• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

13.12.2022

20:26

ESKOBAR UPRAVLJA SVETOM UMESTO UJEDINJENIH NACIJA! Brnabić brutalno odgovorila na sramnu izjavu!

Tanjug

Politika

ESKOBAR UPRAVLJA SVETOM UMESTO UJEDINJENIH NACIJA! Brnabić brutalno odgovorila na sramnu izjavu!

Podeli vest

Premijerka Srbije Ana Brnabić odgovorila je izaslaniku Amerike za Zapadni Balkan Gabrijelu Eskobaru koji je ranije danas rekao da su Sjedinjene Američke Države kategorički protiv povratka srpskih snaga bezbednosti na Kosovo i Metohiju, a što je propisano Rezolucijom 12 44.

- Vidim da je moj prijatelj Gejb Eskobar još jedan nizu političara koji su nedvosmisleno protiv važećih rezolucija Saveta bezbednosti UN.
 

Preuzeo je na sebe ulogu Saveta bezbednosti i sebi dao jednoglasno pravo odlučivanja i zajedno sa MIP Nemačke, ministarkom tišine fon Kramon, takođe poznatom kao izvestiocem EP za Kosovo*, poništio je Rezoluciju 1244 SBUN.
 
Nema potrebe da UN organizuju sednice Saveta bezbednosti, kao mera uštede, ova trojka će od sada odlučivati o svim globalnim pitanjima.
 
Jedno pitanje ako mogu (uz dužno izvinjenje ovim velikim vođama) - Da li Rezolucija SB UN 1244 više ne važi (jer vam se ne sviđa, a samim tim i koga briga za to) i ako Briselski sporazum ne postoji (kako kaže Kurti, a vi, velike vođe, nikada niste demantovali njegove reči) i ako Vašingtonski sporazum nije ništa drugo nego prošlost (jednostavno više nije u modi), a Povelja UN ne važi za Srbiju (jer, opet vi, veliki vođe, mislite da ne treba) – onda u skladu sa kojim dogovorom/rezolucijom/principom treba da postupamo?
 
Ili samo treba da pratimo vaš horoskop da bismo pogodili vaše želje i pomogli da se sačuva mir u svetu?

Zahvaljujem vam na izdvojenom vremenu - mogu samo da zamislim koliko ste zauzeti ako upravljate svetom umesto UN - napisala je Brnabić

Foto: printscreen Twitter

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lazni Bot

pre 1 godinu

Kelčaće oni za tobom kao za Vučićem kad je pretio da neće da baljezga u Tirani

zora

pre 1 godinu

Cestitke PREMIJERKI na hrabrosti i odlucnosti za borbu protiv nepravde, terora i ponizavanje Srba u vlastitoj drzavi.

ratko

pre 1 godinu

TERAJ TE NACISTE IZ SRBIJE I DOKLE CETE DA PRICATE SA TIM NACISTIMA ,TERAJ TO

Bdhxh

pre 1 godinu

I sta si ti novo rekla,sto ne znamo već 30 godina.Samo si zaboravila jedno,a to je ne donose sami odluke već države stoje iza njih....a to su Amerika,Nemačka i EU....i šta ćemo sada

Pera

pre 1 godinu

Posle ubistva Kenedija Amedika je obična jevrejska kolonija potpuno u funkciji Izraely i jevreja SVI Američki oredsednici su masoni a masoni su tajna globalna jevrejska špijunske vojska dakle SVI Američki oredsednici su jevrejski batleri ! Jevrein Broz Tito još u Jajcu isekao je etnički prostor Srba na republike da bi u tad planiranim raspadu ostvario države izmišljenih nacija hrvata slovenaca makedonaca crnogoraca bošnjaka ! Jevrein Tito u Jajcu emitovao je jevrejsku rata i raspada buduće države grb sa 6 baklji vatra simboliše rat I razaranje a raspadom sfrj komandovao je opet po jevrejskoj šifri "tito posle tita"što u prevodu znači "jevrein posle jevreina" Titi2 Soris koi je još za Briz Titovog života preuzeo vlast najpre službe bezbednosti u sfrj kao od koih je Broz Tito napravio monstruozne organizacije svoju privatnu bandu nadmafijašku silu pomoću koje je kontrolisao sve državne funkcionere dakle sfrj potom i države-republike su TITOVA PRIVATNA DRŽAVA kreirane vanjskosti a tajne suštine koju takvim sistemom preuzima Tito2 Soros! U planiranom reziranom raspadu sfrj plan iz Jajca ostvaren je tako što je Tito 2 Soris komandovao istovremeno sa svim republikama Miloševićeve Tuđmanom Alijom Bakalijem Milom Kučanom...! Bombardovsnje 1999 naredio je Tito2 Soris koi je dao Klintinu novac za kampanju sa njim komandovao da bi ispunio plan iz Jajca zajedno sa ostalom jevrrima koi vladaju amerikom Kisindžer Ritšild Koh Kušner zakenverg Gejts Abramovič...!Amerika je 2000e odmah po ulasku na kim po naređenju Tita2 Sorisa Kisindzera..postavila svoje rakete gkavninu raketnog štita u tada planu napada na Rusiju što je razlog striktno zaštite šiptara dakle AMERIKA NEŠTITI SOPTARE ONA STITI SVOJE RAKETE I TAJNU OREVARU UN SVETSKE ORGANIZACIJE ZLOUPOTREBU MEĐUNARODNE VOJSKE !

bothunter

pre 1 godinu

https://informer.rs/vesti/politika/694176/gabrijel-eskobar-srbija-istok Vučkov prijatelj Eskobar već zna ishod kosovske drame...

Neca

pre 1 godinu

Svaka cast Ani. Ali tu treba postaviti jos neka pitanja Eskobaru i izaslanicima. Primer - Ako ne uvazavate kumanovski sporazum, da li to znaci da je deo teritorije Srbije okupiran? Pored toga, ministar spoljnih poslova da podense zvanican zahtev OUN i savetu bezbednosti za povratak bezbedonosnih snaga Srbije na kosovo sa vecinskim srpskim stanovnistvom - prvi zahtev. Drugi zahtev da OUN formira zajednicu srpskih opstina sa izvrsnom vlasti srba koji tamo zive.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija