je lažni ekolog, neko ko radi protiv interesa Srbije.

Sara

pre 1 godinu

Presmešno je i jadno to što se Ćuta predstavljao da je stanovnik mnogih sela, a on rođeni Beograđanin.

Mirka

pre 1 godinu

Ponašanje lažnog ekologa Ćute je užasno, on svojim idejama ozbiljno šteti Srbije i samo nas kompromituje. Užasno je što je on narodni poslanik.

Mirka

pre 1 godinu

Samo neka Ćuta nastavi druženje sa Violom fon Kramon, ali daleko od nas. Njegove pričice o ekologiji zvuče kao dečje bajke.

Emina

pre 1 godinu

Zanimiljivo da je Ćuta kada mu se nisu ispunili njegovi hirovi, okrenuo protiv SNS.

Dejan

pre 1 godinu

Cuta je lazni ekolog, neko bez politike, plana i programa

Tanja

pre 1 godinu

Šta li ima na ova da kaze lazni i u pokusaju Ekolog Ćuta.

Zoka

pre 1 godinu

Vidi ti Ćute kako mudro ćuti i napada Vučića zarad ličnog interesa i neispunjenih alavih ambicija.

Dejan

pre 1 godinu

Sokantni su dokazi da je lazni ekolog Cuta bio i clan SNS, da je voleo SNS

Rade R

pre 1 godinu

Ima jedna reč kod nas Srba, koja opisuje takve pojave u društvu! I ta reč jako dobro opisuje i pojavu i ličnost, ako se za Ćutu uopšte može reći da je ličnost, "ĐILKOŠ"! E to je najbolji opis i objašnjenje za tog lažnog ekologa!

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!
Fudbal

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!

Fudbaleri Evertona pobedili su u derbiju nadoknađenog 29. kola velikog rivala Liverpul sa 2:0, dok je Mančester junajted tek pred kraj susreta sa Šefild junajtedom uspeo da "prelomi" 4:2. Jako važne pobede ostvarili su igrači Bornmuta nad Vulvsima 1:0 i Kristal palasa protiv Njukasla 2:0.

24.04.2024

23:05

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija