• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/tanjug

30.11.2022

19:42

DANAS SU SVI JOŠ JEDNOM MOGLI DA VIDE PRAVO LICE KURTIJA! Petković jasan: Za njega dijalog Beograda i Prištine ne postoji! Zašto? Zato što imate...

printscreen

Politika

DANAS SU SVI JOŠ JEDNOM MOGLI DA VIDE PRAVO LICE KURTIJA! Petković jasan: Za njega dijalog Beograda i Prištine ne postoji! Zašto? Zato što imate...

Podeli vest

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković izjavio je da su danas svi mogli još jednom da vide pravo lice premijera privremenih prištinskih instItucija Aljbina Kurtija kad je reč o normalizaciji između Beograda i Prištine, ocenivši da za Kurtija tako nešto ne postoji

- Rekao je da ga ne interesuje Zajednica srpskih opština, niti da će je ikad formirati. To pokazuje odnos Prištine prema dijalogu. Ovo samo pokazuje koliko su u pravu bili Srbi koji su napustili prištinske institucije. Kurti kaže da dijalog nije prioritet i on je u pravu, on praktično ništa ne čini po tom pitanju - rekao je Petković za TV Pink.

Petković je rekao da je u svemu važno razumeti srpsku poziciju, jer je manevarski prostor Beograda da se izbori za bilo šta mali.

- Zašto? Zato što imate Prištinu koja sve odbija. EU kaže da je potrebno formirati ZSO, ali Kurti ne snosi nikakve sankcije. On kaže danas da je srećan jer Srpska lista neće uslovljavati takozvano Kosovo. Veću pohvalu Srpskoj listi nije mogao da da kad je rekao ovo - kazao je Petković.

Kurti je, inače, rekao da ne poriče da su dosad potpisana 33 sporazuma između Beograda i Prištine, a Petković napominje da to nije tačno, te da je do sada 51 sporazum potpisan.

- Znamo svaki sporazum, svako slovo znamo napamet, znamo šta je obaveza Prištine, a EU je garant sprovođenja sporazuma. Najnormalnije je da ono što smo potpisali bude sprovedeno. Važno je da međunarodna zajednica izvrši pritisak na Kurtija, jer on ne želi da implementira sporazume, kojima bi se Srbi normalizovali i ne bi bili napadani - ocenio je Petković.

On je istakao da je važno da Srbija bude mudra, odgovorna, iako druga strana odbija bilo kakve dogovore.

- Dogovori pokazuju da smo na pravom putu, jer ih Kurti odbija. To je pokazatelj njegovih laži, priča o tome kako Beograd želi da izazove sukobe i tako dalje... Pokazali smo da je pristup Kurtija čista laž, jer je on taj koji stvara probleme - dodao je Petković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Kaja

pre 1 godinu

Kurtijev jedini plan je proterivanje Srba sa KiM i izazivanje sukoba, dijalog ga ne interesuje.

sonja

pre 1 godinu

Divim se hrabrosti i izdržljivosti naših sunarodnika na KiM, važno je da znaju da imaju podršku svoje zemlje i da je Srbija danas dovoljno jaka da može da ih zaštiti.Srpska lista štitila je prava i borila se za interese Srba na Kosovu i Metohiji.

Bojan

pre 1 godinu

Kurtija ne interesuje dijalog, ali on je marioneta i radiće sve kako mu kažu mentori sa zapada.

mirjana

pre 1 godinu

Situacija je daleko od idealne, ali je važno da su Srbi na KIM pokazali jedinstvo i odlučnost da brane pravo na postojanje, opstanak i ostanak na svojim vekovnim ognjištima.Srpski narod na Kosovu jedinstven je i složaan u odbrani i zaštiti svojih prava i interesa.

sonja

pre 1 godinu

Srpski narod na Kosovu i Metohiji oseća veliku povezanost sa svojim narodom u Srbiji i znaju da je on uvek uz njih, kao i celo rukovodstvo zemlje.

lana

pre 1 godinu

Srbija neče dozvoliti da Srbi sa Kosova budu proterani sa svojih ognjišta.To je nerazdvojiva celina i hvala srbima na Kosovu i Metohiji koji se životima bore da očuvaju srpstvo, tradiciju, istoriju, ali i budućnost Srba na Kosovu i Metohiji.

