• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

14.12.2022

18:18

Nebojša Bakarec: Kurtijev šljam!

privatna arhiva

Politika

Nebojša Bakarec: Kurtijev šljam!

Podeli vest

Danas su u Prištini, u Medija centru „Čaglavica“, Kurtijev džepni ministar Nenad Rašić i opskurni plaćenik Boban Bogdanović, potpisali „memorandum o zajedničkom delovanju“. Rašić je na KZŠ predstavljen kao predsednik stranke „Građanska inicijativa-Sloboda, pravda, opstanak“, a Boban Bogdanović kao predsednik stranke „Pokret Odgovor”, sa sedištem u Beogradu. „Pokret Odgovor“ nije stranka, već udruženje građana koje su registrovala tri lica. Saradnja ove dvojice opskurnih likova, pokazuje koliko daleko su spremni da idu Kurti i deo zapadnih struktura, da bi satanizovali predsednika Srbije, Aleksandra Vučića. Bobana Bogdanovića ne podržava niko u Srbiji. Nenada Rašića podržava manje od jedan posto Srba sa KiM. To Kurtiju ne smeta. Njemu je potreban bilo koji Srbin koji će da radi protiv Srbije, a u korist lažne države Kosovo

Foto: printscreen

Ovu konferenciju za štampu, ove dvojice Kurtijevih slugu, treba posmatrati kao deo hibridnog rata i  pritisaka na predsednika Srbije, Aleksandra Vučića. Termin KZŠ je namerno tempiran na dan kada u Beograd dolaze Eskobar i Lajčak. Dan pre podnošenja zahteva lažne države Kosovo, za članstvo u EU. I u danima kada u Beograd treba da dođe ostatak tima za pritiske na Srbiju, 17.12.2022. Uopšte ne treba potceniti štetu koju ova dvojica Kurtijevih slugu, mogu da nanesu.

Indikativno je da u memorandumu o saradnji ove dvojice Kurtijevih slugu stoji da će „imperativ saradnje biti usmeren na saradnju sa institucijama Kosova“. Bogdanović je na KZŠ više puta vređao predsednika Srbije, i političke predstavnike Srba sa KiM, nazivajući ih kriminalcima i kriminalnim falangama koje seju strah. Komentarišući aktuelnu situaciju na severu Kosova, Bogdanović je besramno naveo: „Laž je Beograda da teror nad Srbima vrše prištinske institucije. Teror vrše isključivo klan Radoičić-Veselinović. I onda gospodin Eskobar se juče ili prekjuče sastaje sa predstavnicima „Srpske liste“. A ko su oni? To je političko krilo tog kriminalnog klana Veselinović-Radoičić“. Bogdanović je sramno izjavio da zvaničan početak političke saradnje njega i Rašića ima i simbolični značaj i poklapanje sa podnošenjem zahteva lažne države Kosova, za članstvo u EU. Time su Bogdanović i Rašić direktno poručili da rade u korist Aljbina Kurtija. Na toj sramnoj konferenciji za štampu, Boban Bogdanović je odgovarajući na pitanja novinara, o ubistvu Olivera Ivanovića, ukopao sam sebe, pokazavši koliko besramno laže.

Naime, u svom iskazu „KRIK“-u, 29.3.2022., Boban Bogdanović je tvrdio da je Ivanovića ubio Ljubomir Lainović i rekao doslovce: „Olivera Ivanovića je ubio Ljubomir Lainović, sin nekada žestokog novosadskog momka Branislava Lainovića. To je ono što mi je rekao Aleksandar Gligorijević Puke“. Danas je Boban Bogdanović, uskočio sam sebi u usta, i pokazao koliki je lažov. Bogdanović danas tvrdi nešto sasvim drugo, da je Ivanovića ubio član kavačkog klana, pod nadimkom „Crnogorac“, a ne Ljubomir Lainović. Danas je Bogdanović rekao: „Direktni izvršilac ubistva Olivera Ivanovića je član kavačkog klana čiji je nadimak Crnogorac. Lainović nije bio taj koji je pucao“. Ovo pokazuje koliko vredi reč Bobana Bogdanovića, lažnog svedoka i novopečenog Kurtijevog sluge.

Boban Bogdanović plaćeni „svedok“ „KRIK“-a!

Setimo se ko je opskurni Boban Bogdanović. Pred izbore 2022.,„KRIK“, glasilo za sprovođenje hibridnog, specijalnog rata je 29.03.2022. lansirao spin, potpuno lažno svedočenje tada opskurnog anonimusa Bobana Bogdanovića, u intervjuu i videu pod nazivom: „Prijatelj ubijenog Belivukovog saradnika: U ubistvu Olivera Ivanovića učestvovale Veselinovićeva i Belivukova grupa“. Urednik „KRIKA“, Stevan Dojčinović, zvani Steva Kuka (zbog toga što ima sadomazohistički hobi da se kači na kuke zabodene u njegovo telo) je lično intervjuisao Bobana Bogdanovića. „KRIK“ je tada rekao: „Boban Bogdanović godinama ima veze sa navijačima i sportom, tvrdi u intervju za „KRIK“ da zna ko je organizovao i izvršio ubistvo političara Olivera Ivanovića i najavljuje da će to ispričati srpskom tužilaštvu. Ovo mu je, kako kaže, otkrio njegov blizak prijatelj Aleksandar Gligorijević zvani Puke, uticajan kriminalac iz grupe „Principi“ Veljka Belivuka, koji je imao ulogu u ovom slučaju – isplatio je Ivanovićevog likvidatora“.

Taj Gligorijević je ubijen 2020., pa su ga strani šefovi „KRIK“-a, odabrali kao Bogdanovićev izvor. Lažni izvor. Mrtva usta ne govore. „KRIK“ i njegove gazde (Dru Saliven itd.) su tada odlučili da lansiraju spin, sačinjen od potpunih izmišljotina i tračeva jednog anonimusa željnog pažnje (Boban Bogdanović), koji sam za sebe tvrdi da je najbolji prijatelj kriminalaca. Sigurno je da su ga i nagradili. Bogdanović je tada svoje izmišljotine izneo kao treća ruka. Reče mi jedan čoek. Bogdanović je rekao da je Gligorijeviću, to sve pričao Belivuk, i to još pre 3 godine, a Gligorijević je Bogdanoviću „istinu“ o Ivanovićevom ubistvu ispričao pre dve godine. Svako normalan bi se upitao šta je Boban Bogdanović čekao dve godine, da baš u izbornoj  kampanji, baš kao slučajno pet dana pred izbore, svoje tračeve ispriča „KRIK“-u? Svako normalan bi to pitao Bobana Bogdanovića, ali ne i Stevan Dojčinović. Svako normalan bi upitao Bobana Bogdanovića, zašto nije pre dve godine otišao u tužilaštvo, kada je Gligorijević još bio živ, nego je nudio tužilaštvu bezvredne tračeve? Svako normalan, ali ne i Stevan Dojčinović. Svi normalni mediji su konstatovali da su Bogdanovićevi iskazi bezvredni. Samo su tajkunski antisrpski Šolakovi mediji prenosili laži Bobana Bogdanovića i „KRIK“-a. Priča je bila bezvredna i zbog toga što je bilo lako za ubistvo Olivera Ivanovića optužiti mrtve ljude (Gligorijevića i mlađeg Lainovića). Naravno, kako mrtvi ne govore, onda je Boban Bogdanović, instruiran i plaćen, izneo lažne, ali prepakovane, optužbe na račun Zvonka Veselinovića i Milana Radoičića. Iste te optužbe protiv Veselinovića i Radoičića su iznosili Kurti i deo opozicije, godinama. „KRIK“ i Bogdanović su insinuirali da je nalog za ubistvo Ivanovića, Veselinoviću i Radoičiću, dao Vučić – i to je bio glavni cilj tog mizernog spina „KRIK“-a od 29.3.2022. Jedino pitanje „KRIK“-u je - koliko ste tada platili „svedočenje“ Bobana Bogdanovića? O opskurnosti Bobana Bogdanovića svedoči i to da on sebe opisuje kao biznismena koji razvija i prodaje firme (neistina). Bogdanović je tada tvrdio da se bavio i politikom, i tvrdio je da je bio član  PSG u vreme Saše Jankovića (istina). Bogdanović tvrdi da je blisko je sarađivao sa Sašom Jankovićem (neistina). O tome ko je Boban Bogdanović najbolje svedoči Sergej Trifunović 2019. godine (tada predsednik PSG) na Tviteru: „O Bobanu Bogdanoviću do jutros nisam znao ništa. Sad znam da ga zovu “Boban Pacov”, da je napravio lažni profil stranice protesta “1 od 5 miliona”, i ništa što sam čuo o njemu nije afirmativno“.

Foto: printscreen

O tome da je sve laž, tada je potvrdio i sam „KRIK“ tj. Stevan Dojčinović, koji je tada rekao da im je Bogdanović pokazivao razne telefonske poruke, ali da Boban Bogdanović nema Gligorijevićeve poruke koje se tiču priče o ubistvu Olivera Ivanovića. Navodno, Bogdanović i Gligorijević su o tome razgovarali samo u četiri oka. Finansijeri „KRIK“-a su naložili „KRIK“-u, da u ceo spin uvuče brata i sina predsednika Srbije, Andreja i Danila Vučića. Stoga je Bogdanović u martu 2022. izrecitovao, servirane mu, dobro poznate optužbe dela opozicije i „KRIK“-a: „Gligorijević upoznaje Andreja Vučića koji je bio, kao i danas, glavni koordinator SNS-a za Vojvodinu. I postaje jako dobar prijatelj sa Danilom (sinom predsednika Aleksandra Vučića). Kada mi je pričao o odnosu koji je imao sa Danilom, to je bio čist prijateljski odnos koji je bio isključivo naslonjen na politiku. Danilo je znao ko je Aleksandar Gligorijević…“. Da je sve ovo bilo bezvredno, dokazuje i činjenica da je ovaj spin „KRIK“-a, trajao dva dana, i da od tada nije pominjan. Normalno, spin je kao metak, postaje bezvredan, jednom kad je ispaljen.

Danas su Kurti i strane službe, spojili dva antisrpska šljama. Dali im dvadesetak srebrnjaka, da postanu antisrbi. Danas antisrbi, sutra Arnauti. Danas Kurtijeve sluge, sutra NATO lokatori.

Autor je poslanik i član predsedništva SNS.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Incitatus

pre 1 godinu

Ujo, razbucao si ove vodjine neprijatelje kao deda Eduard Ruse kod Staljingrada. Ti si najodaniji branitelj Rošavog glavoseče i Vučićevog kartela. Vodja te toliko voli da ti tepa mapetovski pacov Gonzo ?

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17