Igor

pre 1 godinu

Aljbinu Kurti, jedan veliki licemer čiji je životni cilj progon našeg naroda. Neće moći

sonja

pre 1 godinu

Nasa drzava ce uvek biti uz svoj narod ma gde god se on nalazio.Slogom i jedinstvom srpski narod koji živi na Kosovu odbraniće svoja prava koja im po zakonu pripadaju

Dejan

pre 1 godinu

Pristina ne postuje ni jedan potpisan sporazum i njihov cilj jeste pogrom i progon srpskog naroda sa KiM. Sto Srbija nikada nece dozvoliti

Marija

pre 1 godinu

Aljbin Kurti je pokazao da zeli da narusava mir naroda.

Bojan

pre 1 godinu

Aljbin Kurti je pokazao da zeli da narusi mir naroda.

Marija

pre 1 godinu

Vučić je i nastupom u Briselu pokazao da se zalaže za mir

Ratko

pre 1 godinu

Nikada nece formirati ZSO! Da su zeleli normalizaciju odnosa to bi ucinili do sada! Pristina ne zeli da se dodje do kompromisnog resenja

Vlada

pre 1 godinu

Dokle god je srpski narod na KiM jedinstven, šiptarski planovi se neće ostvariti

Bojana

pre 1 godinu

Kurti tumaci Briselski sporazum kako mu odgovara, a zapad na to cuti! Sramota!

Marija

pre 1 godinu

Premijer privremenih prištinskih institucija Kurti odbijanjem svakog predloga je pokazao da zapravo želi rat i proterivanje Srba sa Kosova i Metohije.

Marija

pre 1 godinu

Za kompromis su neophodne obe strane. EU mora da objasni Kurtiju da se njegovo ponašanje neće tolerisati.

Jakov

pre 1 godinu

Dosta su Srbi na KiM trpeli teror, i dobro je sto su napustili pristinske institucije! Doneli su ispravnu odluku!

Sasa

pre 1 godinu

Izjavom da ga ne interesuje Zajednica srpskih opština, Kurti je danas ponovo udario šamar EU, pod čijim je posredstvom potpisan sporazum o ZSO. Da li je došlo krajnje vreme da EU reaguje

Analjim

pre 1 godinu

Kurti ne postuje Rezoluciju, Briselski sporazum, dijalog,stanovnistvo, istoriju. Hoce rat. Ne rszgovor i mir.

Dejana

pre 1 godinu

Koliko se Vučić trudi da održi mir, toliko ga Kurti narušava.

Sofika

pre 1 godinu

Kurti ovih dana svima dokazuje da je on taj koji je prepreka normalizaciji situacije na KIM: On je taj koji ne poštuje dogovore i već potpisane sporazume.

Masa

pre 1 godinu

Srbi su reagovali razumno i sacuvali mir, nisu dozvolili da ih Kurti isprovocira! Pokazali su slogu i jedinstvenost!

Rada

pre 1 godinu

Kurti izaziva zlo! Dogovor ne želi da poštuje. Zamislimo situaciju da Srbija ne poštuje dogovore i uđe vojskom na Kosovo! Šta bi se dogodilo?

Ivan

pre 1 godinu

Priština još nijednu svoju obavezu iz potpisanih sporazuma nije ispunila, što je velika sramota, kako njihova tako i Evropske unije.

Nenad

pre 1 godinu

Koliko je Kurti dobro prošao u poslednjim dogovorima najbolje pokazuje činjenica da ga sada na KiM, gde god se pojavi, Šiptari gađaju svim predmetima koji im se nađu pri ruci

sanja

pre 1 godinu

Mogu samo da prete. Mi verujemo našem predsedniku. Sačuvaće on Kosovo i naše ljude. Dosta je Srbija patila. Ide nam bolje i tek će ići.

Jasmin

pre 1 godinu

Ustav Kosmeta je Ustav Srbije i to je jedina činjenica sada ma koliko to Kurti negirao.

Žare

pre 1 godinu

Sve dok Kurti vedri i oblači Prištinom uz podršku Zapada nema ništa od dogovora sa Srbijom.

nina

pre 1 godinu

Dok je predsednik Vučić na čelu države Srpski narod je u sigurnim rukama.

Ivanka

pre 1 godinu

Jednostrano proglašenje nezavisnosti i krojenje kojekakvih zakona svakako da nema nikakvu težinu, nigde, Kurti se mora pomiriti sa tim.

mima

pre 1 godinu

Kurti nastavlja sa pretnjama upucenih ka Srbima .Treba ga spustiti na zemlju.

robijaće Vučićev kartel i Roša

pre 1 godinu

Vučićev kartel bi izdaju Kosova da kompenzuje sa ZSO, pa da proglase „istorijsku pobedu".

Ivanka

pre 1 godinu

Ugnjetavanje i šikaniranje srpskom življa mora prestati, a Kurti prihvatiti sporazume.

Aca

pre 1 godinu

ZSO je medjunarodna potpisana obaveza. Srbija je svoje obaveze ispunila. Pitanje je zasto Pristina izbegava svoje obaveze?

sanja

pre 1 godinu

Kurti zaboravlja da sila nista dobro ne donosi niti ćemo dozvoliti pogotovo naš predsednik da radite šta hoćete sa našim narodom sa KiM

Ivanka

pre 1 godinu

Srbija je za svaki kompromis i rešenje prihvatljivo za obe strane i Kurti na to mora pristati.

Jasmin

pre 1 godinu

Priština je jedina koja ne poštuje međunarodno pravo i krši sve sporazume.

gaga

pre 1 godinu

Do kompromisa možemo doći jedino voljom obe strane, a reklo bi se da Kurti nema volju za dogovor i kompromisno rešenje.

Biljana

pre 1 godinu

Srbi na KiM neće da trpe teror i zahtevaju da se Briselski sporazum poštuje i formira ZSO. Ne priznajemo nezavisnost KiM i nastojaćemo da sačuvamo mir i stabilnost.

Tijana

pre 1 godinu

Ma Kurtija ne zanimaju pregovori, on radi sta mu se hoce. Bahati se i unosi nemire, nista potpisano nije ispostovao zato sto mi to dozvoljava EU. A Srbija mora sve da postuje i takvo ponasanje tolerise i pritom ostanes miran i suzdrzan.

Vanja

pre 1 godinu

Srbija ima svoj put koji je ispravan, Priština je na pogrešnom putu. Zapadni savetodavci nikom dobro nisu doneli.

Marina

pre 1 godinu

Kurti je odavno vec pokazao svoje pravo lice, zna da je kriv i da se lose poneo prema srpskom stanovnistvu na KiM.

Bogdan

pre 1 godinu

Kurti je ispušena muštikla koja sve manje ima podršku kod Zapada.

Jasna

pre 1 godinu

Briselski sporazum jasno definise ZSO sto Albanci negiraju, precutkuju i nastavljaju kontinuirano da vrse represiju i nasilje nad srpskim narodom na KIM.

Marina

pre 1 godinu

Kurtija ne zanima dijalog jer je njegov jedini cilj da protera sve Srbe sa KiM.

Zika

pre 1 godinu

Kao i uvek Kurti i njegovi ljudi pokušavaju da unesu nemire, ali to im neće poći za rukom, jer lik očigledno ne zna da se namerio na jačeg od sebe, a to je Aleksandar Vučić!

Mila

pre 1 godinu

Kurti ne želi da poštuje sporazum i dogovore, jer njegov cilj su nemiri. Svi njegovi potezi aludiraju na sukobe i nemire.

Marija

pre 1 godinu

Mi smo strana koja postuje medjunarodno javno pravo i cuvamo svoju teritoriju

Ivana

pre 1 godinu

Već i vrapci na grani znaju ko je faktor destabilizacije, ko opstruiše dijalog, ko provocira i ko želi da izazove sukobe. Srpska strana vodi doslednu politiku mira, Kurti i šiptarska strana žele sukobe i da nasilno otimu deo naše teritorije.

Marija

pre 1 godinu

Kurtijev cilj jeste proterivanje Srba sa nase juzne pokrajine

Uros

pre 1 godinu

Kurti se ponasa nasilnicki i iracionalno ne zeleci nijedan vid dogovora

Mila

pre 1 godinu

Jedini interes Kurtija jeste da protera Srbe sa KIM, i da stvori sukobe i nemire. Srbija je uz svoje ljude na KIM, i uvek donosi najbolje odluke da zaštiti svoj narod.

Dejana

pre 1 godinu

I pored terora Kurtija, Srbija pokazuje da je svim snagama usmerena na zastitu srpskih vekovnih ognjista

Vanja

pre 1 godinu

Srbija sve vreme vodi doslednu politiku i zalaže se za mir, dijalog, za poštovanje zakona i sporazuma. Druga strana predvođena Kurtijem od samog početka pokazuje da njih dijalog ne zanima i da imaju samo jedan cilj, a spremni su da ga ostvare po svaku cenu. Čini mi se da su se zaigrali i da im se sveo ovo polako obija o glavu.

Drina

pre 1 godinu

Akop je međunarodnoj zajednici stalo do mira na ovim prostorima, onda neka opomene Kurtija da se ne igra vatrom.

Dejana

pre 1 godinu

Ocuvacemo nas teritorijalni integritet i suverenitet

Olja

pre 1 godinu

Srbija se zalaže za dijalog, ali dijalnog ne može biti jednostran. Do sada su uvek krivili nas, a sada teško da u tome mogu da uspeu jer je svima jasno ko ne poštuje sporazume, ko provocira, ko potencira i pokušava da izazove sukobe-Kurti i njegova svita.

Glasinac

pre 1 godinu

Bojan: Kurtija samo interesuje da Srbija prizna nezavisnos Kosova, ali mu se ta želja neće ispuniti.

Pera

pre 1 godinu

Plaćenik,psihopata,i osuđeni terorista,oprezno sa njim,već je počeo dobrano da pravi greške

Aleks

pre 1 godinu

Svima je jasno da Kurti ne zeli dijalog i da je njegov jedini cilj da protera Srbe sa svojih vekovnih ognjista.

Veljko M

pre 1 godinu

Kurti treba da zna da će Kosovo postati nezavisna država samo ako to prizna Srbija, a to znači nikada.

Dana

pre 1 godinu

Ako dijalog u ovoj situaciji nije prioritet, baš me zanima šta to jeste prioritet. Možda bezobrazluk krajnjih granica.

Nenad

pre 1 godinu

Naša vlast se bori diplomatskim putem, zalaže za dijalog, za očuvanje mira, stabilnosti, poštovanje sporazuma. Sve je to teško izvodljivo kada Kurti i šiptarske vlasti sve ovo vreme sabotiraju svaki dijalog, svaki dogovor, svaki potpisani sporazum. Danas im više ne može proći ona prilč da su Srbi krivi za sve. Jasno je kako dan da smo mi ti koji su oštećeni, koji su napadnuti, a da su oni klasične teroriste.

Romanija

pre 1 godinu

Pre ću se ja popeti na Mesec nego što će Kosovo postati nezavisna država.

Joca

pre 1 godinu

Kurti ima podršku zapada, inače bi se drugačije ponašao.

Deki

pre 1 godinu

Kurtija narod nikada nije ni zanimao, ne samo Srbi nego i Albanci. Ponaša se kao da je jedini na svetu.

Ema

pre 1 godinu

Kurti svaki dan svojim postupcima pokazuje svoje pravo lice, svojim postupcima narušava mir srpskog naroda na KIM.

Branko N

pre 1 godinu

Srbija neće nikada svoj narod koji živi na KiM ostaviti na cedilu.

Dzoni

pre 1 godinu

Kurti od starta sabotira dijalog, zeli rat pa da moze jos da plače kod njegovih stranih mentora

Jovana

pre 1 godinu

Zapad se zaigrao sa Kurtijem i polako padaju njihove maske. Presešće im sve ovo, a teško će moći da pojedu ovo što su zakuvali... Srpska lista im je smetnja jer se bori za interese srpskog naroda na KiM, za njihova prava, a Srbija više ne može biti dežurni krivac jer svima je jasno ko je problem i ko sve sabotira, a to nije srpska strana.

Biljana

pre 1 godinu

Kurtija je i njegov narod prozreo i ne podržava, zato što im je postalo jasno da njemu interesi naroda nisu ni u malom mozgu.

Martic

pre 1 godinu

Kako je prošao za tablice tako će i za sve ostalo, razbiće ga Vučić opet

Jovan

pre 1 godinu

Lazovcina je navikla da se tako ponaša jer ga podržavaju sa zapada

Nenad

pre 1 godinu

Odavno mi to znamo, al neka sada vidi ceo svet kakav je ludak Kurti.

Ivan

pre 1 godinu

Kurtiju dijalog nije prioritet, on po tom pitanju ne samo da ništa ne radi nego tako i priča. Njemu je prioritet da očisti tudju zemlju starosedeocima.

Marko

pre 1 godinu

Kurti ne želi pregovore, jedino što on želi je proterivanje Srba.

Dušan

pre 1 godinu

Nije ni čudo što su Srbi napustili sve institucije, dobro su i do sada mogli da izdrže.

Ena

pre 1 godinu

Nista novo Kurti nije pokazao, sem jadnog ponasanja

Ana

pre 1 godinu

Odavno je Kurti pokazao svoje pravo lice, a danas to i potvrdio.

Luka

pre 1 godinu

Kurti je bio primoran na odlaganje kazni za tablice zati i nije isaom u Brisel, sada nastavlja isto.

Ana

pre 1 godinu

Svaka cast narodu na KiM kako sve ovo trpi i ima strpljenja za sve, a takodje i Petkovic, Vucic i svi ostali.

Ana

pre 1 godinu

Kurti je ekstremista koji nije spreman na dogovor.

Veselin

pre 1 godinu

Očigledno je da Kurtija ne zanima dijalog, ni mir, niti rešavanje bilo kakvih problema. On je taj koji traži sukobe, a ne Beograd. Podrška za naše ljude, mislim da im je jako potrebna i da to treba da im bude stalno na umu!

Klipsy

pre 1 godinu

Kurti ne bira sredstva kako bi urušio mir i stabilnost.

Jelena

pre 1 godinu

Kurti svojim postupcima pokazuje da je zlo neviđeno ,a i veoma neinteligentan čovek.

Olja

pre 1 godinu

Dok je Kurti na čelu Prištine biće teško, nego ni njegov mandat ima kraj.

Memo

pre 1 godinu

Plan Albanaca i Kurtija je proterivanje Srba sa KIM,njega ništa drugo ne zanima.

Olja

pre 1 godinu

Srbija stoji čvrsto i ma koliko Kurti bio bahat to nećemo dozvoliti.

Danka

pre 1 godinu

Idemo dalje, do ZSO, predaja nije opcija, Kurti može samo da se češe...

Olga

pre 1 godinu

Kurti nikada nije bio za dijalog. Mi smo učinili sve što je do nas, ali za dogovor su potrebne dve strane.

Nemanja

pre 1 godinu

I treba da vidi ceo svet sa kakvom budalom mi imamo posla i trebamo da izađemo na kraj.

Marko

pre 1 godinu

Koliko me pamet služi mislim da je Koštunica dok je bio predsednik Jugoslavije pomilovao Kurtija i ako je bio osudjen za terorizam,

Pavle

pre 1 godinu

Svi znamo da Kurti ne zeli dogovor ali najgore je sto za to ima precutnu podrsku zapada.

Ivan

pre 1 godinu

Ne vredi pricati sa covekom koji ne postuje nikakav dogovor.Kurti se ponasa krajnje neozbiljno.

Petar

pre 1 godinu

Kurti se ponasa bahato kad iza sebe ima jake zapadne saveznike koji preko njega ostvaruju sopstvene interese, a sto je najgore i domace izdajnike koji na sve nacine cine da pozicija Srbije bude jos teza.

Maja

pre 1 godinu

Kurti je čovek s kojim nije moguć nikakav dogovor

Ratko

pre 1 godinu

Predsednik Vučić je sve tačno rekao za ponašanje Kurtija !

Jelena

pre 1 godinu

Petković je sve rekao kako i jeste, teško je saradjivati sa nekim ko ne želi da ispoštuje nikakav dogovor.

Tara

pre 1 godinu

Ništa se drugo od takve osobe nije moglo ni očekivati

Saša

pre 1 godinu

Kurtija nikada nije interesovala saradnja i rešavanje problema, već se uporno bavi provokacijama.

Robika

pre 1 godinu

Kurti ne zna ništa drugo osim da provocira.Nesme se dozvoliti da Priština ugrozi mir na KiM.

Maja

pre 1 godinu

Sa Kurtijem je nemoguće voditi bilo kakav dijalog a još manje uspostaviti saradnju. Ništa do sada nije ispoštovao što se od njega očekivalo.

Sale

pre 1 godinu

Dok se predsednik Vučić uporno bori za mir,druga strana tera kontru!

Dex

pre 1 godinu

Sasvim je jasno da Kurtija ne zanima ni stav međunarodne zajednice, ni Briselski sporazum, on radi po svom i to sigurno nije dobro.

Mića

pre 1 godinu

Dok Srbija na sve načine pokušava da održi mir i dodje do rešenja, Kurti čini sve suprotno.

Lala

pre 1 godinu

Kurtijev jedini plan je proterivanje Srba sa KiM,ali mu to neće uspeti jer Srbija to nikad neće dozvoliti.

Mića

pre 1 godinu

Sve je jasno, samo je pitanje zašto EU zatvara oči pred takvim Kurtijevim ponašanjem?

Radovan

pre 1 godinu

Kurti ne zna ništa drugo osim da provocira, a naš predsednik za svaku njegovu provokaciju ima odgovor.

Komsija

pre 1 godinu

Šta god da radi monstrum Kurti naša država će uvek stajati uz svoj narod na KiM, bez obzira što je očigledno da Kurti neće da se drži bilo čega iz Briselskog sporazuma.

Vlada

pre 1 godinu

Ne može Kurti protiv politike mira i stabilnosti ni protiv sporazuma, to će uskoro i njegovi mentori iz Brisela da mu objasne.

Brankica

pre 1 godinu

Jasno je da Kurti ima ulogu da provocira Srbe, sve dok ne naprave pogrešan korak i daju povod da budu optuženi za ,,narušavanje stabilnosti i mira u regionu"!

KURTI JE "GOSPODIN NE", A DIJALOG BEOGRADA I PRIŠTINE SE RASPADA JER... SVETU TREBA DONALD TRAMP! Ričard Grenel do detalja o pregovorima sa albanskom i srpskom stranom!
Politika

KURTI JE "GOSPODIN NE", A DIJALOG BEOGRADA I PRIŠTINE SE RASPADA JER... SVETU TREBA DONALD TRAMP! Ričard Grenel do detalja o pregovorima sa albanskom i srpskom stranom!

Vidimo da se pregovori Beograda i Prištine raspadaju, jer se Stejt department dogovara sa Evropljanima, a kada njima prepustite da vode - dobijete mnogo priče, a malo akcije, rekao je za RTS nekadašnji specijalni izaslanik za dijalog u Trampovoj administraciji Ričard Grenel. Ističe da je neophodno da "američki lideri povedu" i da imaju poverenje obe strane. Za Aljbina Kurtija kaže da odbija sve ideje, te da nije od koristi.

30.11.2022

19:11

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija